Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect
Cafea verde - surse, preturi - Printable Version

+- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum)
+-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani)
+--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace)
+---- Forum: Prajitorii de cafea si cafenele de specialitate (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Prajitorii-de-cafea-si-cafenele-de-specialitate)
+---- Thread: Cafea verde - surse, preturi (/Thread-Cafea-verde-surse-preturi)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Cafea verde - surse, preturi - Fane - 22-09-2017

sunt indiscret daca intreb cat a costat jamaica muntele albastru?

RE: Cafea verde - surse, preturi - Levo - 22-09-2017

...Nu @Fane nu e secret , insa eu am mai " karat " niste chestii de pe acolo si am platit per total , este doar un saculet de 3kg si este exact la oferta care a dat-o dl. Dragos comunitatii noastre , ( numai ca este f. proaspata cafeaua , de abea venita si din sursa de incredere... Cool ...nu e gluma , as vrea sa-ti raspund acum ...insa cred ca am aruncat si factura , pentru ca nu prea fac colectie de hartii...
              Dar in principiu este pretul normal de verde de la Hedone...

... :D ...Sa nu razi de mine ...dar cafeaua am luat-o din fuga ,scopul era cu totul altul si pentru ca tot am deranjat oamenii , am zis sa mai iau niste Yemen - Mocha Matari cateva kg. , pentru ca e preferata mea de zi cu zi si din cauza  ca nu avea piesele care le doream eu , am luat si saculetul asta , iar la sfarsitul lunii oct. cand vin si piesele , chiar am sa mai iau unul...sa ma tina macar pana la Craciun ... :D ...mai am si niste geisha vreo 4 kg. ma descurc in final...

Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 27-09-2017

Preturile sunt la sac de 60-70 kg. Ar trebui sa facem o incercare cu un sac. Daca luam cate 5 kg, 12 useri am comanda un sac.

Rugamintea mea este sa luam legatura abia dupa ce am completat comanda pentru un sac aici. [Image: 16d1adbd052e2737d12e58ae67cf8874.jpg]

Eu cred că o Ethiopia Ygra la 4 USD nu e o oferta rea. Cine se înscrie?

Trimis de pe al meu Lenovo TB3-710F folosind Tapatalk

Scuze, nu 4 USD ci 40 lei pe kg...

Trimis de pe al meu Lenovo TB3-710F folosind Tapatalk

Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 28-09-2017

Propun Guatemala SBH Cuban la 7,616 usd/kg si ma inscriu cu 5kg.

RE: Cafea verde - surse, preturi - renatoa - 28-09-2017

Se pot obtine mostre ca sa stii ce cumperi in avans ?
Cam asa procedeaza engrossistii seriosi... :s

o sa intreb. oricum, ei nu sunt interesati de comercializarea de cafea verde. este mai mult un serviciu pentru mine. nu au facut pana acum achizitii de verde.

RE: Cafea verde - surse, preturi - SIM78 - 28-09-2017

+5kg
:)

RE: Cafea verde - surse, preturi - Denis - 28-09-2017

ma bag si eu la 5 kg.

Cate ceva despre Guatemala Coban. Pana acum avem cerere pentru 20kg.[Image: 59b1a5985b8c0a3c40813835339bbe3b.jpg]

Vesti bune. avem posibilitatea de a achizitiona si cantitati mai mici. ideea e ca pretul creste putin. Ambalarea se face direct in Italia pe pungi de 5 kg si pretul ca fi un pic mai mare. Daca sunteti de acord cu varianta maine ar trebui sa plasez comanda pentru livrare saptamana viitoare.

in plus, comanda se poate ridica direct de la sediul din Bucuresti pentru a nu mai plati taxele de curierat.
astept info cu privire la preturile cu ambalare in Italia, la 5kg. Deschidem atunci posibilitatea de comanda pe toate variantele de verde!

nu am pretul fix pentru ambalare la.5kg dar e vb de cateva procente.[Image: b4a3c709c642210bd841dd69adb01d68.jpg]

RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 28-09-2017

Și eu aș lua 5Kg.

RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 28-09-2017

tot guatemala?

Tragem linie si avem comanda Guatemala SHB astfel: sim78, denis, baloozzy, nickso si eu cate 5kg deci 25 kg pentru saptamana viitoare. Pretul va fi cu o catime mai mare decat la sac pentru ca ambalarea se face direct de catre exportatorul din Italia. Confimati?

Cafea verde - surse, preturi - nickso - 28-09-2017

Confirm! Thx.

