Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Imprumuturi accesorii, espressoare si rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Imprumuturi-accesorii-espressoare-si-rasnite)
+---- Thread: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare (/Thread-Imprumut-tamper-vibratii-Barbro-cu-autonivelare)

Pages: 1 2

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - Lyvyoo - 25-03-2026

Da, in ordinea din postarea mea.

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - Cezar19 - 25-03-2026

Ma inscriu si eu, multumesc!

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - Lyvyoo - 25-03-2026

@petr.m apoi urmeaza @fmmirel si de acolo revine in Bucuresti unde va ramane pentru @stefanDD daca ne da un semn in thread, apoi @PanK13 , @Carmi , @mircea.cotoc , @Cezar19

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - bx3m - 27-03-2026

Salutare! Am primit ieri tamperul, o sa il testez cateva zile, dupa care merge la @petr.m. Multumesc!

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - stefanDD - 30-03-2026

Salut,

Revin si eu cu intarziere. Sunt nevoit sa ma retrag din lista, cel putin pentru moment, ca am plecat din tara.
Daca prin luna mai o sa mai fie in Bucuresti, ma pun din nou pe lista.

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - sorin2ro - 30-03-2026

Salutare, ma inscriu si eu daca mai este diponibil dupa ce ajunge pe la colegii inscrisi. Multumesc!

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - bx3m - 30-03-2026

Salutare, vineri tamperul a plecat catre colegul @petr.m :) Multumesc grupului pentru sansa oferita!

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - petr.m - 30-03-2026

(30-03-2026, 13:12)bx3m Wrote: Salutare, vineri tamperul a plecat catre colegul @petr.m :) Multumesc grupului pentru sansa oferita!

multumesc pentru livrare, l-am ridicat si eu acum - o sa il pun maine la treaba.

tips, tricks or best practices anyone?

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - petr.m - 03-04-2026

urmeaza @fmmirel corect?

astept in privat detaliile necesare pentru expediere.

ca si pareri, personal am incercat pe mai multe origini cu densitati, procesari si niveluri de prajire diferite si am intampinat mereu mixed feelings, nu pare a exista o evolutie lineara sau reteta.

Multumesc atat Liviu cat si Barbro pentru sansa de a trage o concluzie priceless despre proces si posibilitatea unei investitii :)

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - fmmirel - 03-04-2026

@petr.m - am trimis PM

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - fmmirel - 09-04-2026

salutare, am ridicat coletul de la easybox acum cateva minute (multumesc @petr.m). Il pun la treaba incepand de maine si luni il pot pune inapoi la easybox cand revin si curierii din vacanta (@PanK13 te rog PM cu nume, telefon, email si numele easybox-ului)

Recapitulez ordinea, conform cu ultimul update de la @Lyvyoo plus restul comentariilor de dupa:
@stefanDD s-a retras (te rog anunta-ma daca te razgandesti pana luni pe la pranz)
@PanK13
@Carmi
@mircea.cotoc
@Cezar19
@sorin2ro

PS: postez si cateva poze cu obiectul (status update/check in).
[Image: QDwUwLAm.jpg][Image: hmFJMalm.jpg][Image: VZp4b7mm.jpg][Image: 2C4gUYkm.jpg]

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - fmmirel - 13-04-2026

N-am primit inca raspuns la PM-ul trimis catre @PanK13. As propune sa il trimit catre @Carmi daca nu primesc raspuns pana maine ca sa nu il tin blocat.

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - PanK13 - 13-04-2026

:)) ma suparam pe mine daca pierdeam si tura asta!!
Aici sunt!!

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - Carmi - 13-04-2026

Eu voi ramane la capat de lista, timp de 2-3 saptamani nu l voi putea testa. O sa l iau de la Sorin.

RE: Imprumut tamper vibratii Barbro cu autonivelare - fmmirel - 14-04-2026

Coletul a plecat azi catre @PanK13. Multumesc @AlexBarbro si @Lyvyoo. E un accesoriu foarte bine gandit. Cred ca m-a convins suficient cat sa plasez o comanda, mai ales ca am vazut ca se pot comanda si talpi extra pe dimensiuni custom.