Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Comanda grup garnituri Lelit - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate)
+---- Thread: Comanda grup garnituri Lelit (/Thread-Comanda-grup-garnituri-Lelit)

Pages: 1 2 3 4 5

RE: Probleme garnitura - lelit pl41tem - kum - 02-02-2016

Too late :(
Am trimis deja comanda.

Paid with   VISA x-xxx    You'll see "PAYPAL *STORTONIKIM" on your card statement.
Ship to....
Transaction ID9AN885279S3986436
Seller info    Stortoni Kimeo assistenza e vendita macchine da caffè   +39 0734997399     kimeo@tiscali.it
Your purchase
Order number 160202-UE86
94,97 EUR
Item #160202-UE86
Shipping    0,00 EUR
Tax  0,00 EUR
Purchase total  94,97 EUR
Fee  0,00 EUR
Total  94,97 EUR

O sa va trimit contul unde sa virati banii si un numar de telefon pe PM.

Probleme garnitura - lelit pl41tem - Vladislav - 02-02-2016

OK, mulțumim mult

RE: Probleme garnitura - lelit pl41tem - Marius A - 02-02-2016

(02-02-2016, 15:18)kum Wrote: Too late :(
Am trimis deja comanda.

Asta e.
Greseala e la mine ca am vazut tarziu.
E de apreciat gestul oricum.

Interesant e ca acum 2 luni am comandat aceste repere, m-am zgarcit la taxa de shipping si nici pana azi nu a mai ajuns coletul.
Norocul meu a fost ca am platit prin Paypal asa ca am recuperat integral pierderea.

RE: Probleme garnitura - lelit pl41tem - kum - 03-02-2016

Ati inceput sa-mi virati banii... Am uitat sa va precizez: in acel excel nu sunt trecute si cheltuielile cu transportul in tara. O recomandata prin posta costa vreo 5-6-7 ron (nu stiu exact). Un Fan Curier costa 15-20 de RON.

Pana acum am primit de la:
- tacrita0 (cu tot cu transport in RO)  - OK
- hhanu 91 RON  (trebuia sa plateasca 19.84 EURO) - asta inseamna fara transport in RO -> mai baga 5 RON.
- Razvan 44 RON  (trebuia sa plateasca 9.5 EURO) - asta inseamna fara transport in RO -> fiind din Bucuresti, nu mai e nevoie de transport, dar asteapta pana ajunge prietenul meu

Ceilalti: va rog sa adaugati la cat va iese totalul in EURO si contravaloarea transportului in RO (acolo unde este cazul): Posta Romana sau Fan Curier.

RE: Probleme garnitura - lelit pl41tem - kum - 04-02-2016

Traking-ul la pachet:
http://www.dhl.com/cgi-bin/tracking.pl?TID=IT_ITA&LAN=ITA&docheck=on&AWB=8018814882

Probleme garnitura - lelit pl41tem - Vladislav - 04-02-2016

Nici eu nu cred ca am inclus transportul in țară . Prefer curierul , pentru că în Șelimbăr , lângă Sibiu , NU MAI AU FUNCȚIONARI SUFICIENȚI LA OFICIUL POSTAL. Pot plăti la livrare, ca să nu ne mai complicăm . Multumesc anticipat.

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 08-02-2016

Gata. A venit coletul. Din pacate, desi aici pe topic am corectat, in acel excel tot s-a strecurat o greseala: la firehawk am uitat sa trec 2 bucati de garnituri MC047SIL. Desi de pus la socoteala i-am pus doua bucati, dar de MC195 (4,2 EURO = 1x3 + 2x0,6)... Faptul ca sunt cascat nu e o surpriza pentru nimeni :(

Kit-ul ala contine 1 bucata de MC046 si 2 bucati de MC047SIL... Deci ma gandesc ca poate ar fi dispus unul din colegii care a comandat kit-ul (Vladislav si tacrita0) sa renunte la una din ele si sa i-o trimit lui firehawk... Bineinteles ca se vor regla si cu banii...

Asta m-ar scoate si pe mine din incurcatura pentru ca eu sunt de vina. Nu am decat una comandata pentru mine, ca as fi renuntat bucuros la una din doua...

Ce ziceti?

P.S. Mai are sens sa va spun cat de rau imi pare?

Totul e bine cand se termina cu bine... Datorita amabilitatii colegului Vladislav, problema s-a rezolvat. Deci maine voi trimite pachetele prin Posta/curier celor care au solicitat acest lucru.
Intrucat eu am fost cel cu incurcaturile, o sa-i platesc eu garnitura lui Vladislav (sau platesc eu transportul, ca e tot cam pe-acolo).

Sa aveti o seara faina!

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 09-02-2016

Acum a plecat curierul de la mine. Pachetele sunt in drum spre: Razvan, Firehawk si Vladislav. V-am trimis AWB-urile pe PM.

