![]() |
|
Gaggia Classic UP 2026 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Espressoare, rasnite si accesorii (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare-rasnite-si-accesorii) +--- Forum: Espressoare (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Espressoare) +--- Thread: Gaggia Classic UP 2026 (/Thread-Gaggia-Classic-UP-2026) Pages:
1
2
|
Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 18-10-2025 Expoziția Host de la Milano va aduce cu sine si câteva lansări, Classic-ul cu Pid, mult așteptat, fiind printre ele. Nu am alte date tehnice decat cele doua poze, unde se vede ca linia Classic GT se menține, probabil si modelul PID-ului. Pretul de lista va fi mare, dar speram ca pentru espressomani sa se stabilizeze in zona 3300-3500 lei. In Romania isi va face apariția prin februarie - martie 2026 UPDATE Martie 2026: Pretul cu reducere pentru espressomani va fi in final 3890 lei. ![]()
RE: Gaggia Classic UP 2026 - AdrianArdelean - 19-10-2025 La acest pret se pune intre Lelit Anna Pl41Tem si ProfiteGo. Probabil daca o sa primeasca si Lelit Anna o iteratie noua va creste pretul fata de cel care este acum. E simpatic fratiorul lui GT, o mica nava de Star Wars. :) RE: Gaggia Classic UP 2026 - alex_b - 19-10-2025 Ce sa zic, sa dam girul de incredere pana vedem aparatul. Si totusi la banii aia cand ma uit la portafiltrul acela de plastic …. Sper ca echipa lor de strategie business stiu ce fac RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 20-10-2025 El este din inox, au zis sa nu il mai faca din alama cromata, insa manerul e ca la majoritatea espressoarelor, din plastic. Diferenta este ca la unele modele e plin si de o alta textura, eventual cu filet ca sa poti pune alt maner. Pana la urma tot trebuie cautat un portafiltru fara fund cu maner din lemn. RE: Gaggia Classic UP 2026 - kimi_ro - 22-10-2025 Oare nu ne faci o surpriza si apare mai devreme, de Black Friday 2025? :) RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 22-10-2025 Da, inchide ochii si imagineaza-ti ca astepti BF 2026 in cateva saptamani
RE: Gaggia Classic UP 2026 - staicueduard - 22-10-2025 boiler peste 200ml ? :) RE: Gaggia Classic UP 2026 - cristin.marius - 24-10-2025 Arată frumos, e compact, dar nu știu dacă oferă ceva mai bun decât competiția. RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 24-10-2025 In sfarsit e bataie in zona asta de pret si putem alege. Era de preferat o bataie mai apriga in zona de 4-500E dar asta e. RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 26-02-2026 Saptamana viitoare ajunge si la noi, pana atunci am gasit asta: https://www.instagram.com/reels/DVOaxpiDiqA/ RE: Gaggia Classic UP 2026 - GeorgianM - 26-02-2026 Arată foarte frumos. Știm și la ce preț ajunge ? RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 26-02-2026 Inca nu, de saptamana viitoare aflam. RE: Gaggia Classic UP 2026 - sebulbausb - 26-02-2026 In slovenia are un pret maricel: Link RE: Gaggia Classic UP 2026 - ionutcbi - 27-02-2026 Da,850e. Imi place cum arata,dar tot cu ceasca aia de 120ml pe post de boiler.Probabil au stocuri mari de piese,altfel...pacat RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 27-02-2026 Vad ca a venit mai devreme decat era preconizat, 3890 pare sa fie pentru forum. RE: Gaggia Classic UP 2026 - cyrusct82 - 27-02-2026 Pai e la preț de Stone deja.... și nici nu se comparaCu banii ăștia se găsește un SBDU mult mai performant. Să nu mai zic de AVX RE: Gaggia Classic UP 2026 - manu86 - 27-02-2026 Wow. PID pe espressor entry level la 800€ ?. RE: Gaggia Classic UP 2026 - cyrusct82 - 06-03-2026 https://www.emag.ro/espressor-manual-gaggia-classic-up-dual-pid-ecran-tft-2-inox-21-1x35-8x27-8cm-eg2500-10/pd/D107XM2BM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android https://edream.ro/produs/espressor-gaggia-classic-up/?utm_source=g_ads&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gad_campaignid=21659031105&gbraid=0AAAAAo24ilFTTWHz--sqLQ1H-9DfxKoHf&gclid=Cj0KCQiAk6rNBhCxARIsAN5mQLt69_fN9Rnnbw9K9E8m8qODfdHnH7TtapjRCA9n0LJjazBQeAChIIcaAtbTEALw_wcB RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 06-03-2026 Pai e mai scump in magazine, era clar. Cel mai probabil 3890 cat avem noi la importator e cel mai mic pret din Europa. RE: Gaggia Classic UP 2026 - cyrusct82 - 06-03-2026 Tot e foarte scump pentru ceea ce oferă După cum am spus mai sus are preț de Stone care e HX (și intenționat l-am dat exemplu în fața altor aparate, pentru cei care ar putea să spună că nu-i de "firmă" că e made in China). RE: Gaggia Classic UP 2026 - ionutcbi - 06-03-2026 Stone nu are PID, nu are Display cu comenzi tactile Nici macar manometru,are un presostat care controleaza rezistenta Chiar daca poate fi mai performant,sau