RE: Cafea verde - surse, preturi - SIM78 - 28-09-2017

Confirm! THX

RE: Cafea verde - surse, preturi - sradum - 28-09-2017

daca se mai poate as vrea si eu 5kg.

RE: Cafea verde - surse, preturi - baloozzy - 29-09-2017

Confirm!

RE: Cafea verde - surse, preturi - Wolf Solent - 29-09-2017

Vreau si eu 5kg, daca se mai poate.
Mersi,

RE: Cafea verde - surse, preturi - Denis - 29-09-2017

confirm.

RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 29-09-2017

sigur Wolf si Sradum, se poate.

RE: Cafea verde - surse, preturi - G. Serban - 29-09-2017

Vreau si eu 5kg. [Daca cineva din Buc. se indura sa o puna pe un curier.]

Multumesc!

RE: Cafea verde - surse, preturi - renatoa - 29-09-2017

Pai vad deja o gramada din tara, deci initiatorul se va ocupa de distribuire... se presupune... :s

RE: Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 29-09-2017

Serban, nu e nicio problema. Firma care face importul trimite prin curier. Dupa ce am confirmarea ca a intrat in depozit o sa dau importatorului lista comenzilor iar voi ii dati adresa de livrare.

RE: Cafea verde - surse, preturi - Denis - 29-09-2017

renatoa cum ar fi daca nu comanzi sa i lasi omului topicul in pace?

Cafea verde - surse, preturi - mihneasusan - 29-09-2017

Astazi la 12 se inchide lista pentru prima comanda. Daca cafeaua ne place si totul este conform asteptarilor, avem posibilitatea sa facem comenzi lunare din orice sortiment. Mentionez ca nu am niciun beneficiu la afacere iar importatorul a pus un adaos minim. Interesul meu este sa gasim o sursa cat mai calitativa si accesibila de cafea verde.

RE: Cafea verde - surse, preturi - G. Serban - 29-09-2017

(29-09-2017, 09:43)mihneasusan Wrote: Serban, nu e nicio problema. Firma care face importul trimite prin curier. Dupa ce am confirmarea ca a intrat in depozit o sa dau importatorului lista comenzilor iar voi ii dati adresa de livrare.

ok, multumesc.

RE: Cafea verde - surse, preturi - renatoa - 29-09-2017

(29-09-2017, 09:43)Denis Wrote: renatoa cum ar fi daca nu comanzi sa i lasi omului topicul in pace?

Valabil si pentru tine... de unde stii tu in ce relatii sunt eu cu el, sau cu altii care au postat in topic, ca sa nu chibitzez pe aici ? Sau daca nu am comandat si eu prin PM ? :P

Denis, renatoa, nu sunt constructive astfel de discutii. Apropo, cafeaua de la tine renatoa a fost una dintre cele mai bune de pana acum. Red Burbon chiar a fost delicioasa! Nu cred ca trebuie sa urmarim altceva decat calitatea si pretul corect pentru ea. Am ceva emotii cu acest import nu din alte motive decat cele legate de cat de buna va fi cafeaua in raport cu asteptarile noastre. Ce va pot promite este ca voi fi cel care deschide prima punga si care va praji primele 125 grame. Daca vor fi probleme, voi incerca sa rezolv returul cafelei pe obrazul meu. Daca vor fi chestiuni de nuante fine, asta este la latitudinea fiecaruia sa decida. Tin inca odata sa mentionez ca importatorul roman nu a fost niciodata interesat de cafeaua verde si ca nici nu urmareste profitul din cateva pungi de verde din moment ce el importa cantitati mari de cafea prajita din Italia (dupa cum vedeti oferta s-a facut la tona). A venit pe la mine, l-am convins cu o Ethiopia prajita de mine, i-am vorbit despre forumul nostru si l-am intrebat daca nu ar vrea sa ne ajute cu un import. Cam asta este parcursul pana acum.

RE: Cafea verde - surse, preturi - sradum - 29-09-2017

(29-09-2017, 09:06)mihneasusan Wrote: sigur Wolf si Sradum, se poate.

confirm si multumesc.

Comanda a plecat! Saptamana viitoare ajunge. Suntem 8x5 kg. [Image: 3b61d8c56a17ec8f4b82faee70712f73.jpg]

RE: Cafea verde - surse, preturi - Denis - 02-10-2017

Cu achitarea cum facem? platim la ridicare sau la tine prin transfer sa poata face o singura factura? sper sa ajunga saptamana asta ca raman fara cafea pe vineri- sambata. Multumesc mult.