Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Cafeneaua Off-topic (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafeneaua-Off-topic)
+---- Forum: Sugestii pentru forum, site si comunitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sugestii-pentru-forum-site-si-comunitate)
+---- Thread: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri (/Thread-Platforma-software-a-forumului-probleme-dezbateri-propuneri)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Kontrast - 04-07-2023

Oare de ce un anumit user îmi poate trimite mesaj iar când vreau să dau reply îmi apare următoarea eroare?

" Please correct the following errors before continuing:
  • JohnnyB has private messaging disabled. You cannot send private messages to this user. "

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - RazvaNNN - 04-07-2023

nu are bifata optiunea sa poata primi mesaje private

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 04-07-2023

Multi useri, de frica spam-ului din ziua de azi (nu e cazul la noi in forum), isi debifeaza la inregistrare primirea de mesaje private de la alti useri. By default mesajele private sunt bifate dar privacy-ul secolului in care traim presupune ca fiecare sa aleaga daca vrea sau nu sa primeasca mesaje de la cineva atunci cand se inregistreaza intr-o comunitate.

Optiunea poate fi oricand bifata / debifata din optiunile profilului (recomand sa se faca in tema de desktop nu in cea de mobile, care este simplificata).

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Kontrast - 04-07-2023

Poate vede aici userul "JohnnyB" ce trebuie să facă. Sau îl pot atenționa în alt mod? (parcă se putea cita cumva un user?)

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 04-07-2023

Se poate cita prin semnul @ pus in fata id-ului:  @JohnnyB
Daca doreste, ii pot activa eu casuta de PM in caz ca nu se descurca.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - JohnnyB - 04-07-2023

Da, te rog frumos Liviu sa activezi tu casuta :)

RE: Scuze pentru probleme, trecem la o versiune noua de forum - alin1970 - 08-07-2023

(21-11-2014, 03:45)Mihai L Wrote: Tot asa...

S-a rezolvat la voi ? cum ? eu am inca aceeasi problema.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 08-07-2023

La ce te referi?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - alin1970 - 08-07-2023

scuze, in varianta desktop vad forumul ca in pozele puse de cegul Mihai L in prima pagina. ( vad ca nu se vad in postarea mea ) cu mult spatiu gol inutil si este greu de folosit, asa ca am trecut la varianta mobila.
.Cum pot sa atasez pozele stocate pe mobil? am incercat dar nu se vad. Trebuie salvate cu o marime mai mica sau gresesc eu undeva ?
Nu gasesc cum sa atasez pozele, Am citit ceva de un I incadrat in chenar negru la editorul de text, dar nu il gadesc.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - alin1970 - 08-07-2023

am rezolvat cu dimensiunea in modul desktop. Era o setare la tel meu. Dar problema cu bara de formatare text pentru a putea atasa pozele direct tot nu reusesc sa o vad. Trebuie instalat ceva ptr Huawei Y70 ?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - sochaux_ - 08-07-2023

Am răspuns pe celălalt topic, verifică dacă ajută: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Versiune-forum-pentru-tableta-si-mobil?pid=194806#pid194806

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 08-07-2023

Deci ai rezolvat din setari, da?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - alin1970 - 09-07-2023

Da, din setarile din contul meu a devenit activa Quick Reply ( inainte era in chenar albastru si nu avea editorul activ) cu editorul de text si acum pot atasa pozele de pe telefon folosi d acel i in chenar negru. La fel s-a rezolvat si cu rezolutia in mod full version ( folosesc curent mobile version), tot din setari in contul meu.
Setarea sugerata de colegul @sochaux era activata, dar altele nu erau active. Am bifat cam tot ce era pe acolo si s-a rezolvat.
Multumesc pentru suport.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Gozmin - 01-09-2023

(30-06-2023, 09:11)Gozmin Wrote: Nimic nou ? În continuare nu merge.

Am încercat din nou să schimb semnătura dar în continuare se manifestă la fel. Nicio noutate ?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - sochaux_ - 01-09-2023

Am făcut eu niște teste și un update de semnătură mai devreme. Descoperirea rapidă a fost că trebuie renunțat/testat cu/fără caractere mai "dubiose" precum ' sau " și ar trebui să funcționeze apoi.
Testați cu preview în special fără caractere "atipice" până nu mai apare pagina din "Matrix". :D
Anterior am avut și eu ghilimele în semnătură și a funcționat, dar azi apărea "Matrix"-ul și la mine dacă le lăsam. Smile

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Gozmin - 01-09-2023

Salut @sochaux_
Ai avut dreptate. Am renunțat la ghilimele și am reușit să modific semnătura.
Mulțumiri.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - adrian1 - 01-09-2023

Am testat semnătura ta și am putut pune caracterul ` în loc de '

Se pare că formularul respectiv trece printr-o verificare suplimentară.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - renatoa - 30-10-2023

Bug de logica, pentru programatorii MyBB: cand un topic e sters, mai raman totusi referinte la postari el, in listele de alerte ale userilor care au fost citati acolo.