nu, dotarile sunt diferite.Digitalizarea costa Gaggia este in aceeasi gama de pret cu Lelit Victoria,Profitec Go etc RE: Gaggia Classic UP 2026 - cyrusct82 - 06-03-2026 Și cu ce îl ajută acel PID la acel boiler de 100ml cu rezistență externă? După cum am spus mai sus intenționat am dat Stone exemplu (inclusiv pentru că face parte dintr-o altă clasă superioară). RE: Gaggia Classic UP 2026 - ionutcbi - 06-03-2026 Il ajuta pt ca il pui repede la treaba dimineața Nici eu nu sunt fan boiler mic,dar testele pe net arata ca pastreaza bine temperatura Un hx cu rezistenta de 1kw si boiler de 1,5l are de aspteptat pana se stabilizeaza temp.cu tot cu grup Te ajuta PID pt ca poti alege temperaturi diferite de plecare si nu scoti amăreala (sau acreala,depinde de extremele prajirii cafelei) HX are obiceiul sa se supraincinga,neavand afișaj...nu stii ce naibii faci.De unde stii ce presiune si temperatura ai ? Fiecare are clienții lui ,dar comparăm lucruri diferite,doar ca bani RE: Gaggia Classic UP 2026 - cyrusct82 - 06-03-2026 Atunci zi-mi cu ce e mai bun Gaggia Clasic UP față de un Lelit Anna PL41TEM care e la un preț de aproape 1/2. RE: Gaggia Classic UP 2026 - Lyvyoo - 06-03-2026 Preturile au ajuns sa fie mari pe marfa italiană, avem thread separat de ce si cum. Orice fan Gaggia Classic cred ca si-ar fi dorit un preț mult mai mic. Legat de ce face un PID pe un single boiler de talie mica, au tot experimentat mii de oameni pe forumuri, de 30 de ani de cand există Classic. Sunt foarte multe postari pe toate forumurile. Pe scurt, ideea PID-ului aici sau pe 41tem, Victoria etc este sa controleze temperatura de plecare la cat doreste userul, apoi isi face treaba sistemul per total. Design-ul cu doua rezistente in exterior inteleg ca a fost intenționat pastrat dupa impresiile din piață, iar ce face diferit este sa trimita caldura mai uniform, cum a explicat si colegul @odor4fun in postările de aici. Bineînțeles ca există alternative, si italiene si chinezesti, si nu putem fi decat bucurosi ca in sfârșit suflarea espressomana are de ales. RE: Gaggia Classic UP 2026 - ionutcbi - 06-03-2026 (06-03-2026, 20:36)cyrusct82 Wrote: Atunci zi-mi cu ce e mai bun Gaggia Clasic UP față de un Lelit Anna PL41TEM care e la un preț de aproape 1/2. Pai este posibil sa nu fie.Tehnic vorbind.Comparatia este mai adecvata Dar asta este oferta Gaggia actualizata la cererea pieței in anul 2026.Daca va aparea Lelit Anna de generatie noua,cu siguranta va urca bine pretul Puse unul langa altul Gaggia UP si Lelit Anna,care crezi va castiga la design? Nu toti cumpara dupa componentele interioare RE: Gaggia Classic UP 2026 - cyrusct82 - 06-03-2026 https://youtu.be/4R3DOyJanVc?is=JMEmE4W_miQHK-5K https://www.espressoman.ro/forum/Thread-Stone-Espresso-Pure-Lite-Premium-HX-by-Rocket?highlight=Stone Ia și informează-te și despre STONE și vorbim după Îți dau un pont Vezi că nu e HX cu E61 Și avem colegi care îl au poate ne confirmă cât e de stabil RE: Gaggia Classic UP 2026 - ionutcbi - 06-03-2026 Sunt informat.Am vazut clipul.Expune ce am zis si eu,fara nimic negativ.Asa ceva nu exista Da,Stone este lucrat ca un tanc,dar pt mine si multi altii nu prezinta interes un HX cu E61.Nu am timp si rabdare sa lucrez cu asa ceva. Eu personal daca as avea de ales(gratis/cadou),intre Gaggia si Stone,as alege Gaggia.Este chestie de preferinte personale! P.S Da,scuzele mele.Grupul nu este clasicul E61 si este incalzit separat electric Personal ,nu imi schimbă cu nimic opinia In 2026 ,EU unul la 1000e nu as lua un aparat fara PID,la cate cafele schimb.Ca materiale,e clar ca Stone este peste cutiuța Gaggia,deci depinde de functionalitatile care le prefera fiecare .Eu nu pot sa trag o linie si sa zic ca in ceașca unul e net superior celuilalt .Ma contrezi degeaba,este dreptul fiecaruia sa judece cu capul său ce isi dorește de la un aparat Pana una alta,eu nu vand Gagia,nici tu Stone ,asa ca ...ma opresc din polemică RE: Gaggia Classic UP 2026 - pamat - 09-03-2026 salutare, nu am apucat sa sap prea mult in specs, is curios daca se poate regla presiunea :) chiar m-as gandi serios la achizitionare :D RE: Gaggia Classic UP 2026 - alex_b - 09-03-2026 Si mie mi se pare cam scumpicelm ramane de pus mana pe el poate nu e numai upgrade de functii ci si de constructie? Lumea zice stone ca si concurenta , mie mi se pare profitec go in gama de pret un no brainer, adica ajung sa zic ca profitec go e ieftin lol. Ma poate contrazice oricine, dar eu stiu ca farmecul gaggia classic era ca era ieftin, bine facut pentru banii respectivi si puteai sa te joci cu upgraduri. La 800 euro ce sa mai zic, adevarui ca nu ma pricep la chestii de marketing si pozitionat aparate pe piata dar eu daca eram in acea pozitie de decizie nu urcam cu pretul acolo… |