(06-07-2015, 01:33)gicugg Wrote: Mai, io nu aveam treaba cu businissul omului dar aia cu " intentia mea este sa ajut comunitatea , nicidecum altceva ..." m-a cam aprins. Sincer, imi pare rau daca am deranjat.
Eu chiar consider ca este si un ajutor pentru comunitate, o relatie de tipul " win to win ".
Personal nu as fi comandat afara aceste site .
Am gama compaleta de VST-uri si am luat aceleasi dimensiuni si IMS .
Am dorit sa compar rezultatele si sa vad care este diferenta in ceasca , urmare a utilizarii umar la umar ale acestor 2 modele .
Chiar l-am rugat pe dobro_c sa-mi schimbe una din site . A fost de acord . Acest lucru ar fi fost dificil daca nu chiar imposibil in cazul unei comenzi oriunde afara.
Si din acest punct de vadere pot concluziona ca formularea lui , referitoare la ajutorul pentru comunitate, este corecta .
Apreciez ca ajutor nu inseamna neaparat mai ieftin .
Daca pachetul total aferent colaborarii este unul de natura sa simplifice demersurile necesare achizitionarii acestor site , in comparatie cu alte variante , atunci eu am apreciat ca este un ajutor .
Revenind la faptul ca am comparat VST-urile cu IMS-urile am tras concluzia ca nu exista diferente notabile ale gustului din ceasca sau eu nu amfost in masura sa le sesizez. Aceleasi cantitati, aceleasi setari ale rasnitei, aceleasi curgeri, acelasi aspect si consistenta ale cafelelor extrase.
Folosesc in continuare sitele IMS doar di comoditate deoarece, dupa extractie , se curata mai usor.
Forma gaurilor asigura o desprindere foarte usoara a particulelor fine care intra in acestea si pe ici pe colo le mai infunda .
Sub jet de apa se curata f usor.
La VST trebuie sa insist putin . Nimic deranjant insa la rezultate egale am ales sitele mai simplu de folosit .
dobro_c astept sa ma contactezi pentru schimb

!
BUGSTER-MP/AV, EK43-S, Honne, Acaia, Bravo, Duomo, Hottop-Artisan roaster; vacante: Kinu M47, Cafflano
(Ex: LM/GS3-AV, Lelit PL41TEM, Expobar DB, VBM Super2B-PID, Flair/ Vario Home, Macap M4D, Kinu M68, K30 VArio)