@tacrita0 si Hhanu: maine ajung la posta, ca azi am avut o zi foarte incarcata.
@dantt: astept messaj de la tine cand sa-ti trimit pachetul.

Ciao!

Comanda grup garnituri Lelit - Vladislav - 10-02-2016

Coletul meu a ajuns. Mulțumesc mult [emoji106]

RE: Comanda grup garnituri Lelit - firehawk - 10-02-2016

A ajuns si la Iasi. Extractii reusite!

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 11-02-2016

Sa puneti si voi un tutorial de schimbare a garniturilor alora la Lelit PL41TEM...

RE: Comanda grup garnituri Lelit - Lyvyoo - 12-02-2016

RE: Probleme garnitura - lelit pl41tem - hhanu - 13-02-2016

(02-02-2016, 12:50)hhanu Wrote: Ma primiti si pe mine?
Pulsor Quick Mill Cod. PL0800PU-prezzo 17,00 €

Ieri am primit coletul,astazi am montat piesa si pot sa spun ca pompa vibratoare este mult mai silentioasa.
Multumesc kum :)

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 13-02-2016

Ma bucur ca v-au ajuns pachetele si sunt OK.
@Liviu, vazusem filmuletul ala, dar nu explica decat primele 2 garnituri: MC047SIL si MC195. M-ar fi interesat mai mult cum se schimba MC046; din ce vad aici e putin mai dificil de ajuns. Mai trebuie demontat si altele, si nu stiu daca nu cumva trebuie prin alta parte.

Comanda grup garnituri Lelit - Vladislav - 14-02-2016

Nu cred, boilerul e format din două părți unite prin acea farnitură , cred că dacă se desfac cele patru piulițe de la baza grupului acolo trebuie să fie garnitura . Nu l-am desfăcut , presupun uitându-mă pe schemă .

RE: Comanda grup garnituri Lelit - dantt - 15-02-2016

Azi am ridicat coletul.Cum de altfel ma asteptam,totul ok.Multumesc frumos Kum!

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 17-02-2016

Sa traim! :)

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 20-02-2016

In afara de tacrita0, caruia i l-am trimis acum cateva zile prin posta, mai este cineva care n-a primit pachetul?

RE: Comanda grup garnituri Lelit - vallyb - 08-03-2016

Cand se mai fac comenzi de set de garnituri pentru Lelit, as dori si eu.  :)

RE: Comanda grup garnituri Lelit - renatoa - 08-03-2016

Suntem deja 4, cred ca putem sa dam drumul, eu nu sunt grabit, mai putem astepta pana mai apare cineva, dar deja cred ca am redus transportul la o cota acceptabila sub 4 euro.

Daca nu are altcineva vreun impuls, ma pot ocupa eu, am mai luat de la ei si mi-e familiara procedura.
Nu e nevoie de platit in avans.

RE: Comanda grup garnituri Lelit - kum - 08-03-2016

Vedeti ca transportul prin DHL fara asigurare este 19 EURO. Deci 4 insi inseamna sub 5 euro, dar peste 4 euro. ;)

RE: Comanda grup garnituri Lelit - sorin2505 - 08-03-2016

Eu sunt de acord.
@renatoa - atunci ocupa-te tu de comanda si ne spui cand / cum / cat  ;)

RE: Comanda grup garnituri Lelit - Yuki - 08-03-2016

salutare
acum suntem 5 ...:)

1 buc. Guarnizione caldaia Lelit Cod. MC046 2,50 €
1 buc. Guarnizione sottocoppa Lelit MC047SIL 3,00 €
1 buc. Guarnizione OR per chiusura diffusore Lelit Cod. MC195 0,60 €

Astept si de la restul aici ce repere doresc, in acelasi format.

Yuki, ai vazut ca exista un kit in care unele din cele dorite de tine sunt in doua exemplare ?
Esti sigur ca vrei doar cate una ?

RE: Comanda grup garnituri Lelit - Yuki - 08-03-2016

confirm comanda ...stiu de kit-ul respectiv insa raman la cate o bucata
multumesc oricum

RE: Comanda grup garnituri Lelit - sorin2505 - 08-03-2016

Eu vreau kit-ul

RE: Comanda grup garnituri Lelit - lulu2111 - 08-03-2016

Salutari
Sunt si eu interesat de un kit

Deci kit-ul de 9 euro, 2 seturi ?

Kit guarnizioni Lelit con portafiltro 57mm

Lelit gaskets kit ( holder 57mm )

02 Guarnizioni sottocoppa Cod. MC047SIL
02 Guarnizioni Cod. MC195
01 Guarnizione caldaia Cod. MC046

RE: Comanda grup garnituri Lelit - Anne - 08-03-2016

Buna
Treceti-ma  pe  lista si pe mine cu un kit.

3 kit-uri deci...