![]() |
|
Campionatul de aeropress ! - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Evenimente si intalniri (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Evenimente-si-intalniri) +--- Thread: Campionatul de aeropress ! (/Thread-Campionatul-de-aeropress) |
RE: Campionatul de aeropress ! - stefandinescu - 28-03-2016 Ar putea fi incorect fata de profesionisti poate :) Sa nu uitam ca baristii lucreaza foarte mult, au putin timp pentru antrenament si nu fac ei Aeropress zilnic. Sigur la Brewers nu prea poti sa castigi ca amator pentru ca V60 se bea mult dar la Aeropress putem avea surprize placute din partea pasionatilor. RE: Campionatul de aeropress ! - Roshanian - 29-03-2016 Buna ziua tuturor Espressomani!! Incet incet ne apropiem de evenimentul La Marzocco "True Artisan Cafe" si Campionat Aeropress. Legat de concurs sper sa vad cit mai multi espressomani la acest concurs avand in vedere ca nu aveti nevoie de nici un fel de calificare oficiala. Tot ce va trebuie este curaj si sa lucrati la metoda "Aeropress". Stiu ca espressomanii se ocupa doar de...espresso ::) insa consider Aeropress o metoda foarte buna pentru momentele cind lipseste acel espressor. Chiar daca nu va pasioneaza participarea la concurs, aveti ocazia sa va jucati cu cele mai bune aparate de espresso din lume, atat la nivel profesional si Home! Inca nu stim daca venim cu GS/3 sau Linea Mini??? insa sper ca primesc feedback de la voi la nivel de preferinte. O sa avem 2 buc Linea PB pentru teste si probe plus GS/3 sau Linea mini... Pe langa asta o sa fie standuri cu prajitoriile de top Origo, Guido, Claro, ROR91, Bocca (Olanda), Five Elefants (Germania), etc.. si baristi si pasionati de cafea care vor sa vada noutati. Vor fi seminarii / vorbitori... Brew Bar de la Hario....o sa avem un prajitor Probatino pentru teste si posibil sa primim pina atunci Gene Cafe CBR-1200! In final asteptam sa avem un eveniment animat, interesant si un concurs foarte bun! Daca am omis ceva informatii va rog sa ma scuzati..daca doriti sa vedeti totusi ceva la acest eveniment care nu este in program atunci scrieti pe forum si vedem daca putem sa rezolvam. Multumim Roshanian Artisan Coffee http://www.artisancoffee.ro/aeropress2016/ RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 29-03-2016 Quote:daca doriti sa vedeti totusi ceva la acest eveniment care nu este in program atunci scrieti pe forum si vedem daca putem sa rezolvam. Da, vrem sa venim cu E61 sa facem o liniuta cu GS3 :) RE: Campionatul de aeropress ! - stefandinescu - 29-03-2016 Suna excelent! Abia astept! Pot veni cu cafea verde sa fac o prajire de test pe Probatino? RE: Campionatul de aeropress ! - Roshanian - 29-03-2016 (29-03-2016, 15:15)stefandinescu Wrote: Suna excelent! Abia astept! Pot veni cu cafea verde sa fac o prajire de test pe Probatino? da sigur! RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 13-04-2016 Avem si lista finala a participantilor:
RE: Campionatul de aeropress ! - renatoa - 13-04-2016 Nu am platit taxa, nu stiu de ce m-au inclus acolo. Vin cel mult ca vizitator, daca un coleg de localitate imi confirma ca va fi prezent si impartim transportul. Desi am epuzat fondurile alocate perioadei, prin achizitia unei rasnite, si participarea m-ar costa tot cam atat, as accepta sa particip numai daca: - amatorii ar avea catergorie separata, si, - ar participa toti cu aceasi cafea sponsorizata. Eventual, organizatorii ar putea alege in final intre un barista si un amator, daca e musai sa castige doar unul. RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 14-04-2016 S-a primit acceptul pentru un versus GS3 EP vs orice DB E61! Vom avea un colt al nostru. Daca vrea cineva sa vina cu DB-ul sau sa spuna, altfel gasim noi unul sau il aduc pe-al meu. A, si inca ceva, Renatoa m-am gandit la tine :) si am incurajat (si se va implementa) un premiu special pentru cei care candideaza in nume personal, amatori de obicei. Campionatul