Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Reducerile Espressoman la espressoare, rasnite, cafea si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reducerile-Espressoman-la-espressoare-rasnite-cafea-si-accesorii)
+---- Forum: Reduceri la espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Reduceri-la-espressoare-rasnite-si-accesorii)
+---- Thread: REDUCERILE BARSHAKER - 10% la DF64, J64V, AVX, SSP, Bentwood, accesorii (/Thread-REDUCERILE-BARSHAKER-10-la-DF64-J64V-AVX-SSP-Bentwood-accesorii)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - gorexxx - 09-11-2018

(05-11-2018, 20:46)MyR Wrote: In perioada urmatoare listam produsele noi de la Eureka. ( rasnite, cutite, bean holder ( blow-up ) etc. )
more information to come soon...

Astept cu interes bean holderul cu blow up / cutitele.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - grigorievs - 10-11-2018

@MyR foarte foarte frumos. Data viitoare când trec prin Oradea trec și pe la voi neaparat.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - orwo - 10-11-2018

Heaven on earth

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Stefan25 - 10-11-2018

Foarte intresant.Poate in viitor si un showroom in Bucuresti.Eu personal mi-as clati ochi si goli buzunarele in fiecare saptamana Smile

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 10-11-2018

Multumim! Orice sugestie e binevenita  Exclamation

Au aparut si produsele noi pe site:

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sebas - 11-11-2018

Nu pot sa spun decât că: "you are rude boy",  pentru informația căpătata pe 13 octombrie vis a vis de Sette 270Wi Angry

Am cumpărat din  "afară" !!!

[Image: g3uQUMA.jpg]

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - lracu - 11-11-2018

Scuze, ca ma bag in seama, dar din moment ce ai postat pe forum si nu doar prin PM, inseamna ca ai supus "oprobiului public" cele petrecute.
Parerea mea:
MyR ti-a raspuns corect acum o luna, nu avea disponibil modelul Wi si nici kitul de upgrade. La momentul respectiv se concentrau pe alte produse.
Ai fi preferat sa-ti spuna ca va aduce si sa astepti pana cand se va intampla ?!

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - gorexxx - 11-11-2018

(10-11-2018, 22:07)MyR Wrote: Multumim! Orice sugestie e binevenita  Exclamation

Au aparut si produsele noi pe site:

Felicitari pentru produsele noi adaugate, dar din pacate preturile nu sunt cele mai competitive din piata , fac referire la accesoriile eureka, cutite si hoppere:

https://www.perfectespresso.ro/en/produse/marca--eureka-18/categoria--coffee-machines-horeca-coffee-grinders-eureka-173

Oricum bafta in continuare.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - sebas - 11-11-2018

(11-11-2018, 11:11)lracu Wrote: Scuze, ca ma bag in seama, dar din moment ce ai postat pe forum si nu doar prin PM, inseamna ca ai supus "oprobiului public" cele petrecute.
Parerea mea:
MyR ti-a raspuns corect acum o luna, nu avea disponibil modelul Wi si nici kitul de upgrade. La momentul respectiv se concentrau pe alte produse.
Ai fi preferat sa-ti spuna ca va aduce si sa astepti pana cand se va intampla ?!

No comment Sad

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 11-11-2018

(11-11-2018, 10:58)sebas Wrote: Nu pot sa spun decât că: "you are rude boy",  pentru informația căpătata pe 13 octombrie vis a vis de Sette 270Wi Angry

Am cumpărat din  "afară" !!!

[Image: g3uQUMA.jpg]

@sebas
Salutari,
AI dreptate, si pe langa tine am spus aceleasi informatie si pentru un alt user.
Produsul este disponibil ( pentru noi ) de o saptamana, nu am primit informatii in avans ca o sa fie valabil, deci informatia pe care am scris era corect 100% la momentul dat.
Am vazut ca ai cumparat din extern acum de 2-3 sapamani, nu mai avea rost sa te anunt in weekend.
Scuze ca te simti inselat, dar in mod sigur nu despre asta este vorba.

@gorexxx - ai dreptate.
La accesorii nu am obtinut cel mai bun pret, insa dupa reducerea de espressoman diferenta este foarte mica, si noi preferam sa oferim un pachet complet. ( produs+servicii after sales+livrare prompta etc )

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Mesmer - 11-11-2018

@MyR, este posibil sa faceti niste teste cu Blow UP? 
Am vazut ca aveti un Olympus pe masa de teste. Sper ca nu este varianta cutite conice.

