![]() |
|
Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! (/Thread-Cafea-verde-comanda-de-grup-pe-dos) |
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Wolf Solent - 05-04-2018 Renatoa , mersi mult, Dev, daca vrei din Guatemala poti sa-ti cedez 1-2 kg. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 05-04-2018 Nu prea ai ce ceda, ai dorit 3-5 kg, dar ai numai doua, imi pare rau, am uitat sa precizez aspectul asta. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Wolf Solent - 05-04-2018 (05-04-2018, 18:51)renatoa Wrote: Nu prea ai ce ceda, ai dorit 3-5 kg, dar ai numai doua, imi pare rau, am uitat sa precizez aspectul asta. Ok, asta e, astept vesti. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 05-04-2018 Data viitoare. Mai iau de la Ecuator pana se mobilizeaza lumea din nou. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 06-04-2018 Imi pare rau, am tratat in ordinea solicitarilor. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 10-04-2018 A ajuns ceva cafea din ultima comanda in Bucuresti? Multumesc! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - bogy - 10-04-2018 Din ce vad eu, comanda a ajuns in Ungaria. Cele 3 kg de Etiopia am sa ti le trimit eu de la Sibiu. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 10-04-2018 Nu pricep de ce a stat 3 zile in Germania... nici ei si nici ungurii nu ar trebui sa aiba nici o interferenta cu Pastele nostru... ![]() 07/04/2018 00:39 The parcel has reached the GLS location and was sorted manually. Germany Neuenstein 10/04/2018 01:26 The parcel has reached the GLS location. Hungary Alsónémedi Nu mi s-a mai intamplat, a mers continuu de fiecare data cand a prins un weekend...
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 18-04-2018 Eu am primit cafeaua. Am si tras ieri doua prajeli. Pe rontait dau un gust bun, plin, cu arome citrica (gref rosu) si florala (clara de iasomie) foarte placute. Este ceea ce imi doream! Multumesc renatoa si bogy! RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 18-04-2018 Esti sigur ca astia nu ti-au vandut seminte de vreo floare, ceva... ? :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - RaduCarutasu - 18-04-2018 (18-04-2018, 10:00)renatoa Wrote: Esti sigur ca astia nu ti-au vandut seminte de vreo floare, ceva... ? Ba chiar seminte de flori am cumparat! :ar: Uite si floarea::ae:
RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Fane - 18-04-2018 mi se inmoaie inima cand vad asemenea poze... :) se anunta vreo miscare? vreau vreo 10-15kg. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 18-04-2018 Pai ... misca ! Keep beans moving, nu asa zicea Sivetz ? ![]() Mai e si dev in coada de restante... RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Fane - 18-04-2018 maine, cand imi beau cafeaua imi aleg sortimentele. :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 19-04-2018 Ramane valabila utima strigare sau a mai aparut ceva nou? Quote:42 Papua New Guinea Solwara Poti calcula un pret pentru:Guatemala Finca Bourbon 100% bourbon si Rwanda Nyungwe Supreme RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 19-04-2018 Preturile sunt cam toate sarite cu un leu, din cauza devalorizari lirei. Cele de mai sus au fost valabile pana la 5.3 lei pentru un GBP. Am cerut pret pentru cele doua. Guatemala Finca Bourbon 100% - sold out Rwanda Nyungwe Supreme 51 lei Si o gramada de new arrivals: 51 Costa Rica Aquiares Don Alfonso 51 Guatemala Finca Alvarado, Huehuetenango 51 Guatemala Finca San isidro, Huehuetenango 54 Peru El Horcon , La Coipa 54 Peru Pedernales ( Huabal ) 57 El Salvador Finca El Borbollon 57 Nicaragua San Isidro ( Caturra FW ) 57 Uganda Sipi Falls Organic 63 Tanzania Tarime Wamacu Farmer Group Natural Preturile valabile pentru GBP in intervalul 5.31-5.39 lei RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Fane - 19-04-2018 50 Colombian Fairfield Guillermo Manjarrez - 5kg 42 Brazil Pulped Natural Samambia mundo novo Pulped Natural - 3kg Ethiopia Rocko Mountain Reserve Natural Process - 3kg se poate? RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 19-04-2018 Trece-ma in caiet cu 3Kg Rwanda Nyungwe Supreme, te rog. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 19-04-2018 Cum ziceam, preturile sunt cu +1 leu, adica 51, respectiv 43 Iar Rocko, e cea mai scumpa din lista, 69 lei ! Parca ai mai luat, e chiar asa buna ? :s Sa vedem ce se mai aduna... poate cele noi mai inspira pe cineva. (19-04-2018, 14:14)Fane Wrote: 50 Colombian Fairfield Guillermo Manjarrez - 5kg RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 19-04-2018 Nu prea sunt detalii despre astea noi sau nu le-am gasit eu.... RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Denis - 19-04-2018 Etiopia rocko mountain e o cafea pe la unele prajitorii mari de 92-93 pct. Mie Rwanda nu prea imi place, just saying, dar eu am gusturi ciudate tare. Eu sunt genul ala de om care intra intr-o prajitorie, cere cafea la filtru sa o prepar pentru espresso. La fel, la ultima comanda, care ajung maine, o parte din cafele le-am luat pentru filtru, insa prepar strict espresso, zic de cafea boabe prajita, ca de prajit nu mai prajesc, nu sunt competent pt asta. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 19-04-2018 (19-04-2018, 15:52)dev Wrote: Nu prea sunt detalii despre astea noi sau nu le-am gasit eu.... Pe net sau in site ? Nu tot ce este in depozit/lista postata aici este si pe site-ul coffee compass... si invers. Pe net... dadui o cautare doar dupa prima si imi aparu imediat: http://originroasting.co.za/v3/new-coffee-release-costa-rica-don-alfonso/ RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 19-04-2018 @Denis , vreau o cafea spalata cat mai dulce si din descriere cele doua pomenite de mine mai sus pareau sa fie cele mai ok. @renatoa aia am gasit-o si eu dar restul sunt destul de generale. Pe site-ul coffeecompass nu apar multe din lista ta. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 19-04-2018 Da, realitatea din depozit este decuplata de site, e vanzoleala mare si nu prea apuca sa isi actualizeze site-ul, e de fatada. Sunt warehouse chiar in port, nu in vanzare online stau ei, grosul il livreaza la prajitorii, fie lucreaza cu intermediari genul meu, sau solutii fistichii de genul "Selection pack - 11kg ...", unde iti baga ce vor ei, fie ii contactezi ca sa negociezi, ce facem noi acum :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Fane - 19-04-2018 asa scumpa e rocko? eu m-am uitat pe site si am spus ca trebuie sa fie vreo 60. e foarte buna, dupa gusturile mele. o africana, naturala de prima mana. mie-mi place sa le alternez, cam o saptamana beau un gen de cafea dupa care o schimb, ca daca bei multa vreme acelasi tip de cafea nu-i mai simti gustul. le-as altena mai des, sau chiar as merge cu mai multe cafele in paralel, dar e risipa mare la reglatul rasnitei daca vrei sa bei intr-o zi trei cafele de trei soiuri diferite. de exemplu imi plac tare naturalele, dar trebuie sa le altenez cu spalate. columbia care am comandat-o iarasi mi-a placut tare. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 19-04-2018 Data trecuta cand ai luat-o la 65 lei, vezi discutiile din august, a fost cel mai scazut curs lira vreodata, sub 5 lei, acum e 5.35... Soros e de vina... :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - Fane - 20-04-2018 Tura asta si-au tras-o singuri, n-au avut nevoie de Soros... RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 27-04-2018 Vreo sansa sa se mai adune de o comanda? Intreb ca sa stiu daca ma duc solo. RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - renatoa - 29-04-2018 Se aduna, incet... Mai lipseste o punga de 5 kg... poate o iau eu sa fac stoc, mai greu e sa ma decid din care :) RE: Cafea verde, comanda de grup... pe dos ! - dev - 29-04-2018 Eu as lua 2+2, daca se poate, caz in care ar mai trebui vreo 4. |