de aeropress ! - Mihai L - 14-04-2016 Doar daca e un premiu pentru el, cu dedicatie... [emoji3] RE: Campionatul de aeropress ! - renatoa - 14-04-2016 Nu primesc mita ! :D Campionatul de aeropress ! - Mihai L - 14-04-2016 Premiu, bre... [emoji3] RE: Campionatul de aeropress ! - Pascalau - 14-04-2016 (14-04-2016, 16:36)Lyvyoo Wrote: S-a primit acceptul pentru un versus GS3 EP vs orice DB E61! Vom avea un colt al nostru. Daca vrea cineva sa vina cu DB-ul sau sa spuna, altfel gasim noi unul sau il aduc pe-al meu. As baga si un levier in ecuatie. Pot veni cu Strega ca sunt interesat de comparatie. Campionatul de aeropress ! - Mihai L - 14-04-2016 De prajit nu prajeste nimeni? [emoji12] RE: Campionatul de aeropress ! - stefandinescu - 14-04-2016 Eu vin cu ceva cafea verde si ma joc pe cuptorul pe care il aduc ei. Un probatino de 1kg Campionatul de aeropress ! - ovisod - 14-04-2016 Stefan, ai idee cand va fi asta? Sambata sau duminica? RE: Campionatul de aeropress ! - stefandinescu - 14-04-2016 Sambata pe 23. Se intampla ceva pe 24? Campionatul de aeropress ! - ovisod - 14-04-2016 Mersi. Nu, nu stiu, de asta intrebam. RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 14-04-2016 E doar sambata totul. Vom primi si un program imediat ce se va finaliza, plus alte detalii. Foarte buna ideea cu prajitorul, sper sa avem cat mai multi espressomani home roasteri. RE: Campionatul de aeropress ! - bubucalu - 16-04-2016 Se stie unde v-a fi gazduit live stream-ul? RE: Campionatul de aeropress ! - Mariano - 16-04-2016 daca vine si Strega, sigur sunt prezent [Image: smile.gif] [Image: smile.gif] [Image: smile.gif] RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 16-04-2016 De live stream inca nu am auzit nimic concret. Aparatura de espresso va fi doar La Marzocco, pentru ca ei organizeaza. Cu singura exceptie, un E61 in standul nostru de versus. RE: Campionatul de aeropress ! - renatoa - 17-04-2016 Modificare program... http://thecafe.ro/campionatul-national-de-aeropress-romania-2016-informare/ RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 19-04-2016 Program:
RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 20-04-2016 Parca nu am postat documentul acesta cu întrebări si răspunsuri despre campionat: https://www.dropbox.com/s/rtxs93nnsmzyjg2/IntrebarisiRaspunsuri_CampionatAEROPRESS.pdf?dl=0 RE: Campionatul de aeropress ! - renatoa - 20-04-2016 Da, ai scris de ele in postul #17, acum vreo luna. Imediat dupa am inceput sa ne certam, poate de aia ai uitat :) RE: Campionatul de aeropress ! - renatoa - 21-04-2016 Reclama mascata pe post de beneficii medicale :) http://www.doctorulzilei.ro/cinci-efecte-uimitoare-ale-consumului-de-cafea/ RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 22-04-2016 Mai e putin, abia astept! Sper sa ne vedem in numar cat mai mare, mai ales daca sunteti din Bucuresti. Din pacate eu voi fi ocupat mai mult cu prezentarea, dar mai ia omul si pauza :) Voi aduce eu pana la urma Brewtus-ul pentru a-l pune umar la umar cu GS3 :) e o comparatie poate nedreapta, dar macar de curiozitatea noastra speram sa ne dam seama unde se face diferenta si care este acea diferenta, pe care sa o simtim cu totii. Bogdan_geor sa nu uiti duza de aburi acasa caci eu nu o mai am pe a mea. Cafeaua va fi asigurata de catre Claro, si ii multumim! Un exercitiu interesant va fi si prajirea pe Probatino, asa cum ne spunea Stefan mai sus, unde fiecare dintre noi vom avea acces, daca vrem sa testam. Eu voi fi de la ora 8 la locatie, iar majoritatea colegilor vor ajunge in jur de 11 din ce am mai auzit. Campionatul de aeropress ! - bogdan_geor - 23-04-2016 [Image: 276b0d5985b44e87972b65aa56cafd81.jpg] Liviu in actiune :) RE: Campionatul de aeropress ! - Lyvyoo - 23-04-2016 ![]() Absolut fenomenal tot ce s-a întâmplat azi. O parte dintre espressomani în poza. RE: Campionatul de aeropress ! - rdumitrescu - 23-04-2016 Mai era o parte pe acolo, dar nu cred că-i pe forum :D |