![]() |
|
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii) +---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii) +---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii) |
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - claudiur - 10-01-2019 Salut! Placa de dispersie din alama pentru Gaggia este compatibila si cu modelul 2019? Banuiesc ca nu au schimbat nimic fata de modelul pre 2015 dar mai bine intreb inainte.. http://barshaker.ro/Shower-Holder-Diffuser-Gaggia RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 10-01-2019 Eu m-as lipi de colegii care dau comanda la tidaka si as lua versiunea de inox de la ei: https://www.tidaka.net/de/zubehoer/duschplatten-wasserverteiler/jetzt-neue-version-aus-edelstahl-wasserverteiler-duschplatte-gaggia-haushaltsmaschinen-v2a.html Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - claudiur - 10-01-2019 Care ar fi avantajele celei din inox? Sent from my SM-G960F using Tapatalk RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - mirceat - 10-01-2019 @dev, ai studiat efectul termic al placii de inox? Nu stiu de ce Tidaka a renuntat la alama pentru inox. Pe pagina lor se spune ceva despre igiena si o afirmatie incompleta despre comportamentul termic: "Durch die hohe Wärmespeicherkapazität des Materials sorgt diese Duschplatte für eine bessere Temperaturstabilität beim Bezug." Nu sunt expert, dar asa stiam si eu, inoxul si alama au capacitate termica mai mare decat aluminiul. Insa mai ales inoxul, mai putin alama, au inertie termica mult mai mare decat aluminiul. Ambele cedeaza mai greu caldura acumulata. De aceea au un efect termic mai neutru in timpul extractiei. Inseamna ca se comporta mai bine la o temperatura de extractie controlata foarte exact. Teorie lunga si complicata, ar trebui discutata altundeva. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - slavic1983 - 10-01-2019 Salut @MyR Imi poti spune, te rog, daca the single de la IMS este compatibila si cu E61 Biancai? http://barshaker.ro/The-Single-IMS-Competition-9g-MA-SY-SL?keyword=the%20single&category_id=0 Pe site vazut ca scrie "Compatibil cu: La Marzocco / Synesso / Slayer" Multam anticipat. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 10-01-2019 @claudiur - din pacate nu stiu, daca vrei putem face un test. Pe tidaka scrie "Not suitable for Gaggia Classic RI9403" @slavic1983 - da! Insa trebuie verificat la ambele produse ( sita IMS si la Placa de dispersie ) daca sunt in stoc, ca avem un import din astea in curs. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 10-01-2019 (10-01-2019, 17:43)mirceat Wrote: @dev, ai studiat efectul termic al placii de inox?Nu știu care e beneficiul termic între alama și inox dar sigur e mai ușor de curățat inoxul. Ambele ajung la temperatura optima mai greu decât plăcuța de aluminiu, așa că nu strica un timp mai lung până la primul shot. Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - claudiur - 10-01-2019 Gaggia Classic RI9403 este modelul 2015 si nu are placa de dispersie. Când merg la Nickso sa-i pun pid, poate ne va confirma el ca e aceleasi produs. Sent from my SM-G960F using Tapatalk RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - slavic1983 - 11-01-2019 (10-01-2019, 21:51)MyR Wrote: @slavic1983 - da! Am plasat comanda la voi pe site. Poti sa verifici, te rog, inainte sa mi-o trimiti RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 11-01-2019 Eu sunt plecat saptamana asta, insa maine dimineata vei fi sunat de colegii mei. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sebas - 14-01-2019 Membrană de silicon ( rezerve ) la Espazzola Grouphead Cleaning Tool ? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 14-01-2019 Da o sa fie. Asteptam pe producator sa livreze. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-01-2019 Salutari, Vesti bune! In curand intra in gama noastra: - Sitele de precizie ASCASO pe 57mm pentru Lelit - Produsele Bravo - Tamper / Nivelator /si Statia de tampare de la Gilberto. Din tampere s-a facut dupa cererea noastra si in marimea speciala pentru Lelit PL41xx PL42xx - adica 57.5mm. - Ne-am devenit importatori unici pentru: Orphan Espresso si Felicita pentru Romania. Orphan Espresso: - O sa avem in Showroom-ul din Oradea si un Apex si vom testa sa vedem informatiile postate de @ Eu personal am vorbit cu utilizatori din olanda, si germania si ei vad un pic altfel treaba, dar pana cand nu testam personal nu ne dam de parere. De ex. si Gábor a testat Apex si a postat pareriile si pe kaffee-netz, dar vorba se duce, hai sa vedem si un video postat de el: https://www.instagram.com/p/Bsk2eTeheEE/ - O sa avem un pret espressoman pentru rasnitele de mana Lido 3. Felicita Scales: De o luna tot o testam si jucam cu ele in diferite locatii din tara plus la noi in showroom, pot spune ca sunt de calitate si au un design placut. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - vladdooo - 16-01-2019 (16-01-2019, 12:46)MyR Wrote: Salutari, Preturi, va rugam
