Espressoman de import
București
09-04-2018, 09:37
(Edited 09-04-2018, 09:46 by micrenda.)
Problema cu trecere de la modul mobile la desktop cred ca depinde și de cookie-uri. Pe telefon nu știu cum poți sa ștergi cookie-uri pentru un singur site dar cea mai simpla soluție este sa deschizi un tab "private".
Problema asta existe la mai mulți situri, nu este ceva doar lui forum espressoman.ro
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)
Espressoman Administrator
Bucuresti
Am trecut la recaptcha V2, deci acel mesaj de out of date ar trebui sa dispara.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
Confirm, mi-a mers acum.
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
Espressoman infocat
Rm. Valcea
Eu tot nu vad pozele puse din tapatalk.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.
Bucuresti
Programator ma fac :))
Zaheyu, acela este alt topic si nu depinde de mine ci de Tapatalk.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Reprezentant Barshaker.ro
Oradea
(08-04-2018, 13:00)MyR Wrote: De ieri seara pe toate gadgeturile doar versiunea de mobil intra.
A mai patit asa cineva?
p.s. nu functioneaza nici switch to full version
p.s. 2 nu functioneaza nici optiunea de la chrome
Dupa o luna de cautare am reusit sa rezolv.
Era un bug?! la setarile profilului "Board Style:" a fost salvat "MyBB GoMobile", am schimbat inapoi pe default, si de atunci totul totul este ok.
--Only God Can Judge Me--
Bucuresti
Nu stiu de ce ai avut by default tema Mobile. Dar cu siguranta se poate opta din profil care sa fie tema default. Bine ca s-a rezolvat!
Espressoman incepator
Timisoara
Folosesc varianta mobila, pentru telefon. Imi place mult, dar va rog sa ma ajutati sa pun si eu poze. Nu gasesc optiunea de a atasa poze. Am pozele stocate pe telefon. Se pot atasa direct?
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant
Espressoman incepator
Timisoara
(08-07-2023, 09:05)alin1970 Wrote: Folosesc varianta mobila, pentru telefon. Imi place mult, dar va rog sa ma ajutati sa pun si eu poze. Nu gasesc optiunea de a atasa poze. Am pozele stocate pe telefon. Se pot atasa direct?
Este o marime maxima acceptata ?
DeLonghi ECP 35.31 / AVX CG301 / Arco / Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant
Bucuresti
Apasa pe i-ul negru din bara de formatare, nu cred ca este o dimensiune maxima, face serverul resize automat.
Espressoman incepator
Timisoara
Problema mea este ca nu am, sau nu gasesc eu, aceasta bara de formatare pe tel huawei nova Y70 cu tastatura cellia. Aceasta bara de formatare depinde de tastatura ?
Espressoman infocat
Bucuresti
Nici eu nu am bara cu setari de formatare, browser Chrome, versiune mobil.
Doar add attachment, care pune pe serverul espressoman presupun.
Deci linkuri externe pot adăuga doar manual
Lelit 42EM+PID, Kinu Simplicity, Aeropress, Staresso Mirage Pro, FR SR800
Espressoman incepator
Timisoara
Da.
Asa este si la mine. Si daca dau add attachment pot alege poza dar nu o salveaza deoarece presupun ca e prea mare . Vad ca pozele mele au 1,6 - 2 mb. Bara de formatare depinde de browser sau se tastatura fosita ? am incercat si cu bing dar tot nu am bara de formatare.
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
08-07-2023, 14:31
(Edited 08-07-2023, 14:32 by sochaux_.)
Am făcut eu câteva verificări rapide și e posibil să fi descoperit care e problema. Trebuie să fie ceva bug al platformei pentru forum, părerea mea.
Urmați acești pași și verificați apoi dacă vă apare căsuța de text și instrumentele.
1. Când vă aflați pe acest topic(dar poate fi orice topic), treceți pe versiunea full a forumului , din partea de jos a paginii.
2. Apoi în partea de jos în bara maro pe care scrie Quick Reply verificați în partea dreaptă acel buton/comutator mic și dați tap/click pe el.
Ar trebui să vedeți căsuța pentru quick reply, pentru text, cu instrumentele respective etc.
3. Comutați înapoi pe versiunea de mobil. Și veți avea căsuța de text, cu instrumentele respective.
Espressoman incepator
Timisoara
Nu se activeaza. Nu este activ acl mic buton. scriu de pe calc destop . Firefox. apas degeaba pe acel buton micut din dreapta
Espressoman infocat
Bucuresti
Hmm,
Se pare ca am fost nătăfleț și nu m-am uitat mai jos de post reply
Este bara cu quick reply și merge
bine
Poza adăugată cu i :
![[Image: HL2JgCL.jpg]](https://i.imgur.com/HL2JgCL.jpg)
Link extern:
![[Image: 20140425_Coffee_web.jpg]](https://news.usc.edu/files/2016/04/20140425_Coffee_web.jpg)
Deci user error la mine
Testat cu Firefox mobile, ultima versiune
Lelit 42EM+PID, Kinu Simplicity, Aeropress, Staresso Mirage Pro, FR SR800
Espressoman incepator
Timisoara
Sunt gelos pe pozele voastre ! Eu inca nu reusesc. Le vad pe ale voastre dar nu pot sa atasez si eu poze. Am bara quick reply maro dar nu am editorul de text.
Espressoman infocat
Târgu-Mureș
(08-07-2023, 14:58)alin1970 Wrote: Nu se activeaza. Nu este activ acl mic buton. scriu de pe calc destop . Firefox. apas degeaba pe acel buton micut din dreapta
Eventual înainte să faci acei pași, dar tot pe versiunea full/desktop, intră în User CP la opțiuni, adică aici:
https://www.espressoman.ro/forum/usercp....on=options și verifică să fie bifată opțiunea: "Show the quick reply box on the view thread page." de la secțiunea "Thread View Options"
Apoi încearcă din nou.
Espressoman incepator
Timisoara
08-07-2023, 18:03
(Edited 08-07-2023, 18:24 by alin1970.)
Mulțumesc pentru ajutor.
Este bifat, dar degeaba. bara Quick reply apare pe o banda albastra, se vede acel buton micuț în dreapta dar nu se întâmplă nimic când apăs pe el. Pare inactiv. Am instalat Firefox mobile. Degeaba. Am schimbat tastatura cu cea Microsoft. Tot degeaba. Nu merge nici de pe desktop wind 10 cu Firefox, deci trag concluzia ca nu am ceva bifat în aplicația MyBB. Dar ce sa bifez?
S-a rezolvat! Pare ok acum.
![[Image: UndMAVK.jpg]](https://i.imgur.com/UndMAVK.jpg)
Mulțumesc pentru ajutor și răbdare. Era din setări, Am bifat cam tot ce se putea și s-a rezolvat.