![]() |
|
Comenzi de grup cafea - Timisoara - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Propuneri achizitii de grup si proiecte DIY (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Propuneri-achizitii-de-grup-si-proiecte-DIY) +---- Thread: Comenzi de grup cafea - Timisoara (/Thread-Comenzi-de-grup-cafea-Timisoara) |
Comenzi de grup cafea - Timisoara - io_bri - 26-12-2012 Sint doritori de cafea de la Sarkis Caffee, din Timisoara, acum inainte de Anul Nou? (am vazut in ceva post ca Mihai Honciuc mentiona 5 clienti din Timisoara, cu ceva timp in urma) As vrea sa incerc din cafelele laudate aici pe forum, dar 1 kg mi-e prea mult. Amatori? RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 26-12-2012 da, eu :) RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - io_bri - 26-12-2012 Asta cam stiam :D - hai, ca daca mai apare un amator cred ca sintem destui si putem muta discutia pe PM. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 26-12-2012 si eu vreau :) RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - io_bri - 26-12-2012 Pai deci am fi trei - si la 300-400g medie presupun ca facem 1 kg. Mutam discutia pe PM? si daca mai e cineva curios si spune pina miine la 11 il includem, iar dupa 11 dam comanda? RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hawkie - 27-12-2012 Ati comandat deja ? M-as fi bagat si eu RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 27-12-2012 Ai PM de la mine RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - honciucmihai - 27-12-2012 Pana la ora aceasta nu am primit nicio comanda RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hawkie - 27-12-2012 Uff..ce bine era daca gaseai un colaborator in TM. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 27-12-2012 Domnu Mihai vine si comanda dar Hawkie si Hateganu inca nu au spus ce fel de cafele doresc. Le-am trimis PM si nu au raspuns. Daca nu raspund pana maine sun si comand doar pentru mine si io_bri. Nu va speriati ramanem clienti fideli :). RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Lyvyoo - 27-12-2012 Puteti sa scrieti aici comenzile, poate nu stiu sa umble cu mesageria privata RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 27-12-2012 Stiu toti ca am mai vb :). Hawkie a spus ce doreste mai este hateganu care probabil nu a avut timp sa intre pe forum. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 28-12-2012 Am facut astazi comanda maine ajunge. Va anunt imediat cum o ridic. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 28-12-2012 Acuma am ajuns si eu p-aci' Se pare ca daca nu e 3g nu e nici caffee :) O sa dau si eu comanda numa' sa-mi revin ca, am fost in nordul tarii si p-acolo se bea tuica nu cafea :& RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hawkie - 27-01-2013 Ceva comenzi noi mai are cineva in plan ? Am cam ramas fara cafea buna. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 27-01-2013 eu o sa vreau cand se aduna lume pentru harmony dar nu mai repede de o saptamana-doua... RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - io_bri - 27-01-2013 Si eu vreau 300g Harmony - oricind se aduna destui. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 27-01-2013 Si eu vreau harmony dar mai am aprox 400g RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hawkie - 30-01-2013 M-as baga azi la o comanda... Mai e vreun doritor sa adunam macar 1kg. Eu as vrea 500g RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 30-01-2013 nu mai ai deloc? saptamana viitoare ma bag si eu dar mai repede nu prea... RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 05-02-2013 ne adunam cativa pentru o livrare pe joi/vineri ? RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - Cosmin - 05-02-2013 Eu ma bag :) Re: RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - io_bri - 05-02-2013 (27-01-2013, 16:16)io_bri Wrote: Si eu vreau 300g Harmony - oricind se aduna destui. :D RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 06-02-2013 alti doritori? RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hateganul - 07-02-2013 s-a inchis tura asta. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - clce - 11-02-2013 Voi comandati o data pe luna sau mai des, fiindca vreau sa ma bag si eu la o comanda de la Sarkis? Am vazut ca ati comandat in 6 feb, cam pe cand urmatoarea comanda? RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - calin_b - 01-03-2013 As vrea sa ma bag si eu la o viitoare comanda pentru Timisoara. RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - CosminC - 02-03-2013 Ma bag si eu la urmatoarea comanda RE: (Timisoara) cafea de la Sarkis - hawkie - 07-03-2013 Cine, cand mai comanda de la Sarkis ? Re: (Timisoara) cafea de la Sarkis - io_bri - 08-03-2013 Pai a trecut o luna, deci ar cam fi timpul - daca se pune de o comanda pe sfirsitul saptamanii viitoare (pina atunci sint plecat) atunci va rog puneti-ma si pe mine la socoteala cu aproximativ 500g.
|