Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN (/Thread-REDUCERE-RASNITA-MANUALA-KINU-PHOENIX-TRAVALER-SIMPLICITY-M68c-REBEL-TITAN)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - troglodit - 30-11-2023

Salut, pot comanda azi pentru comanda care ajunge 4-5 dec sau e prea din scurt?

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 01-12-2023

Desigur, fabrica centralizeaza oricum de luni si verifica ce aplicatii mai sunt.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - danGoia - 06-12-2023

Hello...am primit și eu râșniță azi...mulțumesc pentru reducerea obținută ....e mega tare râșnița...

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 07-12-2023

Cred ca s-a omis o precizare - Voucherele de reducere la prajitorii care au insotit aceasta comanda de grup vor fi primite pe email, saptamana ce urmeaza.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - danGoia - 07-12-2023

Uitasem de voucherul suplimentar...mersi și pentru acesta...

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - BennyLooterKing - 09-12-2023

Cam pe când se mai face o noua comanda? M-ar interesa Simplicity la 249 E....

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 09-12-2023

Poti incerca si acum, e posibil sa raspunda pozitiv...

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 13-12-2023

Pentru ca s-au primit mai multe cereri, Kinu tocmai m-au anuntat ca prelungesc achizitia de grup pana pe 17 decembrie, livrarile urmand sa se faca incepand cu 18 decembrie 2023.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - BennyLooterKing - 18-12-2023

Gata azi am primit și eu râșnița si din a 2-a încercare am reușit sa scot din 20g - 41 ml lichid si ca timp pe aceia cu droplet mode mi sa oprit la 26 de sec râșnit la 1-3-0, prima încercare a fost la 1-5-0 si curgea într-o veselie cafeaua. Acum am schimbat la 1.2.2 si Maine o sa vad ce timp scot...Nr.1 blend Yume

[Image: gItOQpt.png]

Eu voi mai primi voucher-ul/vouchere-le în cazul acesta?

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 26-12-2023

Cu siguranță

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - acristianlucian - 14-01-2024

Buna. Cand se mai face comanda de kinu ?

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 14-01-2024

Se poate aplica in continuare si fabrica raspunde (poate la o saptamana) cu detalii, uneori chiar cu rasnita :) in functie de situatia stocurilor in Romania.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Raresh - 15-01-2024

Buna seara, am comandat( comanda de grup dar cam intarziat :)) eu la Kinu in 10.01.2024 ( mai aveau in stoc)si azi mi-a venit rasnita. Legat de vouchere cum se primesc? Mersi

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - BennyLooterKing - 15-01-2024

Eu le-am primit pe email... dar după 1 săptămâna jumate cred... o sa le trimită LIVIU.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 15-01-2024

In maxim 20 zile sosesc.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - acristianlucian - 19-01-2024

Buna. am comandat si eu rasnita, inca nu a ajuns. Voucherele la ce prajitorii sunt ? :D sau e surpriza ?

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 19-01-2024

Vor fi 7 cel mai probabil, de la Mabo, Guido, Sloane, Hedone, Ecuator, Rosters si Pretty Good Coffee.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - acristianlucian - 19-01-2024

Multumesc. Sa stiu sa ma uit la ei pana atunci :D

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - iancu.ciprian - 20-01-2024

Se stie estimativ cand e urmatoarea comanda?

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 20-01-2024

https://www.espressoman.ro/forum/Thread-REDUCERE-RASNITA-MANUALA-KINU-PHOENIX-si-SIMPLICITY?pid=202332#pid202332

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - iancu.ciprian - 20-01-2024

Mersi. Evident ca mi-a scapat fix mesajul respectiv:))

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 22-01-2024

Astazi am primit email de la Kinu cu informatia ca pe 31 ianuarie se opreste comanda de grup. Probabil va ramane doar Titan disponibila oricand. Datorita cererilor multiple si a unei vacante luate de fabrica la inceput de an, au hotarat prelungirea inscrierii pana pe 31 ianuarie, cu livrare rapida. Detaliile actualizate sunt mereu in prima postare a acestui topic.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - acristianlucian - 07-02-2024

Buna. Eu inca nu am primit voucherele pe email :D

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 07-02-2024

Astazi ajung toate

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - StefanPopCot - 02-03-2024

Hello. Despre Kinu Titan, am primit pe mail sa completez un formular unde scrie data livrării 5, 6 decembrie. Este o greșeală?
PLu's plata in avans? Așa e procedura?

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 02-03-2024

Trebuie sa fie o greseala cu data, poate martie. Le dau un mail si revin.
Plata in avans e normală.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - StefanPopCot - 05-03-2024

Am rezolvat. Am primit alt mail, am plătit. 
Acum aștept  Smile

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 18-04-2024

Asa cum am fost informat de catre fabrica, de astazi se deschide o noua comanda de grup la Kinu, valabila pana pe 12 Mai. Detaliile sunt pe prima pagina a acestui thread.

Livrarile se vor face instant, iar noutatea fata de alte comenzi de grup este ca rasnitele Kinu vor fi mai ieftine cu 10Euro dar transportul se va achita la destinatar. Este mai mult o schimbare procedurala, care ii ajuta pe cei de la fabrica sa trimita mai repede rasnitele.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Darsidius - 10-05-2024

Aveti idee daca mai au kinu titan? sunt interesat de 1 bucata.

RE: REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX si SIMPLICITY - Lyvyoo - 10-05-2024

Trimite formularul de reducere si iti confirma ei. Cel mai probabil au.