Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Cafeneaua Off-topic (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Cafeneaua-Off-topic)
+---- Forum: Sugestii pentru forum, site si comunitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Sugestii-pentru-forum-site-si-comunitate)
+---- Thread: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri (/Thread-Platforma-software-a-forumului-probleme-dezbateri-propuneri)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 09-12-2021

Initial am exclus Marketplace, dar mai nou am adaugat in lista de excluderi si Cafeneaua Offtopic. Cine e interesat de subiectele offtopic se poate abona si primeste notificari pe email. Imi doresc un Recent Threads cat mai relevant.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - RazvaNNN - 10-12-2021

Uploadarea pozelor pe forum nu funtioneaza, am incercat si pe chrome pe pc si pe safari pe telefon. (dupa  ce dispare mesajul cu uploading photo nu apare nicio poza)

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 10-12-2021

Probabil e un blocaj temporar in serverul imgur. Eventual lasa in asteptare mai mult, poate apare, dupa upload, gen un minut doua.  Eu am pus acum o ora cateva poze si a mers.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - RazvaNNN - 10-12-2021

asa este, acum merge

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Laddu - 12-12-2021

(09-12-2021, 16:59)Lyvyoo Wrote: Initial am exclus Marketplace, dar mai nou am adaugat in lista de excluderi si Cafeneaua Offtopic. Cine e interesat de subiectele offtopic se poate abona si primeste notificari pe email. Imi doresc un Recent Threads cat mai relevant.

Nu poti face configurabila de catre user sectiunea de recent threads? Cred ca fiecare isi doreste un recent threads bazat pe ce considera el ca e relevant... Practic ne-ai impus sa vedem doar ce vrei tu, sau sa nu vedem ce nu vrei tu, depinde cum privesti lucrurile.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 12-12-2021

Ar fi super aceasta funcție de personalizare, chiar o sa ma interesez.
Altfel, in partea de sus ai butonul News, unde se pot vedea in ordine invers cronologică toate postarile din toate ariile.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - renatoa - 12-12-2021

Pai tocmai ca nu vrem din toate ariile, ci doar topicele/subforumurile la care suntem abonati.
Alte forumuri o au, de exemplu vBulletin, acolo imi apare New Subscribed Threads in loc de Recent Threads
Altele nu... IP.Board de exemplu are la fel ca espressoman, apar toate cele noi, pentru toti...

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 12-12-2021

Intreb, buna ideea cu New Subscribed Threads, pe locul butonului News spre exemplu

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Eugen16 - 12-12-2021

Parerea mea este ca butonul news e bun asa cum este el. Astfel aflam si despre topicuri nou aparute si despre lucruri de care nu stiam pana acum. De exemplu in varianta propusa de Renato cum as fi aflat despre grupul pentru Arco? Eu am aflat despre el de la news.Si despre multe alte lucruri interesante. 
Daca tot suntem la propuneri, poate se gaseste o solutie prin care sa primim o confirmare de primire la expedierea unui PM. Daca din varii motive destinatarul nu raspunde, noi nu stim daca a ajuns mesajul la el sau nu.

Mi se pare putin intruziv sa stim noi daca a citit sau nu mesajul destinatarul. Poate l-a citit si nu are chef sa raspunda, e alegerea lui. Altfel, toate PM-urile ajung la destinatie cu siguranta, cu exceptia avertizarii ca userul nu are casuta de PM activata, avertizare pe care o vede in clar expeditorul cand apasa Send.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Eugen16 - 12-12-2021

Daca butonul Send garanteaza primirea mesajului, atunci e ok. Daca il citeste sau nu e treaba destinatarului. Important e sa ajunga.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - renatoa - 12-12-2021

Ca sa vad toate noutatile am alt buton.
Ca si aici, News si Today's.
Acum e totusi mai aerisit, dupa ce s-au eliminat cele de vanzari din Recent.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Damian The Man - 14-12-2021

