Hello There, Guest! Login Register


Vand rasnita manuala Hario Skerton

#1
Vand rasnita manuala Hario Skerton (cutite conice din ceramica) achizitionata impreuna cu un kit V60 de la colegul CosminN. Rasnita arata impecabil, o vand pentru ca nu o folosesc.
Pret: 70 lei.

           
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM screen, Kinu M47, Rancilio naked PF, VST 20g & Pullman 19-22g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Precision Pitcher 400 ml
 
#2
Salut,

M-ar interesa rasnita, dar nu stiu mare lucru despre ce trebuie sa iasa din o rasnita.
De fapt fix de vreo sapt am inceput sa beau cate un espresso la 2-3 zile. Smile)
Am luat la promotie un espressor manual, delonghi, stiu, nu da cu pietre. Tongue
Aici am aterizat aseara, am vazut cam cum trebuie sa arate un espresso si cum se poate face cat de cat acasa si am inceput sa caut rasnita, evident.
Nu vreau sa fac mai mult de doua cafele odata, poate 3, sa zicem, deci ceva manual este foarte bun, avand in vedere ca e si mai ieftin, dar vreau sa fie cat mai aproape de ce trebuie pt expresso.
Prea multi bani de investit nu vreau, cel putin pt moment, ti-am zis, am aproape 40 de ani si nu am baut cafea pana acum, de nici un fel, nu m-a atras, poate pentru ca e amara, deh. Beau ceai, ce-i drept. Smile)
Asadar, e de vreo isprava rasnita ta au ba? Cat de mult este folosita?
Sunt constient ca la banii astia nu se invarte dupa soare, dar e mai buna decat o rasnita clasica din aia de pe vremea lu` bunica sau nu? Adica imi iese material suficient de fin si de egal cat sa fac espresso?
O lasi la 50 de lei? Smile
Glumesc, tu spui ultimul pret, evident, dar ti-am zis, nu prea as vrea sa bag prea mult in echipament, cel putin pentru moment.
In eventualitatea cazului in care ai dat-o, ai avea vreo alta recomandare?

Cele bune si multumesc pentru intelegere, Teo.
 
#3
Rasnita a ajuns la Teo, pret final 70 lei.

Se poate inchide, multumesc.
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM screen, Kinu M47, Rancilio naked PF, VST 20g & Pullman 19-22g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Precision Pitcher 400 ml
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)