![]() |
|
Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! (/Thread-Cafea-verde-comanda-de-grup-pe-dos) |
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 26-07-2018 Interesant, de rocko stii ceva ? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 26-07-2018 Intrebat, inca astept raspuns. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - fmmirel - 04-08-2018 3 kg de guji si 3 de kenia githiga si pt mine pls :) Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 22-08-2018 A mai intrat ceva recolta proaspata? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 22-08-2018 Daca te lipesti la cutia de se face acum... din care ar fi disponibile cate 2 kg din: - Ethiopian Guji G1 Washed - Kenya Githiga estate ... plus doua pozitii SO inca neocupate, unde poti lua ce vrei tu, minim 3 kg per origine. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 22-08-2018 Pai pe mine nu m-ai luat in calcul cu ce iti scrisesem pe mail? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - lisimah - 22-08-2018 @renatoa te rog spune-mi unde pot vedea lista cu cafelele dispoibile si preturile lor pt ca vreau sa comand si eu pe lista grupului, daca se mai poate. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 22-08-2018 Reia din urma postarile 420, 392, 346, 291. Daca as avea acces in editare permanenta la un postul initial, asa cum in alte forumuri initaitorul isi poate edita permanent postarea de deschidere a unui topic, as pune acolo lista actualizata la zi. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 22-08-2018 (22-08-2018, 16:09)renatoa Wrote: Daca as avea acces in editare permanenta la un postul initial, asa cum in alte forumuri initaitorul isi poate edita permanent postarea de deschidere a unui topic, as pune acolo lista actualizata la zi. @Lyvyoo : se poate? Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - vladdooo - 22-08-2018 Link catre un excel in google docs si ai rezolvat problema Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 22-08-2018 Se oferă cineva voluntar sa centralizeze postările cu preturi într-un Excel? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 22-08-2018 Le am deja intr-un excel, sunteti siguri ca vrem sa fie chiar asa de publice ? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - flipu2k - 22-08-2018 Eventual un doc în google drive, private, shared la cine e interesat de aici, prin bunăvoința lui renatoa
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 22-08-2018 Asa zic si eu, share pe baza de invite. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 23-08-2018 Ok, ordin executat, doritorii sa trimita email pentru share lista. Email, nu PM ! @lisimah: in Sibiu deja este constituit un grup ... (IO :D ) care cumpara o cutie intreaga la 2-3 luni, cu livrare direct acolo, ca sa elimine cheltuielile de transport in tara: G.Serban, Cosmin si bogy. Intra si tu in legatura cu ei. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - flipu2k - 05-09-2018 Se mai planuieste o comanda in viitorul apropiat? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 05-09-2018 Am deschis eu cutia cu 3kg de Rocko. Scrie ce vrei sa iei si cat, iar cand se completeaza cutia se plaseaza comanda. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 05-09-2018 Rocko care nu este in depozit inca... asa ca practic nu avem in plan nimic. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Laddu - 05-09-2018 :)) poate intra pana se concretizeaza planul. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - ovidiu - 07-09-2018 Salutare, Incercand sa ma dezmeticesc cum plasez o comanda alaturandu-ma acestui grup entuziast, am inteles ca pana la urma trebuie trimis un mail. Cui? Pe ce adresa: Vreau sa comand vreo 5 kg, eventual din 2 sortimente. Multumesc pentru ajutor. Rog pe cei „in charge” sa imi dea un pm din care sa inteleg unde trimit un mail. Am vizitat posturile cu listele de cafea deja. Merci RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 07-09-2018 Mie trebuie sa imi trimiti e-mail-ul tau, caci numai pe baza de email pot face invitatia pentru acces la lista de preturi pe google spreadsheet. Pentru cei indecisi, pentru inspiratie, sau ca sa intrebe cum este, am adaugat o a doua foaie, cu ce s-a cumparat anul acesta, in ordinea cantitatilor. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - flipu2k - 07-09-2018 Ma bag si eu cu 4-5 kile. Parca era ceva cantitate minima pentru un soi? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 07-09-2018 Comenzile pe privat, nu aici. 3kg minim, daca esti SO. Daca sunt doi, pot imparti 5 kg. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 07-09-2018 @renatoa spune-mi te rog daca mai au Ethioia Yrga. se cam termina cea de data trecuta si as reanoi stocul. Daca da, as dori si eu 3-5 kg sau cat se poate. Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 07-09-2018 V-am trecut... cu "cat se poate" :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 07-09-2018 (07-09-2018, 16:03)renatoa Wrote: V-am trecut... cu "cat se poate" Sooper, multumesc!? Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 07-09-2018 O sa mai vreau și eu ceva Etiopia spălată când se mai aduna lumea. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - flipu2k - 07-09-2018 Eu vreau ceva guatemala/costa rica/nicaragua, daca se combina cineva as lua cate 1 kg sa incerc mai multe, altfel iau singur 1-2 soiuri cate 3kg. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 07-09-2018 (07-09-2018, 12:53)renatoa Wrote: Mie trebuie sa imi trimiti e-mail-ul tau, caci numai pe baza de email pot face invitatia pentru acces la lista de preturi pe google spreadsheet. N-ar strica inca o foaie gen "comanda curenta" ca sa stie lumea cat mai lipseste si din ce sortiment ca sa inchidem cutia. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 07-09-2018 Pai in cazul de fata e simplu, avem... "ceva" cereri din "ce se poate"... :) asa, cam de jumatate de cutie, ma pot apuca de ambalat :P Dar cum clientu trebuie multumit... o facui si pe asta :) |