Welcome Back Log In Create Account

salutare

(09-12-2012, 13:14)Alec Scheul Wrote: ...
am mai vazut ca unele aparate au doua tipuri de tevi, una mai lunguiata de abur si inca una cu o maciulie in cap... la ce se folosesc?

Una este pentru abur si cealalta pentru apa calda. Apa calda se poate folosi la incalzirea / clatirea canii sau portfiltrului, precum si la diluarea unui espresso pentru a rezulta un "americano".
@Lyvyoo scuze ca am postat aici dar nu stiam unde trebuia :)
Rasnite: La Cimbali Junior, PeDe Dienes, BeHa, Leinbrock's Ideal
Espressor: Gaggia Evolution cu OPV si PID

Reply
ms de informatii... m-am mutat deja pe topicurile de tehnica, mai ma informez de acolo....
Gaggia Classic 2019 / Sage the Smart Grinder Pro / VST 15g / Motta

Reply
doresc numai sa fac un up-date, in prezent m-am mutat in Londra si da am luat cu mine toata instrumentatia pt cafea... ieri am terminat Amore de la Mihai si azi dimineata am primit prin RM prima cafea " locala " - Ethiopia Yirgacheffe de la Hasbean

voi continua sa utilizez si sa ma informez de pe acest forum.

Reply
(09-12-2012, 00:26)Alec Scheul Wrote: am espressorul de 2 saptamani si deja ma gandesc la cum sa-mi iau diverse chestii....bottomless, pitch,PID, am citit si de schimbare teava abur.......... i-am innebunit efectiv pe toti, familie, colegi, prieteni, non stop vb despre cafea
asa se manifesta de obicei aceasta ;boala; ?
gandul imi zboara la o rasnita electro da ma tem ca daca o sa am, o sa rasnesc si testez intruna..... ufff

Salut. Da, cam asa se manifesta aceasta boala , si , din ,, pacate ,, suntem tot mai multi loviti de aceasta ,, boala,, ...:)) . Si eu patesc la fel ... vorbesc mult despre cafea .

Reply
A venit "Iepurasul" anul acesta cu o rasnita Sage smart grinder pro.... :)
deocamdata sta cuminte intrucat Pure-ul este in service la revizie si reducere presiune pompa.... de abia astept sa il recuperez si sa le fac cunostinta...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
(08-04-2015, 23:31)Alec Scheul Wrote: A venit "Iepurasul" anul acesta cu o rasnita Sage smart grinder pro.... :)
deocamdata sta cuminte intrucat Pure-ul este in service la revizie si reducere presiune pompa.... de abia astept sa il recuperez si sa le fac cunostinta...

la intalnire va participa incepand de maine si o sita VST de 15g..... si ca sa intregesc tabloul tot maine vor ajunge si 2 proaspete de la Sarkis - Chocolat si EQ.....   Cool

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)