![]() |
|
Comanda grup - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate) +---- Thread: Comanda grup (/Thread-Comanda-grup) |
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Eugen26 - 30-08-2017 + 1 şi pentru mine... RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Fane - 30-08-2017 Parca incepe sa se adune masa critica. :) RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - arkins - 31-08-2017 si eu vreau cu pompa rotativa daca se poate multumesc RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 31-08-2017 Pana acum am numarat 8 persoane interesate: 1. pacala 2. flipu2k 3. Esk 4. MANU 5. sebi77 (pompa rotativa) 6. Eugen26 7. arkins (pompa rotativa) 8. HoratiuC RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Mesmer - 31-08-2017 Si eu as fi interesat dar pot confirma 100% in functie de reducere. 1. pacala 2. flipu2k 3. Esk 4. MANU 5. sebi77 (pompa rotativa) 6. Eugen26 7. arkins (pompa rotativa) 8. HoratiuC 9. Mesmer RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - bemihai - 31-08-2017 In principiu si eu iau in considerare un upgrade la Lelit, dar nu-s hotarat in totalitate. Daca reducerea e consistenta o sa ma gandesc serios la Brewtus. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - flipu2k - 11-09-2017 Salutare, avem vreo veste pana acum? RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - arkins - 11-09-2017 Renunț, m-am reorientat!!! RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 12-09-2017 @Lyvyoo, vacanta scolara s-a terminat, Cluj Coffee Festival 2017 a trecut, importatorul cand revine din vacanta? Ca tocmai ce ne stranseseram 10 negri mititei si acum am ramas doar 9
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 12-09-2017 Am dat un reminder RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - adif - 12-09-2017 Te roaga oamenii sa-ti dea 60.000 lei si nu raspunzi de o luna ca esti in vacanta! Sublim! ![]() Si daca eram in Patagonia si tot gaseam un telefon, ceva. Nu exista companie care sa inchida portile toata vara pe motiv de vacanta.
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 12-09-2017 Nu cred ca e vorba de asta, ci de oportunitatea unei comenzi mari la fabrica, (20-30 de aparate) raportat la ce stoc ai. Ma rog, e treaba lor... RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - adif - 12-09-2017 Evident, e treaba lor, dar eu privesc lucrurile prin prisma celor ce asteapta un raspuns cu banii in mana - da sau ba! Se si vede ca incep sa renunte, nici eu nu as fi avut atata rabdare.
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - vladdooo - 12-09-2017 shut up and take my money
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 20-09-2017 Din cate imi dau seama se pare ca importatorul nu este interesat de aceasta comanda de grup. Probabil ca mai voi reorienta catre olandez. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - sorin2505 - 20-09-2017 Offf...tocmai cand ma batea si pe mine gandul sa trec de la Lelit la Ex.Br.
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - MANU - 20-09-2017 No comment.
RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 20-09-2017 Am fost eu ocupat cu evenimentele si am uitat sa actualizez. În prezent, importatorul așteaptă un răspuns de la fabrică si în funcție de acel răspuns se va putea confirma sau nu posibilitatea unei achizitii de grup. E un domeniu mai complicat asa cum îl văd eu. Dacă nu ai susținere din partea fabricii pentru un discount mai bun la achiziție, importatorii nu isi asuma una, doua livrarea a 10 bucati cu un profit minimal (impozabil si ala) si 2 ani de garanție în spate. E dreptul lor să decidă, si cum o vor face si anunța, dau mai departe si eu informația. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 21-09-2017 A venit si confirmarea! Importatorul Expobar a transmis ca si anul acesta poate face o achizitie mai mare, asumandu-si pe stoc cateva zeci de aparate, din care minim 10 sa fie pentru aceasta achizitie de grup Espressoman. Nu cred ca la 9 ar fi o problema... Cum banuiam si noi in postarile trecute, se pastreaza exact aceleasi proportii de pret si acelasi discount suplimentar, astfel ca doar pentru aceasta achizitie de grup, preturile comunicate de catre importatorul Expobar, incluzand reducerea suplimentara de group buy, vor arata asa: Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa, fara rezervor - 5933 lei Office Leva HX, pompa vibratoare rezervor - 3954 lei Office Leva HX, pompa rotativa, conexiune la reteaua de apa, fara rezervor - ramane 4332 lei (exista deja stoc mare) Expobar Pulser HX, grup E61 modificat, pompa vibratoare, rezervor, HX-ul lor cu cel mai mic pret - 3797 lei Importatorul cere plata integrala in avans, ca si data trecuta. Termenul de livrare este de 10-14 zile, dar poate dura 20 de zile, depinde de modelele din comanda de grup (in functie de ritmul suedezo - spaniolilor :) ) Cand se va atinge numarul minim de confirmari, trimite fiecare formularul 2 (Expobar) din sectiunea de reduceri, unde va trebui sa includeti precizarea "achizitie de grup" si pretul aferent, comunicat mai sus de catre importator. Deci ramane ca fiecare sa reconfirme si sa precizeze clar modelul ales. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 21-09-2017 ![]() Eu confirm 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - sorin2505 - 22-09-2017 1. HoratiuC - Eu confirm 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 2. Sorin2505 - 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 3. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - MANU - 22-09-2017 Confirm si eu. 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Eugen26 - 22-09-2017 Confirm pentru Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei Comanda grup Expobar Brewtus IV - sebi77 - 22-09-2017 Confirm Brewtus IV rotativă 5933RON! Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - sorin2505 - 22-09-2017 1. HoratiuC - Eu confirm 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 2. Sorin2505 - Confirm 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 3. Manu - Confirm si eu. 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 4. Eugen26 - Confirm pentru Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 5. Sebi77 - Confirm Brewtus IV rotativă - 5933RON! 6. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lucian. - 23-09-2017 Confirm si eu o bucata Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Fane - 23-09-2017 1. HoratiuC - Eu confirm 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 2. Sorin2505 - Confirm 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 3. Manu - Confirm si eu. 1 buc. Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 4. Eugen26 - Confirm pentru Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 5. Sebi77 - Confirm Brewtus IV rotativă - 5933RON! 6. Lucian - Confirm 1buc Office Leva DB (Brewtus IV) - pompa vibratoare, rezervor - 5510 lei 7. ..... RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Beowulf - 23-09-2017 Salutari! Am inteles (daca am inteles bine) ca data trecuta s-a reusit si plata cu card de credit in cateva cazuri - cu dificultati, dar s-a reusit. Oare exista aceasta varianta si acum? RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Fane - 23-09-2017 cred ca cele mai bune informatii despre asta poti afla daca suni luni la numarul lor 0756.077.399, magazinul The Coffee Shop, le spui ca doresti sa achizitionezi cu reducerea de achizitie de grup acordata pt espressoman.ro, dar ai prefera sa achiti cu cardul si ce se poate face in privinta asta. RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 23-09-2017 O sa întreb luni, probabil ca da, însă era vorba de organon dacă nu mă înșel, care avea un soi de card universal, ING, care nu presupunea contract separat al importatorului cu Avantaj, Star BT etc. caci nu au asa ceva... |