Sunt curios daca reuseste sa elibereze gatul rasnitei de fiecare data.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 11-11-2018

(11-11-2018, 13:35)Mesmer Wrote: @MyR, este posibil sa faceti niste teste cu Blow UP? 
Am vazut ca aveti un Olympus pe masa de teste. Sper ca nu este varianta cutite conice.

Sunt curios daca reuseste sa elibereze gatul rasnitei de fiecare data.

Da o sa facem insa doar dupa Bf, ca suntem foarte prinsi in perioada asta...

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Mariano - 12-11-2018

Parca pm-ul era privat mesaj? Adica numai intre mine si tine. S-a schimbat regula?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 12-11-2018

@Mariano , scuze nu te inteleg. Ce vrei sa spui/intrebi?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - stove - 13-11-2018

Voia sa spuna ca sebas a gresit cand a dat screenshot cu PM-ul de la tine :)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Mariano - 13-11-2018

multumesc @stove. Era o discutie privata intre voi, nu se face treaba asta, dar cred ca sebas si-a dat seama pana la urma....il iert pentru-ca are minunatia de vrajitoare Pro 800 Smile(la rasnite nu sta prea bine)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Rasmus264 - 13-11-2018

Buna ziua, 
Vreau sa va intreb cand va fi BF anul acesta si daca vor fi reduceri la espresoarele LELIT pe site-ul barshaker.ro
Multumesc

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Adriahno - 13-11-2018

BF incepe in data de 16 Noiembrie ora 23.59 conform celor spuse de Liviu.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 13-11-2018

(13-11-2018, 15:10)Rasmus264 Wrote: Buna ziua, 
Vreau sa va intreb cand va fi BF anul acesta si daca vor fi reduceri la espresoarele LELIT pe site-ul barshaker.ro
Multumesc
Buna ziua,
Incat noi suntem doar dealeri local Lelit, nu avem marja necesara de a oferi reduceri de tip BF. Oricum Espressomanii au noroc incat importatorul lelitului ofera preturi si oferte foarte foarte bune pentru utilizatori... presupun ca si acum de Bf o sa fie niste super oferte.

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - slavic1983 - 14-11-2018

(13-11-2018, 20:55)Adriahno Wrote: BF incepe in data de 16 Noiembrie ora 23.59 conform celor spuse de Liviu.

MyR  Cand va incepe la voi BCF

- joi 15 noiembrie ora 23:59 ? 
sau
- vineri 16 noiembrie ora 23:59 ?

Multam

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 15-11-2018

@slavic1983 

Azi noaptea la 23.59 incepe BCF!

Counting back...

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - slavic1983 - 15-11-2018

:ay:

MyR

Care este procedura recomandata de comanda - formular cu lista de produse sau site sau e-mail?

Multam

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Laddu - 15-11-2018

Ceva preview pentru espressomani inainte de 23:59, nu de alta dar sa stim cum sa ne gestionam bbugetul ? :)

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - MyR - 15-11-2018

Unde vreti, in afara de PM!

Formular / Website / Telefon / e-mail.

Important este sa spuneti ca sunteti espressomani, si veti avea prioritate!

mai multe informatii in curand..

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - Stefan25 - 15-11-2018

Salut Myr- o intrebare-Ai idee cam cate grame de cafea estimativ intra intr-un recipient Airscape-850 ml?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 15-11-2018

Sper ca deja sunt pregatite coletele sa plece cat mai repede catre noi, imediat ce facem platile  :D

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - szabo.matrix - 15-11-2018

Sigur,

Stim si ce o sa comande fiecare user..noi stim deja..:D
(15-11-2018, 17:10)flipu2k Wrote: Sper ca deja sunt pregatite coletele sa plece cat mai repede catre noi, imediat ce facem platile  :D

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - flipu2k - 15-11-2018

Honne aveti volum mai mare pe stoc si se livreaza repede sau se va da comanda la Hedone?

RE: Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - szabo.matrix - 15-11-2018

Avem stoc la Honne..stay tuned!

(15-11-2018, 17:41)flipu2k Wrote: Honne aveti volum mai mare pe stoc si se livreaza repede sau se va da comanda la Hedone?

Reducerile Barshaker - Eureka, Baratza Sette, IMS, Aeropress, Hario, cesti etc. - palado - 15-11-2018

Dacă aștepți volum mare de comenzi, înseamnă c-o sa-aveți un preț bun!