![]() |
|
Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D (/Thread-Accesoriu-distributie-cafea-la-imprimanta-3D) |
RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Lyvyoo - 08-07-2016 Corect! RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 08-07-2016 (07-07-2016, 23:03)sorinherea Wrote: Din ce îmi dau eu seama la modelul original crucea nu are cele 4 suprafețe in același plan.nu sunt nici la mine, din baza unei laturi a crucii urca o suprafata curba pana in margina superioara a palei urmatoare, RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Fane - 08-07-2016 eu as zice ca sa nu mai existe deloc crucea aia plana, privit din lateral sa arate ca un dinte de fierestrau. mai este lume de aceiasi parere? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Lyvyoo - 08-07-2016 Pai e clar ca trebuie sa existe o panta lina (nu o bordura) intre suprafata de baza si cei 3 sau 4 dinti. Si cum asta e mai greu de facut cu 4 dinti, cred ca ar trebui mers ca in original, pe 3. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 08-07-2016 ma gindesc oare cum ar arata in cristal resin? cred ca interesant, se va lucra si pe aceasta directie, doar un bob zabava. Multumesc Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Mihai L - 08-07-2016 Arata cam ca o freza frontala cu 3 sau 4 dinti. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - scientist - 08-07-2016 Ce va mai alintati... [Image: biggrin.gif] Mi-ar placea sa am o asa jucarica din sticla. Poate chiar cristal S-ar rezolva si problema greutatii. Un turnator printre noi? Sau poate din portelan? De unde nu, si din ceramica smaltuita cred ca merge. Tre' sa fie un espresoman si pe la Horezu. Al meu print mai intarzie da' cum apare, pac poza! RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - baloozzy - 08-07-2016 Poate pe la Yume sa sara ceva pasarici :P RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 08-07-2016 (08-07-2016, 19:15)scientist Wrote: Ce va mai alintati... [Image: biggrin.gif] Mi-ar placea sa am o asa jucarica din sticla. Poate chiar cristal S-ar rezolva si problema greutatii. Un turnator printre noi? Sau poate din portelan? De unde nu, si din ceramica smaltuita cred ca merge. Tre' sa fie un espresoman si pe la Horezu. Al meu print mai intarzie da' cum apare, pac poza! daca iese bine printul, il torn din rasina cristal, sunt 4 culori fenomenale, aproape de nivelul sticlei RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Mariano - 08-07-2016 trebuie sa iasa, uite aici cati te sustinem.... RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - orwo - 09-07-2016 noutati? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 10-07-2016 (09-07-2016, 17:09)orwo Wrote: noutati?inca nu, colegul de la print a fost plecat in strainatate, astept azi miine sa dea un semnal RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 12-07-2016 Buna seara iaca am scos versiunea beta1_ver.1, forma bruta necizelata, print 0.15 mm, greutate 20-30 g. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - scientist - 13-07-2016 Ups! Aladin ma vad. [Image: smile.gif] RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - G. Serban - 13-07-2016 si eu vreau unul pt 58mm RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - KrisssKros - 13-07-2016 "Crucea" pare că este ceea ce trebuie, dar în forma asta nu este reglabilă înălțimea, un aspect important pentru ca instrumentul să poată fi folosit pentru cantități diferite de cafea, respectiv pentru site de diferite înălțimi, situații în care distanța de la buza sitei până la suprafața pucului diferă mult RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Lyvyoo - 13-07-2016 Inteleg ca nici originalul nu este reglabil pe inaltime, iar cei care l-au testat la nivel international au cerut asta. Vb lui VladP, asteptam v2 :) Si inca o intrebare din public, plasticul respectiv este sigur pentru domeniul alimentar? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - scientist - 13-07-2016 Deja vad sistemul de reglare plus ceva metal pe interior pentru greutate. