Hello There, Guest! Login Register

Vand site IMS Competition 7/14/17/21g

vand site IMS Competition 7/14/17/21g pentru aparate cu PF comercial de 58mm (E61, Gaggia, etc.)

1. Single 7.5g ridgeless H=19.5mm (patent IMS)

2. Double 14g - dozaj: 12-18g ridged H=24.5mm

3. Double 17g - dozaj: 14-20g ridged H=26.5mm

4. Triple 21g - dozaj: 18-22g ridgeless H=28.5mm (posibill sa necesite PF naked)

se recomanda tamper de 58.2-58.4mm, inclusiv pentru varianta Single

pret: 120 lei oricare varianta cu transportul inclus in pret oriunde in tara (prin Posta Romana)

Attached Files Thumbnail(s)

SanRemo OPERA, Mahlkonig K30 Vario...

Ce inseamna PF comercial? Am un Expobar HX cu PF de 58 mm si ma tenteaza cea de 17.
acasa: rocket appartamento, honne naked, espro tamper & pitcher, acaia lunar
office: expobar hx, vst 18, fiorenzato f64, motta tamper & pitcher, hario drip scale
prev: vario mk, kinu m47

Care din ele s-ar potrivi pe un Gaggia Pure?
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47

salut

portafiltrul comercial de 58mm este intalnit la majoritatea espressoarelor de bar si, din cate stiu eu, la aproape toate care au grup E61... deci cu siguranta o sa potriveasca. maine astept confirmarea daca sita tripla de 21g potriveste pe PF cu picurator

si un aspect destul de important zic eu e faptul ca nu este necesara schimbarea macinaturii daca se face trecerea de la sita dubla la cea single sau invers

nu am specificat, dar toate sitele sunt noi si am pe stoc mai multe bucati din fiecare

toate sitele potrivesc si pe Gaggia sau Lelit (doar anumite modele)

Salut, 

Exista cumva sita IMS pentru PF de 57mm? Eu am un Lelit PL042EM si as vrea sa ii schimb sita lui cu una mai performanta. Sau pot gasi la alt producator o sita mai buna?

Multumesc.
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero

salut

pe Lelit cu PF de 57mm sigur nu potriveste, doar cu niste modificari (hhanu a facut aceasta modificare, vezi postarile lui)

si intr-adevar sita tripla 21g potriveste pe PF cu picurator. a fost verificata pe un Expobar E61

up-date de pret: 110 lei oricare varianta + transport prin Cargus (15 lei pentru plata in avans sau 20 lei pentru plata ramburs)

Single ai si alte gramaje?
Brasilia Club, Kinu Simplicity, Comandante, Kingrinder P0, Mignon Specialita.
ex: Gaggia Espresso, Color; Quamar T80, Macap M2D, Feldgrind 2.

salut

pe 01.07 o sa primesc inca o tura de site printre care si celelalte variante de single. adica o sa fie 3 modele: cea de 7g, de 10g si de 12g

raman disponibile si celelalte site duble: 14g, 17g si 21g

si binenteles o sa primesc si site de dus IMS Competition Shower Screen compatibile cu E61, Gaggia, etc.

tocmai a sosit si tura 2 de site IMS + site de dus...

oferta actuala arata asa:

2. Single 9.5g ridgeless H=21mm (patent IMS)

3. Single 12g ridgeless H=22.5mm (patent IMS)

4. Double 14g - dozaj: 12-18g RIDGED H=24.5mm

5. Double 14g - dozaj: 12-18g RIDGELESSS H=24.5mm

6. Double 17g - dozaj: 14-20g RIDGED H=26.5mm

7. Double 17g - dozaj: 14-20g RIDGELESS H=26.5mm

8. Triple 21g - dozaj: 18-22g ridgeless H=28.5mm (posibill sa necesite PF naked)

9. Site de dus IMS Competition Shower Screen compatibile cu E61, Gaggia, etc.

pret: 110 lei oricare varianta + transport prin Cargus (15 lei pentru plata in avans sau 20 lei pentru plata ramburs)

Imi permit sa intervin si sa te intreb daca consideri ca este corect sa vinzi aceste produse, la un pret mai mare decat cel afisat aici. Spre exemplu, o sita IMS pt Gaggia Classic costa cu transport pana in Romania, 24 eur (aprox 110 lei).
Sab Antica Levetta HX, 5 l boiler (rotary pump & water plumbed), La San Marco Super Jolly burrs, IMS screen shower and filter 

Eu zic ca nu e rău că există o opțiune de luat sitele mai repede decât de la nemți. Pentru unii e mai important prețul,  pentru alții timpul de livrare.
Profitec Pro 700, Eureka Olympus 75E, GeneCafe CBR 101

da, intr-adevar pretul unei site la nemti este aprox. 110 lei... doar ca produsul iti ajunge in 2 saptamani prin posta si trebuie platit in avans prin PayPal sau card (care poate pentru unii este un incovenient, iar cursul Euro la care se face schimbul este unul de obicei cu 5-10% mai mare decat cursul oficial)

avand in vedere toate astea, eu consider ca pretul cerut de mine este unul cat se poate de corect. intentia mea este sa ajut comunitatea, nicidecum altceva... binenteles ca o sa incerc sa obtin niste discount-uri cat mai bune asa incat pretul meu sa fie macar la fel cu cele de pe site-urile de profil din straintate. si atunci sper ca nu v-or mai exista dubii

numai bine

Cum sunt astea fata de VST-uri?Ma intereseaza mai ales cea mare de 18 22.E asa de inalta incat nu poate fi folosita decat cu un portafiltru naked?
LELIT Bianca black V3, Bentwood,Bravo Tools, Vst 18, 20,25.

