Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect

Full Version: Sage SES878BSS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Salutare!
Imi recomanda careva Sage SES878BSS? Mi-a fost recomandat de cineva care are o cafenea si m-ar ajuta orice sfaturi. Multumesc!
Servus Marius,

Personal am studiat aparatul in trecut si cred ca raspunsul se afla in ceea ce inseamna asteptarile cumparatorului. Este primul tau aparat? Este un upgrade? Ce iti imaginezi ca ai putea sa faci cu el si nu cu un alt aparat?
E interesant , eu am pe acasa produse SAGE si sunt multumit de ei .Cu 4000 de lei sa-ti iei si espressor cu PID si rasnita cu cutit conic totul compact si sa arate si bine e mai mult decat interesant .Insa inainte de al cumpara as bea o cafea facuta de el parca totusi "e prea frumos sa fie adevarat " e o vorba !
Multumesc de raspunsuri.
Am un aparat Phillips dar nu mai sunt multumit. Sunt fan cappuccino si in ultimii 3 ani doar la doua cafenele am gasit gustul perfect. Incerc sa studiez cu ce aparat si ce cafea ar trebui sa iau pt a-mi face acasa acel cappuccino perfect. ? Unde as putea testa aparatul de care intrebam mai sus? Eu sunt din Timisoara.
Marius208 Wrote: [ -> ]Multumesc de raspunsuri.
Am un aparat Phillips dar nu mai sunt multumit. Sunt fan cappuccino si in ultimii 3 ani doar la doua cafenele am gasit gustul perfect. Incerc sa studiez cu ce aparat si ce cafea ar trebui sa iau pt a-mi face acasa acel cappuccino perfect. ? Unde as putea testa aparatul de care intrebam mai sus? Eu sunt din Timisoara.

Eu zic sa mai citești pe forum, Sage e un aparat despre care f multi se plang ca se strică usor pt ca e multa electronica si mult plastic acolo. Apoi rasnita incorporata nu e o idee buna pt ca dupa un timp vei vrea upgrade si nu poti sa vinzi rasnita si sa pastrezi espressorul. Iar pretul e cam mare pt ce ofera, doar pt ca e un display smecher care pare ca face tot. Despre Rasnita integrata nu am găsit de care este, dar banuiesc ca e cel mai ieftin (si prost) model gen 38mm probabil ca lelitul combo. Am citit ca foloseste thermoblock deci desi e f rapid ca incalzire, stabilitatea termica ar putea lasa de dorit.

Cu banii mai putini sau la fel iti iei scule mult mai bune: un Pl41TEM + Eureka mignon sau Kinu dacă ești ok cu rasnire manuala+ accesorii (cantar, PF bottomless, site precizie etc) cu reducerea de pe forum sau poate noul AVX DB1 care are și PID, boiler mare și poți frota simultan. Workflowul va fi cam la fel, Eureka are timer programabil, PID au si Lelit si AVX Db1 iar acesta din urma are si timp programabil pt extractie, deci oricum ai da-o pasii si efortul vor fi la fel (si la Sage va trebui sa apesi buton pt cafea, sa pui portafiltrul sa curga cafea în el, sa distribui, sa tampezi, sa montezi, sa cântărești, sa pui cana cu lapte etc, nu e ca și cum ar fi superautomat), la cost mai mic/asemanator si vei putea face upgrade liniștit ori la rasnita ori la espressor ca nu vor fi 2 in 1
Multumesc Dragos!
Am sa mai studiez.
Dintre toate optiunile ai alege AVX db1 + Eureka mignon?
Nu stiu daca e ok urmatoarea intrebare, sper sa nu incalc vreo regula, dar imi poti spune de pe ce site mi-ai recomanda sa le achizitionez?
Merci!
Salut,
Forumul fiind o comunitate cu mulți membri beneficiază de reduceri la importatori. Așa ca majoritatea ca sa beneficiem de un pret bun cumpărăm de la ei. In plus membri forumului beneficiază se pare de servicii mai bune post-vânzare. Daca te plângi ca ai fost tratat cu indiferenta când ai avut o problema cu aparatul și citesc asta niște mii de membri nu e tocmai bineSmile
Dar ca înțelegi cum funcționează treaba citește topicul Reduceri
AVX și Eureka le gasesti la Barshaker, băieții sunt f ok, poți sa ii suni și sa te consulți cu ei
Bafta