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - teabe - 13-07-2016 (13-07-2016, 14:37)Lyvyoo Wrote: Inteleg ca nici originalul nu este reglabil pe inaltime, iar cei care l-au testat la nivel international au cerut asta. Vb lui VladP, asteptam v2 [Image: smile.gif] Nu stiu despre care original este vorba, dar modelul chinezesc pe care l-am cumparat eu este ajustabil pe inaltime, dupa cum am precizat. [Image: smile.gif] http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Instrument-distribu%C8%9Bie-cafea-%C3%AEn-portafiltru?page=3 RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 13-07-2016 o sa fie crincen filete pe ABS printat, m-am gandit la un sistem magnetic si cu surub, o sa il prezint diseara, cit ar trebui sa fie marja de minim-maxim pentru reglaj, 5-6-10 mm? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - bogy - 13-07-2016 Si originalul este reglabil https://m.youtube.com/watch?v=LqHiUU_WdbE RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - KrisssKros - 13-07-2016 (13-07-2016, 16:56)kamasi Wrote: o sa fie crincen filete pe ABS printatDaca te gandesti sa printezi filetul poate fi misiune imposibila. Dar filetul se poate realiza foarte usor cu o filiera pentru teava. Orice instalator mai rasarit are o trusa de filiere la el tot timpul. Ceva de genul asta (exista si dimensiuni mari...) https://www.youtube.com/watch?v=89l4ghoXAN0 Pentru a sta bine "intepenit" filetul pt a nu se deregla in timpul utilizarii poti folosi o banda de teflon. https://www.youtube.com/watch?v=GDZDcgvoHUc (13-07-2016, 16:28)scientist Wrote: Deja vad sistemul de reglare plus ceva metal pe interior pentru greutate. In opinia mea, nu cred ca e importanta greutatea avand in vedere ca se sprijina pe marginea sitei. Poate ca si chestiune de filling/confort/ergonomie, dar nu vad cum ar putea influenta greutatea efectul distribuirii. Din reglarea inaltimii obtii si o usoara (sau mai putin usoara) tampare... RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Fane - 13-07-2016 filierele alea sunt pe dimensiuni standard si diferenta de dimensiune dintre ele e mare. iar cu filiera dai filet exterior, pt filet interior iti trebuie tarod si la dimensiunea aia nu prea gasesti. pt filet custom iti trebuie strung si strungar bun. mai degraba un sistem la care sa adaugi sau sa scoti placute cu grosimi diferite asa cum e la jucaria originala. nici mie nu-mi pare asa importanta greutatea din aceleasi motive. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Mariano - 14-07-2016 Deci, rasnim intr-un con, mestecam cu acul, lovim cu tamperul, trantim pe baza de tampare, dam cu OSD-ul si tampam dinamometric [Image: smile.gif] Te stiga consoarta cand te indrepti catre espressor si lovesti portafiltrul de grup, o iei de la capat? Daca nu este importanta greutatea, distribuirea se face la nivelul de sus, pana la urma cum functioneaza distribuirea pe toata dimensiunea pucului cu OSD-ul? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 14-07-2016 Daca nu conteaza greutatea se pot printa 2-3 discuri, iar prinderea se poate face cu magneti, 8 magneti de 5 mm fata in fata, nu se mai misca, fara suruburi, duscurile pot fi inlocuite cu unele metalice. RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - scientist - 14-07-2016 La o analiza "la sange" a unei sectiuni a unui puc, cu siguranta densitatea macinaturii va fi aleatorie insa ochiul va percepe suprafata de sus ca fiind perfecta si astfel satisfactia va fi deplina. Sau, ce daca tai cu toporul dupa ce ai trasat cu creta? Macar ai multumirea ca ai masurat cu sublerul... RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - Mariano - 14-07-2016 corect, o analiza perfecta, totul se rezuma la, sunt multumit cu ce-mi iese [Image: smile.gif] Acum la cat crezi ca se ridica pretul? RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - kamasi - 14-07-2016 (14-07-2016, 16:02)Mariano Wrote: corect, o analiza perfecta, totul se rezuma la, sunt multumit cu ce-mi iese [Image: smile.gif]cel simplu, pana in 60 lei, cel reglabil inca nu stiu posibil tot cam asa, pina in 70 lei RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - orwo - 14-07-2016 Cel original cat e de greu? Probabil are ceva grame ptr a nu fi nevoit sa apeși pe el în timpul rotirii, cred că cel original tasează în același timp ce nivelează, dacă îl faci ușor o sa apasam noi pe el, cred ca și înclinația "crucii" are un rol foarte important RE: Accesoriu distributie cafea la imprimanta 3D - scientist - 15-07-2016 Piesa printata a ajuns la mine. Prima nivelare s-a lasat cu retentii pe scobitura de sub nivelul paletelor. Ii voi aplica un luciu de rigoare si voi reveni cu poze si impresii. |