Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Comanda grup - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Tranzactii incheiate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Tranzactii-incheiate)
+---- Thread: Comanda grup (/Thread-Comanda-grup)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 27-11-2016

Pai frige teava?

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - alexac - 27-11-2016

Eu mi l-am luat ieri din depozit cu mare scandal la coadă cu cei de la rand și cu oamenii lor, incapabili sa știe ca au marfa ajunsa în propriul depozit.. Cum se înlocuiește vârful țevii de abur, ca nu am reușit sa o desfac, mi-a fost frică să forțez..

Comanda grup Expobar Brewtus IV - bogdan_geor - 27-11-2016

se desurubeaza ca orice fel de filet, treci peste frica si desurubeaza-l :)

(27-11-2016, 18:17)bogdan_geor Wrote: se desurubeaza ca orice fel de filet, treci peste frica si desurubeaza-l :)
Am tras de el cu forța cu o cheie fixa și nimic... :(

vad ca tot apar modificari la modelele noi... poate au sudat varful :)

(27-11-2016, 18:21)bogdan_geor Wrote: vad ca tot apar modificari la modelele noi... poate au sudat varful :)
nu știu ce sa zic.. Parcă nu este sudat, dar trag foarte tare și nu se desurubeaza poate fac eu ceva greșit..

(27-11-2016, 18:32)alexac Wrote:
(27-11-2016, 18:21)bogdan_geor Wrote: vad ca tot apar modificari la modelele noi... poate au sudat varful :)
nu știu ce sa zic.. Parcă nu este sudat, dar trag foarte tare și nu se desurubeaza poate fac eu ceva greșit..
Și o altă problemă a fost cu butonul de acționare a pompei. Din cauza ca era ieșit prea inafara și atingea levierul , comuta pompa imediat la mijlocul cursei, l-am distanțat, și acum pot face preinfuzie manuală la poziția de la mijloc...

hai ma nene ca am glumit, cum sa fie sudat?? trage cu putere de filetul ala ca iese :)

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - mihneasusan - 27-11-2016

Ne e sudat. Se desface rotind în sensul acelor de ceas. Cu mâna.
Eu ieri am văzut de de nu fac crema nici macar ca pe vechiul Gaggia. Am presiune max 0.9 în boiler dar scade si in 0.8. După dau drumul la frotare se duce in 0.2. Trebuie să îl duc în 1.3 neapărat!

În rest nu stiu despre alții dar eu sigur am teava no burn. Se verifică simplu. Dacă cea de apa calda te parleste când e în funcțiune iar cea de abur nu înseamnă ca ai teava no burn.[WINKING FACE]Mă întrebam dacă toți avem picioare înalte la expresor si găurile din ,,fuzelaj" specifice pentru Brewtus R.

Ok, am demontat teava de abur. Cu țeava pe masă și ținută presat cu mana stânga am reușit să desurubez vârful... Zici ca au înfiletat turela tancului frate, atât de tare era strâns vârful de țeava de abur! Wow!

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Ovidiu85 - 27-11-2016

Si eu am sistemul antiburn. La mine duza s-a desfiletat foarte usor, fara sa depun prea mult efort.
Picioarele sunt mai inalte si la modelul meu.
Legat de lapte, si eu am presiune 0.8-0.9 si prima data am scos doar lapte fierbinte. Spre deosebire de gaggia, tehnica e diferita si totul se intampla mai repede. Pentru a face spuma, doza trebuie sa stea la suprafata laptelui pentru a incorpora aer.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - mihneasusan - 27-11-2016

Multumesc de info. Cred că mai fac o pauză cu mărirea presiunii. Dacă bag presiune mai mare s-ar putea să îmi ingreunez încercările de a scoate ceva. Si așa totul se petrece prea repede. Ma gândesc că dacă cresc la 1.3 cu latiera mea de 300 (200 umplere) nici nu apuc să găsesc pozitia că am si fiert laptele. La gauri mă refeream la cele de sub tava si cele destinate racordului la apa si switch-ului pompa vibratoare/retea care oricum la noi nu se aplică dar găurile le am.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - pacala - 22-08-2017

E posibil sa initiam o noua comanda de grup? Site-ul olandez are acelasi pret 1149 euro.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Fane - 22-08-2017

daca gasesti suficienti musterii si importatorul e de acord sa acorde din nou reducerea. sau pe varianta importului din olanda iti trebuiesc doar musterii.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 22-08-2017

Eu as fi interesat

Comanda grup Expobar Brewtus IV - vladdooo - 22-08-2017

Slabe sanse sa mai luati la pretul de anul trecut avand in vedere ca importatorul a marit preturile in primavara

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 22-08-2017

Există și opțiunea direct din Olanda. Iese la 5400 lei cu transport inclus fără eventuale reduceri pentru o comandă mai mare.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Mesmer - 23-08-2017

Pentru varianta din Olanda va fi valabila garantia si in Romania?