Oare e din vreo setare de la mine, sau recent, nu mai e disponibila functia Tracking pt PM trimise ....?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 14-12-2021

Eu unul nu stiam ca există. S-a făcut update de platformă, de php etc. si e posibil sa fi dispărut daca nu o mai vezi. E cumva intruziv sa stii cand x a citit mesajul trimis de noi.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - TVTVTV - 14-12-2021

Ai opțiunea să nu trimiți read receipt, Liviu.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 14-12-2021

Dar daca primesti mesaj cu solicitare de confirmare a citirii ai optiune sa nu oferi o astfel de confirmare?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - TVTVTV - 14-12-2021

Yus. Te întreabă dacă vrei să trimiți read receipt sau ba. E ca-n Outlook.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - adrian1 - 29-12-2021

Pe tema de mobil nu se vede conținutul unei liste neordonate precum cea de mai jos
  • x
  • y
  • z

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - vdub - 29-12-2021

(29-12-2021, 16:39)adrian1 Wrote: Pe tema de mobil nu se vede conținutul unei liste neordonate

@Lyvyoo, sterge display: none; din global.css, linia 89.[Image: bNM6Fbq.png]

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 29-12-2021

Ma ocup maine!

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 04-01-2022

Cu ceva intarziere am facut corectia propusa de @vdub
@
adrian1  poti verifica?

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - RazvaNNN - 04-01-2022

Acum apare ce scrie, insa linkurile apar ca o bara colorata, fara sa se vada textul:
[Image: 6eaklHv.png]

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - adrian1 - 04-01-2022

Code:
li a {
    display: block;
    min-width: 140px;
    height: 20px;
    text-align: center;
    line-height: 50px;
    font-family: "Helvetica Neue",Helvetica,Arial,sans-serif;
    color: #fff;
    text-decoration: none;
}
Trebuie sters si "display: block;" de la li a {}, linia 28.
Multumesc pentru ajutor.

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 04-01-2022

reparat, vedeti acum

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - RazvaNNN - 04-01-2022

acum se vede si pe mobile corect

(12-12-2021, 17:05)Lyvyoo Wrote: Intreb, buna ideea cu New Subscribed Threads, pe locul butonului News spre exemplu

sper sa rezolv si asta azi

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - TVTVTV - 04-01-2022

Nuuu! Este oribilă ideea cu "new subscribed threads" în loc de News. Măcar lasă și butonul de News acolo, pt. cei care-l folosesc.

Ok, mai dezbatem :)

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - sochaux_ - 05-01-2022

S-a stricat iar "butonul" News sau e doar la mine?

Referitor la posturile de mai sus +1 și de la mine pentru acel Nuu! Smile

Din experiența mea cu forumurile nu prea am mai văzut să fie în partea de sus pe pagină buton pentru subscription threads/forums, dar să nu fie buton pentru toate posturile noi/recente. În general e invers, este buton pentru posturi noi și nu este celălalt pentru thread subscriptions. Pentru acesta în general se accesează User CP (cum era/e și aici pe forum; iar în User CP primele sunt cele cu posturi noi: "Thread Subscriptions With New Posts").

Nu ar fi neapărat chiar așa o problemă dacă se dorește astfel de buton, e cu un click mai rapid*, dar să rămână buton/link separat și pentru new posts în partea/bara de sus.
*Ar putea fi la fel de rapid dacă ar fi un meniu automat la trecerea "cursorului" peste cont/profil user în loc de click pe săgeata în jos.  :idea:

RE: Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri - Lyvyoo - 06-01-2022

pfff, recunosc ca am uitat sa salvez exact ce a fost inainte ca target si acum am pus ceva gresit probabil.
Daca ne ajuta vreun coleg cu ce link general ar trebui sa contina News, m-as bucura Smile Era ceva cu /search....
revin cred ca este
Code:
search.php?action=getnew