Welcome Back Log In Create Account

Wilfa Uniform nu mentine setarea de granulatie in timp ce rasneste

Salutari. Mi-am luat de curand o Wilfa Uniform, noua, si observ ca se misca setarea de granulatie in timp ce rasneste. La 15 grame mi-a scazut la 14, si de la 20 la 19. La 20g mi-a scazut de la 20 la 18. Azi chiar mi-a ajuns pana pe la 12 de unde l-am setat la 14. Si nu i-am instalat cutite SSP, care am inteles ca provoaca asa ceva.

Ati mai patit careva asa ceva?
Fellow Atmos Vacuum Canister, Cantar Timemore Black Mirror, Knock Feldgrind, Wilfa Uniform, Aeropress cu Fellow Prismo, French Press no-name/generic, French Press Bialetti Preziosa, și ibric.

Reply
Uitasem de acest post dar cred ca merita un update. Comportamentul rasnitei depinde de cata cafea are ramasa inauntru si ce granulatie are. Cand aparatul este curat, are tendinta sa impinga in jos setarea, dar dupa cateva utilizari nu se mai intampla. De asemenea, am observat ca daca vrei sa schimbi setarea in jos, de exemplu daca ai facut pana atunci French Press si vrei ceva mai fin, trebuie curatat, altfel se blocheaza si fare urat. Insa daca vrei sa gresti nivelul de granulatie nu e problema.

Ca fapt divers, aparatul nu e chiar zero retention. Dupa o curatare am observat ca tine inauntru cam 1-2 g de cafea.
Fellow Atmos Vacuum Canister, Cantar Timemore Black Mirror, Knock Feldgrind, Wilfa Uniform, Aeropress cu Fellow Prismo, French Press no-name/generic, French Press Bialetti Preziosa, și ibric.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)