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 23-08-2017

Garantia este europeana / internationala: http://www.espressoman.ro/forum/Thread-Comanda-grup-Expobar-Brewtus-IV?pid=50722#pid50722

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 23-08-2017

Muta-te în Olanda cu Brewtus-ul cumpărat din România si vezi dacă îl repara în caz de probleme :) Idem Leit, Bezzera, Marzocco etc.

Daca se va ivi ocazia, adica daca ne strangem suficient de multi ca sa ne faca importatorul o oferta "de nerefuzat" si sa luam din Romania, o sa incerc si asta Angel

Raspunsul meu s-a bazat pe ce s-a discutat mai sus in cazul unui aparat luat din Olanda si pe bunavointa celor de la service care sper sa ramana valabila. Sau si mai bine sa nu fie nevoie sa apelam la service.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - MyR - 23-08-2017

(23-08-2017, 10:10)Lyvyoo Wrote: Muta-te în Olanda cu Brewtus-ul cumpărat din România si vezi dacă îl repara în caz de probleme Smile Idem Leit, Bezzera, Marzocco etc.

Cand este vorba despre garantie internationala, in majoritatea cazurilor nu se pune problema, si identificarea este dupa SN si nu dupa factura. (cel putin la noi asa este)
Apoi cand cumparam ca si PF am avut unele probleme si cu garantii si 100% au fost rezolvate. 

Problema atunci apare cand o firma cumpara produse din exterior si exista importator unic ( gen firma autorizata are un adaos stabilit mai mare ), apoi produsul se defecteaza si PF-ul merge la importatorul unic, care este si service-ul autorizat.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - flipu2k - 23-08-2017

posibil sa fiu si eu interesat, ma abonez la thread :)

Comanda grup Expobar Brewtus IV - Esk - 23-08-2017

+1 si eu

Dupa cum s-au intamplat lucrurile la precedenta comanda e putin probabil sa obtinem o reducere substantiala de la importator pentru mai putin de 10 bucati.

Am putea apela la bunavointa lui @Lyvyoo pentru a ne intermedia legatura cu importatorul ca sa stim care ar fi posibilitatile actuale de discount. In functie de raspunsul importatorului ne putem decide intr-o directie sau alta. 

Si poate intre timp mai apar si alti doritori.

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 23-08-2017

O sa le transmit o intrebare, in sensul in care doresc sa mai dea la fabrica o comanda mai mare, incluzand 10 exemplare dintr-un grup buy de aici. Daca intr-adevar sunt de acord, atunci nu cred ca poate fi alt raspuns decat pastrarea proportionalitatii discount-ului de anul trecut, raportat la actualele preturi, calcul pe care il putem face si noi aici, prin metoda de trei simpla.

Multumesc pentru promptitudine.

Daca nu gresesc, anul trecut s-a obtinut un pret de 1150 EUR in loc de 1260 EUR adica un discount de 8.73%. Aplicand acelasi discount la pretul actual ar rezulta un pret 5500 RON. 

Si din Olanda se pastreaza reducerea de anul trecut: "10 machines i can do for 1099 ex transport"

Cu optimismul meu incurabil sper la o surpriza placuta de la importator  :D

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - MANU - 25-08-2017

Dc se intrevede o noua achizitie, intru si eu in "schema".

Comanda grup Expobar Brewtus IV - sebi77 - 25-08-2017

Si eu vreau, daca se poate versiunea cu pompa rotativă. Merci!

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - HoratiuC - 29-08-2017

@Lyvyoo, cand ne putem astepta la un raspuns de la importator privind discount-ul pentru o comanda de grup?

RE: Comanda grup Expobar Brewtus IV - Lyvyoo - 30-08-2017

Când vine lumea din vacanta :) Deci curând...