Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii)
+--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare)
+--- Thread: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! (/Thread-LaMarzocco-GS3-Model-2014-VIDEO)

Pages: 1 2

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - VladP - 05-07-2016

(05-07-2016, 09:47)baloozzy Wrote: Este un super aparat, dar cred că vina este a italienilor, care nu se lasă până nu dau cu ceva cremă  în fasole. La prețul cerut, astfel de finisaj mi se pare bătaie de joc.

vezi, ca poza postata de tine mai sus nu este un GS/3 "standard" ci altceva... tava e mai mica, sudata lateral aiurea, butoanele nu sint cele originale, suruburile laterale, logo-ul lateral, ... deci hai totusi sa ne referim la obiectul care trebuie., si care bineinteles ca nu este perfect in fiecare detaliu. Dar poate si de asta ii iubim asa mult pe italieni.

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Lyvyoo - 05-07-2016

E clar ca exista si mandrie italiana si dorinta de pozitionare premium in piata. Dar noi sa fim la pupitrul marketing-ului La Marzocco si sa vedem un simplu DB cu E61 (supraevaluat si in stadiul normal, fara profilare)  caruia i s-a pus un calculator mai destept in loc de PID, totul la senzationalul pret de 3600E, cum am putea sa ne plasam GS3-ul la 4000E (ca sa fie un pret multumitor pt multi) cand el este construit profesional de fapt, mult mai complex si cu alte componente decat acel E61 cu profilare?  Deci cum ar veni, chiar daca ar vrea sa-l ieftineasca sub cei 5000E, nu-i lasa piata  :)  Si cu cat modificatorii de E61 vor tine coada mai sus, cu atat nimeni din segmentul lui GS3 nu va face un pas inapoi. PLus ca exista cerere  mare la nivel mondial...

Toate acestea rostite doar asa din avion, fara a intra in toate detaliile constructive.

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Mariano - 05-07-2016

cam 10 salarii bune GS3-ul, cand te gandesti ca pe timpul lui Ceasca tot 10 salarii, cat o Dacie, am dat pe magnetofon, picup, doua incinte si statie [Image: smile.gif] Iar un video......grele cu damblalele astea.

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Liviu.Mihu - 05-07-2016

Pai asa merge lumea înainte. Si cred ca o grămada dintre noi ne câștigam pâinea din domenii care nu satisfac nevoi primare. Asa ca banii trebuie sa circule ca altfel nici noi nu am mai avea de lucru :)

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - RaduCarutasu - 05-07-2016

(05-07-2016, 21:12)Mariano Wrote: cam 10 salarii bune GS3-ul, cand te gandesti ca pe timpul lui Ceasca tot 10 salarii, cat o Dacie, am dat pe magnetofon, picup, doua incinte si statie [Image: smile.gif] Iar un video......grele cu damblalele astea.

Prin anii 1983-1985 mai faceam astfel de "arogante", cu care imi satisfăceam o alta pasiune, muzica.
10.500 lei magnetofon Rostov, un Kastan vreo 4000 de lei, un pick-up NAD vreo 3000 de lei, un amplificator Electronica Industriala alte 3000 de lei, 2 boxe tineret de 75 W, scumpe rau si ele.
O banda ORWO costa parca 45 de lei, luam minim 3 intr-o luna si aveam peste 100, cumpăram in grup muzica de la diferite centre de inregistrare si, toate astea dintr-un salariu de vreo 2500 de lei/ luna. Abia in 1986 am depasit 3000 de lei salariu ca tânăr inginer stagiar. Aveam tot timpul datorii la CAR, "casute", împrumuturi . Cheltuiam mai mult pe acele vremuri pentru a-mi satisface o pasiune, nevoia de muzica, de distracție si eram fericit.
In ziua de azi s-au schimbat plăcerile si, odata cu acestea si jucăriile.
Important este ca fericirea a ramas Heart .

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - baloozzy - 06-07-2016

NAD n-am prins, dar Unitre, Delia si Tesla deck am avut. Alta calitate, deh. Foloseam si un pickup Concert boxe RFT de 15W care intrau si in Capris pentru la mare de 1 mai.

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Mariano - 06-07-2016

frumos spus, fericirea a ramas. Asta conteaza pana la urma. Uitasem de benzi, AGFA si BASF parca erau, cat capacul de la WC [Image: smile.gif] La Tesla se ducea rola presoare, iar RTF-urile aveau protectie cu releu daca dadeai in ele prea mult, iar la video schimbam la curele....Scule bune, ne faceam treaba si eram visatori [Image: smile.gif] Cat imi doream sa merg la un concert cu Jet Trotull, acum a venit la Sibiu si m-am dat cu treaba....  Vreau sa-mi iau un DAC bun sa-l cuplez la celular sa dau in statie si casti, Pascalau mi-a zis de unul bun la raportul pret-calitate.
Poate ne intalnim si la o auditie buna, si Vladislav este f pasionat.

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - renatoa - 06-07-2016

Bune istorii... la indigo cu experientele mele, plus ca eu le si mesteream, am fost si electronist de concerte, am venit Tino Furtuna acasa pe la mine cand eram in facultatea sa vada sintetizorul pe care il construiam... ce vremuri...

Acum... am casa goala, nu vreau sa mai aud de "scule" :) Nimic, dar nimic nu inlocuieste experienta live !
Aceiasi bani ii bag in 2-3 concerte bune anual, si ma simt mai castigat...
Sa ratezi tu Jethro Tull... Mai ales ca inainte de Sibiu au fost la Bucuresti, aproape de tine... Si Yes... si... ru-si-ni-ca... lasa ca si eu am ratata cativa :)

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Mariano - 06-07-2016

Pai daca vine si Cat Stevens si nu ma duc.......numai marea ma salveaza [Image: smile.gif]

LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Vladislav - 06-07-2016

Amplificatorul de Electronica Industrială , cel mai bun scos vreodată de noi (se pare după o schemă Quad), nu era 3000, era 4600 în magazin . Cuplat la incinte Unitra avea un sunet chiar bun. Dacă aveai cuplat si un NAD sau Tesla si puneai mâna pe niște viniluri "adevărate " ziceai că l-ai prins pe Dumnezeu de picior !

Si ca a venit vorba de Yes si Jethro Tull (reușite concerte, pe Jethro Tull i-am prins abia la Sibiu) , pe 11.11 vine la Cluj Jean-Michel Jarre, cred ca pentru a treia oară in România

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - renatoa - 07-10-2016

Jethro Tull pe 21 februarie... si bilete reduse cu 50%... ce mai vreti ?

http://life.hotnews.ro/stiri-muzica-21338101-black-friday-concerte-spectacole-reduceri-pana-50-acest-weekend-pentrru-concerte-sustinute-jethro-tull-bere-gratis-horia-brenciu.htm

RE: LaMarzocco GS3 Model 2014 VIDEO! - Mariano - 07-10-2016

sa traiesti pentru informatie!!!