(05-07-2015, 11:59)dobro_c Wrote: doar ca produsul iti ajunge in 2 saptamani prin posta
Ajunge fix in 5 zile lucratoare de la cafe-kultur.de ( sau de oriunde din UE de unde eu am cumparat Germania,UK, Franta ) pana in Romania, asta in timp ce un colet trimis in tara cu posta face 3 zile lucratoare. Tu stii asta ca doar de acolo le cumperi.
Pentru cine nu stie ce-i aia card sau paypal, plateste taxa de smecher, corecta si asta, ca doar e economie de piata.
Sa nu folosim cuvinte mari, " ajutorul pentru comunitate " cred ca e mai mult un business pentru tine( nu am nimic impotriva daca ti-ai asuma acest lucru ca atare).
PS Pretul de 110 lei este pret final ( la nemti ) si include comisioanele de card /paypal , transport.
IMHO.
Expobar Brewtus IV Rotary Pump, Fiorenzato F4E Nano

Eu am comandat o sita de dus de la Cafe Kultur, costa 107 lei cu transport inclus. Mi-au dat confirmare de livrare pe 6 iunie, catre Bucuresti si nici azi n-am primit-o inca.

Faptul ca cineva din Ro poate oferi un pret apropiat de cel al Cafe Kultur, la volume de achizitie de la producator clar mai mici decat ei, mi se pare de apreciat. Livrarea rapida este inca un plus.

Acum ce am vrea, sa fie preturile la 80% fata de Cafe Kultur? Sau fata de altii care au volume importante? Haideti sa ne bucuram ca exista oportunitatea asta, adica inca o alternativa in plus.
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Care este rolul acestei discuții pe un topic de vânzare a unui produs?
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Cred ca dobro_c nu a obligat pe nimeni sa cumpere. Este doar o oferta. Bafta la vanzare!

Capra asta a vecinului... :)  

Omul chiar a cerut permisiunea sa aduca site, inainte de a incepe acest topic. Pana la urma piata dicteaza pretul. Aceeasi discutie a fost candva si in privinta espressoarelor vandute pe aceasta bursa. Daca e un pret mare, nu va avea clienti si il va reduce sau va inchide pravalia. Dar intotdeauna asta o decid cererea si oferta. Nu vorbim de caritate evident, insa putin calm se cere, caci discutia se invarte doar in jurul a unor potentiali 10-20 de lei in minus...
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Mai, io nu aveam treaba cu businissul omului dar aia cu " intentia mea este sa ajut comunitatea , nicidecum altceva ..." m-a cam aprins. Sincer, imi pare rau daca am deranjat.
Expobar Brewtus IV Rotary Pump, Fiorenzato F4E Nano

(06-07-2015, 01:33)gicugg Wrote: Mai, io nu aveam treaba cu businissul omului dar aia cu " intentia mea este sa ajut comunitatea , nicidecum altceva ..." m-a cam aprins. Sincer, imi pare rau daca am deranjat.

se pare ca exprimarea mea a fost putin cam exagerata/deranjanta sau mai bine zis fara rost... si da, imi asum ce ai spus in postul anterior

ideea acestui topic este sa ofer niste produse de calitate la un pret cat mai corect. da, deocamdata pretul meu este putin mai mare fata de site-urile din strainate, dar precum am zis sper ca intr-un anume timp sa se schimbe lucrul asta...

mersi

(06-07-2015, 22:46)dobro_c Wrote:
(06-07-2015, 01:33)gicugg Wrote: Mai, io nu aveam treaba cu businissul omului dar aia cu " intentia mea este sa ajut comunitatea , nicidecum altceva ..." m-a cam aprins. Sincer, imi pare rau daca am deranjat.

se pare ca exprimarea mea a fost putin cam exagerata/deranjanta sau mai bine zis fara rost... si da, imi asum ce ai spus in postul anterior

ideea acestui topic este sa ofer niste produse de calitate la un pret cat mai corect. da, deocamdata pretul meu este putin mai mare fata de site-urile din strainate, dar precum am zis sper ca intr-un anume timp sa se schimbe lucrul asta...

mersi

Mie, personal mi se pare OK să beneficiez de ntiste produse în câteva zile, față de saptamâni/luni + incertitudinea că le voi primi . Chestia asta merită câțiva lei în plus . Dacă nu am luat nici o sită pana acum , e numai din cauză că nu se fabrică și pentru 57 mm.
Quamar Q13 E, Bezzera Strega
Bodum Bistro French Press, Hario (concediu si la munca)

in continuare valabil...

