![]() |
|
Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Imprumuturi accesorii, espressoare si rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Imprumuturi-accesorii-espressoare-si-rasnite) +---- Thread: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii (/Thread-Imprumuta-manometrul-comunitatii-pentru-masurarea-si-scaderea-presiunii) |
RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - lbrtalin - 10-12-2019 [font][font]Buna seara, am luat eu astazi manometrul din Eminescu, nu mai merge, pompeaza pana da peste garnitura portofiltru si acul manometrului nu se misca !!! [/font][font]O sa incerc sa il schimb si sa il reintroduc in circuit, va anunt cand merge ![/font][/font] RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - soby - 04-03-2020 Daca va mai fi reintrodus in circuit, mă înscriu și eu pe lista de așteptare. Vă mulțumesc. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - lbrtalin - 04-03-2020 Sunt pe Calea Dudești in timpul zilei 0723657666 RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - danMarius - 04-03-2020 L-as lua si eu pentru un test mai apoi. Sa inteleg ca e din nou functional? Nu mai stiu, e cu tot cu portafiltru sau doar manometrul care se monteaza pe 3/8-ul portafiltrului? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - C O S T I - 20-05-2020 Noroc. Pe unde mai este manometrul? Ma intereseaza sa-l mai imprumut si eu odata.Multumesc. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - slavic1983 - 28-05-2020 Salutare. Intr-o ordine asemanatoare de idei. As face si eu o testare de temperatura pe Bianca (cam am nevoie), stiti pe unde gasesc un SCACE? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - kamikaza333 - 23-06-2020 Hey Guys. I wanted to buy a pressure gauge kit from barshaker for 90ron, but considering i will be using it only to adjust my gaggia classic 2012 model to 9-10bar and not use it anymore most likely, i thought maybe there's the possibility to rent or borrow. I looked a bit, and found out this might be the topic for it? Can i borrow/rent it for 1 day only? Pretty please? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - enndre - 18-11-2020 Salut, stiti cumva daca se mai poate imprumuta manometrul? Vad ca ultimile 3 comentarii pentru el au ramas fara raspuns. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Lyvyoo - 07-08-2021 (04-03-2020, 10:13)lbrtalin Wrote: Sunt pe Calea Dudești in timpul zilei 0723657666 Ai reusit sa il repari? RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - robertoctavianm - 14-12-2022 Salut, se mai împrumută manometrul? As vrea sa modific presiunea la un Gaggia Classic. Mulțumesc! RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - staicueduard - 15-12-2022 (14-12-2022, 19:23)robertoctavianm Wrote: Salut, se mai împrumută manometrul? As vrea sa modific presiunea la un Gaggia Classic. Mulțumesc! Salut. Am vazut ca ai mai postat pe alt topic. Ti.am dat eu pm RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - C O S T I - 18-12-2022 Noroc, si pe mine ma intereseaza sa masor presiunea. Cine il are acum? Multumesc. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - staicueduard - 21-12-2022 Tot eu. Doar in Bucuresti RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - C O S T I - 21-12-2022 (21-12-2022, 23:15)staicueduard Wrote: Tot eu. Doar in Bucuresti Noroc. Am trimis mail. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - staicueduard - 22-12-2022 Manometrul este in prezent la C O S T I RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - VDRIXN - 25-12-2022 (28-02-2018, 10:45)Fane Wrote: mai pun eu un manometru in circulatie. dati-mi adresa pe PM. Dacă nu ai găsit o sita blind - am eu una extra pe care o pot sacrifica. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Dannutsu - 26-12-2022 Salut. Vreau sa imprumut si eu manometrul. Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - C O S T I - 04-01-2023 Buna seara. Manometrul sa întors la propietarul sau (staicueduard). Mulțumesc pentru tot. Sent from my iPhone using Tapatalk RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - mosteanum - 02-02-2023 Salut Eduard, as putea sa imprumut manometrul tau pentru a verifica presiunea please? Nou posesor de Gaggia Classic, as vrea sa verific presiunea si poate sa ajustez ![]() Merci mult ! RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - staicueduard - 03-02-2023 Salut desigur, da-mi un PM si discutam RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - marian900 - 09-04-2023 Puteti sa va faceti si singuri dintr-un portfiltru si un manometru de 12-15bar Desfaci pipa , pui o bucata de teava curbata si un manomentru in capat si voila :D ... RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - stefanDD - 30-04-2024 Salut, Are cineva un SCACE pentru teste? Ma intereseaza pentru Bianca. RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Daniul - 12-11-2024 Salut. As dori un SCACE si un manometru pentru Gaggia Classic daca are cuneva de imprumutat va rog. Mersi mult. Oradea RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - Lyvyoo - 12-11-2024 SCACE nu cred ca am vazut vreodata in forum, costa minim 1000E RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - anyidulike - 12-11-2024 E putin mai ieftin RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - pernea.pavel - 21-03-2025 Salutare, se mai știe unde este locația manometrului? Mă interesează în Oradea pentru un GC RE: Imprumuta manometrul comunitatii, pentru masurarea si scaderea presiunii - staicueduard - 26-03-2025 salutare, nu mai este nevoie de imprumuturi, se desface picuratorul de la portafiltru, se cumpara un manometru de la hornbach plus un reductor pentru filet, o banda de etansare teflon si aia e. |