Welcome Back Log In Create Account

Vand site IMS Competition 7/14/17/21g

din pacate pt clasic 2015 nu exista sita dus IMS. sitele de portafiltru au ramas aceleasi, dar cea de dus s-a schimbat, asta de cand a fost cumparat de catre Phillips :( sita IMS care o am eu e de 55mm diametru, pe cand cea pt GC 2015 este aprox. 48mm
SanRemo OPERA, Mahlkonig K30 Vario...

Are cineva sita dus pentru Gagia Classic 2015 ?
Gaggia Classic 2015, Gaggia MDF

Buna seara,
ma intereseaza si pe mine o sita pentru portafiltru single (8 grame macinatura) si una double(16g macinatura) pentru un espressor astoria forma.
Va multumesc

aproape toate modele disponbile pt pf de 58mm:

1. single 9.5g si 12g
2. double 14g, 17g si 21g

3. site dus E61, Lelit/Cimbali, Gaggia, Rancilio, Simonelli

!!! luna martie transport gratuit

pret: 110 lei

e vreo diferenta in afara de pret intre ceea ce vinzi tu si cei de aici?
https://www.kfea.ro/ims-competition-b70-...eless-58mm
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Dar intre "3. site dus E61, Lelit/Cimbali, Gaggia, Rancilio, Simonelli" si https://www.kfea.ro/aparate-de-cafea/acc...filtru-dus, ce diferente sunt?

Vreau sa cumpar, de aceea intreb.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

(27-02-2017, 23:01)tecsi78 Wrote: Dar intre "3. site dus E61, Lelit/Cimbali, Gaggia, Rancilio, Simonelli" si https://www.kfea.ro/aparate-de-cafea/acc...filtru-dus, ce diferente sunt?

daca vrei ptr aparatul din semnatura...
ptr lelit nu potrivesc ,ai pe sectiunea reduceri sita de 57 mm special de la ascaso
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

(27-02-2017, 23:40)orwo Wrote:
(27-02-2017, 23:01)tecsi78 Wrote: Dar intre "3. site dus E61, Lelit/Cimbali, Gaggia, Rancilio, Simonelli" si https://www.kfea.ro/aparate-de-cafea/acc...filtru-dus, ce diferente sunt?

daca vrei ptr aparatul din semnatura...
ptr lelit nu potrivesc ,ai pe sectiunea reduceri sita de 57 mm special de la ascaso

Multumesc orwo, o am deja pe aceea.

Vorbeam de filtrul de dus pentru pl41...
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Eu am cumparat de la dobro sita IMS ridgetless de 17 g si de pe kfea.ro cea ridgett de 17g ( de 58 mm). Sitele au marcaj B702 Th 26.5 M ( ridget-kfea.ro) si B702 Ch 26E ( ridgetless Dobro), insa curgerile si profilele sunt diferite, pe cea de la dobro trebuie macinat mai fin.
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Pai sunt doua tipuri de IMS: unele cu suprafata perforata 49mm si altele cu 44mm. Se aici rezultatele diferite. Cele cu suprafata mai mare si profilul mai drept se arunca spre VST-uri cred.
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

Da, se vede cu ochiul liber ca cele de la Dobro au suprafata mai mare, la gust din pacate eu nu pot sesiza diferente dupa reglaje ( curgerea sa fie aproximativ in aceeasi durata), dar nici nu sunt f antrenat!
Lelit Bianca V3, Flair 58, Niche Zero,  Kinu M47,  Eureka Zenith 65, IMS 17g, SmartScale II

Am luat și eu una sita dus și una sita pf marca ims, nu contează de unde - toți avem net - doresc să spun că e o schimbare majora fata de ce am avut pe aparat de la fabrica, diferența e în bine, merita banii investiții. Apropo a trebuit să macin mai fin.

Mai sunt disponibile urmatoarele site:

1. single 9.5g
2. single 12g
3. double 14g
4. double 17g
5. sita dus Lelit
6. sita dus Bezzera/Rancilio
7. sita dus Simoneli
8. sita dus Gaggia Clasic, Evo, etc. (exclus Clasic '15)

Pret: 70 lei

Multzam dobro_c pentru sita dus! primit.montat.functional :)
ECM Automatik 64 | V60 | Aeropress

Mai sunt disponibile urmatoarele site:

1. E61 12g 
2. sita dus Rancilio RA200IM 
3. sita dus Simoneli SI200IM - 2 buc

Pret: 50 lei/buc

Salut, 

Ai site de dus si  portafiltru de 11 g, pentru La Spaziale ?

Multumesc

salut!
sita de dus pentru ascaso steel uno ai?
multumesc anticipat!
Ascaso Steel Uno Prof PID v3 - 9 bari • Mahlkonig Vario v3 • Kinu - Die Muhle M47 • sita IMS competition B70 2TC H24 E • tamper dinamometric Motta 58mm • latiera inox 350ml.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)