Hello There, Guest! Login Register


service Gaggia recomandări

#1
Bună ziua,

Am fost plecat de acasă 5 zile și când m-am întors în bucătărie miroasea a ars..cauciuc sau plastic, nu mi-am dat seama. Nu am băgat în seamă evenimentul prea tare. După amiază am vrut să îmi fac un espresso și aparatul, Gaggia Classic (prima versiune) nu a mai vrut să coopereze Angry . Apăs pe buton pompa nu mai funcționează, se auzea un bâzâit foarte slab însă. Am încercat pe partea de abur, abur nu mai face. Tăvița de apă era plină cu apă curată, ceea ce mi s-a părut ciudat. Am o priză mecanică care mi-l deschide dimineața înainte cu 40 de minute. Cel mai probabil priza a pornit iar eu am uitat să îl inchid ..... și acum nu mai funcționează. PIDul montat urcă foarte repede la 180 de grade, ceea ce înainte nu se întâmpla (pe partea de abur).
După toată istoria asta urmează întrebarea de baraj: unde îl trimit în service? Îl iubesc mult și vreau să fie reparat cu încredere.

PS. Aparatul nu mai este în garanție. L-am achziționat SH acum câțiva ani. La 2-3 luni îi fac decalcifiere conform instrucțiunilor de pe site. E folosit în regim de 10 cafele pe săptămână.

Mulțumesc anticipat pentru sugestii.
 
Reply
#2
Salut,
Voi unde va reparati espressoarele Gaggia?
...
 
Reply
#3
(03-09-2018, 10:09)cokevanilla Wrote: PIDul montat urcă foarte repede la 180 de grade

Urca foarte repede pentru ca boilerul e gol sau aproape gol. Trimite-i-l lui Nickso daca esti din Bucuresti.
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)