Doar de informare, nu e mare stress daca ramane nerezolvata.

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - umarianos - 08-11-2023

Primesc mesaje private de la useri care au mesageria dezactivată, cum fac sa le răspund ? Așa a fost mereu by default pm. dezactivat ? Logica mea îmi spune că cine este deranjat de pm-uri își închide singur pm. Cum ar fi ca pe WhatsApp sa nu poți primi mesaje de la nimeni ?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 08-11-2023

A mai fost discutata problema in forum - la inregistrare este bifata by default mesageria activata, lucru care se poate testa si acum de catre oricine, incercand sa iti faci un cont nou. Insa unii utilizatori aleg sa debifeze ei faptul ca nu vor sa primeasca mesaje de la alti useri, considerand ca pot fi spamati sau mai stiu eu ce. Este un drept al lor pe care eu nu il pot ingradi in 2023. Dupa inregistrare, daca se razgandesc, userii pot activa si dezactiva oricand functia PM.

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - umarianos - 08-11-2023

Bun, Nu vrei sa fi spamat dar tu sa spamezi pe altul ... În cazul ăsta ar trebui ca cel ce nu are mesageria activă să nu poată nici măcar da mesaje, să primească un mesaj de avertizare în momentul în care vrea să trimită un mesaj: "dacă vrei să folosești mesageria,mai întâi activează-ti mesageria"
îți dai seama în ce situație este el ... poate să trimită dar nu poate primi răspuns iar cel care vrea să răspundă nu poate să-i răspundă.... pun pariu că 80% din cei care își fac cont habar nu au că intră în joc cu mesageria dezactivată.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 08-11-2023

Ar fi o idee de modificare pentru dezvoltatorii Mybb, chiar voi transmite pt ca are logică.
Altfel, eu cred ca au dezactivat cu buna știință, căci scrie clar in dreptul fiecarei bife. Apropo, poate ne impartaseste cinve in acest caz experiența înregistrării, adică de ce a debifat această căsuță... As fi curios.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - adrian1 - 08-11-2023

Bifele astea lipsesc din tema de mobil.

Extraordinar! Nu am verificat niciodata acolo inregistrarea :)  E clar ca de aici vine problema, posibil ca by default sa fie dezactivata mesageria caci nu apar deloc bifele :(

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 09-11-2023

Gata, am rezolvat si cu tema de mobil. Nu e perfect dar s-a rezolvat, in sensul ca automat la inregistrare va fi bifata casuta de activare PM dar nu si cea de instiintare pe email, ca sa nu avem reclamatii ca cineva a trimis spam din forum si a ajuns pe email. Astfel, orice mesaj nedorit va ajunge in casuta din forum. Mai departe se poate activa manual si notificarea pe email. Nu e totul 100% cum trebuie pentru ca aceste optiuni vor veni by default la inregistrarea de pe mobil, fara bifa vizibila, aici fiind o problema din cod ca nu afiseaza bifele, la fel ca pe varianta desktop, desi am dat copy/paste template-ului php. Ma rog, in mare e mai bine acum, multumesc Adrian1 pentru observatie!

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Vladone - 18-07-2024

Salut Colegi, Liviu
Incerc sa raspund lui Agizol in topicul de Gaggia Classic Pro, insa imi apare acest mesaj de mai jos.
A mai intampinat cineva aceasta problema?

You do not have permission to access this page. This could be because of one of the following reasons:
Your account has either been suspended or you have been banned from accessing this resource.You do not have permission to access this page. Are you trying to access administrative pages or a resource that you shouldn't be? Check in the forum rules that you are allowed to perform this action.Your account may still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code)You have accessed this page directly rather than using appropriate forms or link.
You are currently logged in with the username: 'Vladone'

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 19-07-2024

Posibil sa fie vreun conflict cu vreun plugin antispam. Ma uit prin spate si revin daca aflu ceva, contul tau e in regula.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Vlad Soare - 02-08-2024

Se poate face ceva cu emoticoanele care-s bramburite și nu se potrivesc cu ceea ce vezi și încerci să postezi? Adică alegi unul din listă, dar în postare apare cu totul altul, fără nici o legătură. Unele apar schimbate chiar și la preview și te prinzi imediat că nu-s în regulă. Altele apar corect la preview, dar greșit în postarea finală. Aleg, de exemplu, emoticonul tăvălindu-se pe jos de rîs, iar în postare îmi apare o mînă cu un trandafir. Și-s multe așa, nu doar unul.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 05-08-2024

M-am tot uitat dar cel mai probabil am facut eu o infuzie de emoticoane la un moment dat si s-au amestecat. Incerc sa le resetez sau sa le sterg de pe server si sa pun un set nou. Revin cu vesti

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 06-08-2024

Rezolvat! Eventual voi cauta un emoticons pack mai interesant dar pana una alta le-am sters pe toate  celelalte pt ca erau foarte multe si unele se incalecau pe acelasi cod. Astfel ca au ramas cateva de baza.