sita Single 12g nu mai este in stoc momentan

raman restul sitelor de actualitate: Single 7.5g si 9.5g, Double 14g rigded/ridgeless, 17g ridged/ridgeless, 21g ridgeless si site de dus Competition Shower Screen

pret: 110 lei oricare varianta

Eu chiar consider ca este si un ajutor pentru comunitate, o relatie de tipul " win to win ".
Personal nu as fi comandat afara aceste site . 
Am gama compaleta de VST-uri si am luat aceleasi dimensiuni si IMS .
Am dorit sa compar rezultatele si sa vad care este diferenta in ceasca , urmare a utilizarii umar la umar ale acestor 2 modele .
Chiar l-am rugat pe dobro_c sa-mi schimbe una din site . A fost de acord . Acest lucru ar fi fost dificil daca nu chiar imposibil in cazul unei comenzi oriunde afara. 
Si din acest punct de vadere pot concluziona ca formularea lui , referitoare la ajutorul pentru comunitate, este corecta .
Apreciez ca ajutor nu inseamna neaparat mai ieftin . 
Daca pachetul total aferent colaborarii este unul de natura sa simplifice demersurile necesare achizitionarii acestor site , in comparatie cu alte variante , atunci eu am apreciat ca este un ajutor .

Revenind la faptul ca am comparat VST-urile cu IMS-urile am tras concluzia ca nu exista diferente notabile ale gustului din ceasca sau eu nu amfost in masura sa le sesizez. Aceleasi cantitati, aceleasi setari ale rasnitei, aceleasi curgeri, acelasi aspect si consistenta ale cafelelor extrase.
Folosesc in continuare sitele IMS doar di comoditate deoarece, dupa extractie ,  se curata  mai usor.
Forma gaurilor asigura o desprindere foarte usoara a particulelor fine care intra in acestea si pe ici pe colo le mai infunda .
Sub jet de apa se curata f usor. 
La VST trebuie sa insist putin . Nimic deranjant insa la rezultate egale am ales sitele mai simplu de folosit .

dobro_c astept sa ma contactezi pentru schimb  :57: !
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

up-date... pe stoc site de dus pt E61 sau Gaggia

2. Single 9.5g ridgeless H=21mm (patent IMS)

3. Single 12g ridgeless H=22.5mm (patent IMS)

4. Double 14g - dozaj: 12-18g RIDGED H=24.5mm

5. Double 14g - dozaj: 12-18g RIDGELESSS H=24.5mm

6. Double 17g - dozaj: 14-20g RIDGED H=26.5mm

7. Double 17g - dozaj: 14-20g RIDGELESS H=26.5mm

8. Triple 21g - dozaj: 18-22g ridgeless H=28.5mm (posibill sa necesite PF naked)

9. Site de dus IMS Competition Shower Screen compatibile cu E61

10. Site de dus IMS Competition Shower Screen compatibile cu Gaggia

pret: 110 lei oricare varianta + transport prin Cargus (15 lei pentru plata in avans sau 20 lei pentru plata ramburs)

De la stanga la dreapta...

1. sita dus E61
2. sita dus Gaggia Classic, Evo, etc.
3. sita dus Lelit PL41, PL60, etc.

Toate sitele de mai sus in stoc...

(15-09-2015, 21:55)dobro_c Wrote: Toate sitele de mai sus in stoc...

Salut,

Asta se potriveste pe portafiltrul de Gaggia Classic Double 17g - dozaj: 14-20g RIDGELESS H=26.5mm

L-am masurat si are cam 26mm pe interior

Mersi!

Salut Dobro !
Sunt interesat de o sita de dus pentru grup E 61 . Cred ca e buna pentru Brewtus IV ! Vorbim pe pm !
#ROCKET R NINE ONE , #ROCKET SUPER FAUSTO/Red Speed , #AILLIO BULLET R1 V2 , #Acaia Lunar
#Brewtus IV , #Honne Slim  ;   #Ibric , #MK. Vario
Accesorii ROCKET , MOTTA , IMS , Tamper dinamometric ECM , altele

(24-08-2015, 21:05)dobro_c Wrote: De la stanga la dreapta...

1. sita dus E61
2. sita dus Gaggia Classic, Evo, etc.
3. sita dus Lelit PL41, PL60, etc.

Salutare.Am cumparat si eu de la DobroC o sita IMS CI200  pentru aparatul din semnatura ,LeLit PL41TEM si vreau sa zic ca sunt incantat de ea.Se potriveste perfect pe aparat si ca observatii dupa doar 2 cafele -datorita membranei care ar fi inclusa in sita -are un flow mai mare si mai bine dispersat si in plus datorita formei si materialului din care este facut am constat ca cafeaua nu mai ramane lipita de sita ca inainte.Spor la vanzari si la cat mai multe cafele reusite !  :57:    Ps.sita prezentata in detaliu ,cu poze si schite se afla aici 
Lelit Bianca PL162T,Eureka Helios 65 Giallo,Mahlkoning Vario,Tamper Concept Art Dinamometric,Motta Europe Pitcher,Aeropress,Hario Skerton,Bialetti Moka Express

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)