![]() |
|
Joystick in loc de roata pentru aburi - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare) +--- Thread: Joystick in loc de roata pentru aburi (/Thread-Joystick-in-loc-de-roata-pentru-aburi) Pages:
1
2
|
RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 12-10-2017 Inca o sursa gasita, 64E / buc, 19E transportul pana in 5kg. Nu stiu filetul, dar pare normal, voi intreba. Joystick in loc de roata pentru aburi - vladdooo - 13-10-2017 Sigur e bun link-ul? Nu pare complet si nici compatibil cu joystick-urile RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 13-10-2017 Nu ii trebuie decat un bumb din lemn sau din plastic, care se gaseste destul de usor. La ei este mai scump. Despre compatibilitate de ce spui ca pot fi probleme? Nu stim filetul, inca, astept raspuns. Poate la o comanda de grup ar face si un discount. RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 13-10-2017 Cred ca ne pregatim de o noua comanda de grup! Filetul de mai sus este 1/4 (fix ce trebuie la Brewtus si la majoritatea altor E61). Discount-ul obtinut e de 10%, deci ne va costa 57.6E + 19E transport (impartit la cati suntem). Ramane acel maner din capat, ce se poate gasi ieftin la piese. Joystick in loc de roata pentru aburi - vladdooo - 23-11-2017 (12-10-2017, 23:18)Lyvyoo Wrote: Inca o sursa gasita, 64E / buc, 19E transportul pana in 5kg. Nu mai merge link-ul RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 23-11-2017 Cand mergea link-ul asa aratau: ![]() Pretul e bunicel si raspunde omul amabil la pagina de contact. Joystick in loc de roata pentru aburi - adipanaitiu - 25-11-2017 Si eu sunt interesat de treaba asta.. Joystick in loc de roata pentru aburi - vladdooo - 25-11-2017 Nu pare sa mai fie pe site RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 25-11-2017 Îi dau un mail omului să vedem dacă mai are... Joystick in loc de roata pentru aburi - adipanaitiu - 25-11-2017 Sunt la omul de la piese expressor si poate aduce ansamblul de abur pt joystick undeva la 85-90eur zice el ..cred ca in banii astia il convingem sa puna si un joystick ... RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 25-11-2017 Am aflat, din Germania am avea 10% discount si 19E transportul, pentru cele doua tipuri de joystick-uri, fara maner, de mai sus. Bumbii aceia (manere sau cum s-or chema) sunt scumpi la el, 24-28E/buc, din lemn Joystick in loc de roata pentru aburi - vladdooo - 25-11-2017 Hai sa-i dam drumul atunci Joystick in loc de roata pentru aburi - vladdooo - 25-11-2017 Ceva de avut in vedere pt cei cu duze Tidaka: sa intrebam daca se mai potrivesc pe noua teava de abur RE: Joystick in loc de roata pentru aburi - Lyvyoo - 26-11-2017 Nu cred, am impresia ca trebuie celelalte, cu filetul in interior. Oricum, la cati useri de Expobar asteapta duza Tidaka, nu va fi o problema nici vanzarea actualei nici o comanda de grup pentru altele noi de alt tip. Tipul mi-a spus asa: The thread is G1/4. That's the usual thread for these valves and for most of the machines. ![]() ![]()
|