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - cradun - 16-01-2019 Ar fi fain sa aduceti si Felicita Arc. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-01-2019 @vladdooo - daca nu se intampla ceva grav, atunci incepem cu urmatoarele preturi: Bravo Tamper - pret de lista 729.99 Ron TVA inclus - pret espressoman 656.99 ron Bravo Distribuidor - pret de lista 579.99 Ron TVA inclus - pret espressoman 521.99 ron @cradun - Vom avea pe toate ( pentru inceput doar in culoarea neagra ) ARC-ul este un produs chiar foare bun. In plus au lansat in data de 8 Ianuarie un kettle chiar foarte frumos, si sper sa avem onoarea sa fim intre primii din europa sa-l testam. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Yuki - 16-01-2019 Quote:Felicita Scales: ca utilizator de Felicita comandat tocmai din Suedia, confirm...:) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 16-01-2019 (16-01-2019, 13:39)Yuki Wrote: ca utilizator de Felicita comandat tocmai din Suedia, confirm...:) https://www.instagram.com/p/Bssh6kQnOoH/ Felicita ARC. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 16-01-2019 @MyR, poti pune o poza cu Felicita langa Brewista Scale, daca ai in showroom? Sa-mi dau seama mai bine de diferenta de dimensiuni. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Lyvyoo - 17-01-2019 Mai bine pune lanca Acaia :))) Kettle-ul il astept si eu cu mare nerabdare! Asa cum cantarul se intrevede a fi un Acaia low cost la fel sper si kettle-ul sa fie un Fellow Staag EKG accesibil.
RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 17-01-2019 12 luni garantie? nu ar trebui 24? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 17-01-2019 Nu, 12 luni ( un an ). RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 17-01-2019 Pai legea din RO nu obliga la 24 luni de garantie? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 17-01-2019 Produsul are: Garantie tehnica: 12 luni Garantie de conformitate: 24 luni Aici descrie foarte ok ce inseamna si ce presupune. Aici este ultima modificare din lege. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 17-01-2019 Merci MyR de clarificari! RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - remusmarian - 17-01-2019 (16-01-2019, 12:46)MyR Wrote: Salutari, Si Lido 3 E? Bucurie mare RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 17-01-2019 (17-01-2019, 15:40)flipu2k Wrote: Merci MyR de clarificari! Cu cea mai mare placere. remusmarian Wrote:Si Lido 3 E? Bucurie mare Sper sa putem livra de la inceputul lunii viitoare.. --- Au aparut pe site produsele Bravo pentru precomanda. Bravo Tamper / Bravo Distribuidor - LINK Incepem livrarea dupa 1 februarie. ATENTIE! Stocul este limitat si lansam pe mai multe piete/retele. RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - dev - 17-01-2019 O sa aduceti produsele Bravo si pe alte dimensiuni, 52mm sau 54mm? RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 17-01-2019 Asa cum s-a facut la cererea noastra si marimea pentru Lelit ( 57.5mm ) in viitor in mod sigur o sa fie si in alte dimensiuni. Suntem flexibili, insa cererile speciale pot sa dureze.. PM sau mail si se rezolva multe lucruri :)) RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 21-01-2019 Salutari. Iarasi avem niste produse noi... si sunt foarte multe pe drum... :D Cantare Felicita: Felicita ARC - pret lista 799.99 RON TVA inclus - pret espressoman 719.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 FEB. Felicita PARALLEL - pret lista 499.99 RON TVA inclus - pret espressoman 449.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 FEB. Felicita INCLINE - pret lista 499.99 RON TVA inclus - pret espressoman 449.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 FEB. Orhan Espresso: Lido 3 - pret lista 975 RON TVA inclus - pret espressoman 877.5 RON TVA inclus - livrare dupa 11 FEB. APEX - pret lista 2799.99 RON TVA inclus - pret espressoman 2519.99 RON TVA inclus - livrare dupa 11 FEB. Latiere Barista Space: 350ml - pret lista 146.99 RON TVA inclus - pret espressoman 132.29 RON TVA inclus - livrare DIN STOC 600ml - pret lista 165 RON TVA inclus - pret espressoman 148.5 RON TVA inclus - livrare DIN STOC Frank Green - ( alternativa Keepcup ) Made in Australia. 12oz/354ml - pret lista 115 RON TVA inclus - pret espressoman 103.5 RON TVA inclus - livrare DIN STOC 10oz/295ml - pret lista 99.99 RON TVA inclus - pret espressoman 89.99 RON TVA inclus - livrare DIN STOC Bravo Equipamentos para café Bravo Tamper -pret lista 729.99 RON TVA inclus - pret espressoman 656.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 feb Bravo Distribuidor - pret lista 579.99 RON TVA inclus - pret espressoman 521.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 feb Statia de tampare - pret lista 399.99 RON TVA inclus - pret espressoman 359.99 RON TVA inclus - livrare dupa 1 feb ATENTIE - din produsele BRAVO foarte multe s-au dat in precomanda. Recomand sa lansati comanda cat mai repede... |