Hello There, Guest! Login Register

Vand rasnita Mahlkonig Vario Home

Salutare.
Vand rasnita Mahlkonig Vario home, singurul proprietar, in stare excelenta de functionare. Redau mai jos descrierea oficiala:"The Vario will suit your home, office or cafe and offers an impressive grind range from espresso to French Press.The professional-grade grinder will help you execute cafe-quality coffee drinks like a pro.
Its durable ceramic burrs produce precise ground particles to enable you to explore all the great coffee flavors. With 230 grind settings you can fine tune your espresso shots or brew a Chemex or French Press for all your friends and family. The Vario allows you to save up to 3 time-based presets for your automatic dosing so you can maximize your workflow. Grind directly into a portafilter or easily switch to a grounds bin for your pourovers. Multipurpose defined."

Rasnita a fost servisata in iulie 2020 la Partener Coffee Services unde i-am schimbat motorul, cureaua de transmisie, inlocuit axul de plastic cu unul de metal, butoanele de macro si micro, lamela de reglaj a cutitelor, hopperul (nu l-au mai gasit pe al meu si am luat unul nou). Arata si functioneaza impecabil iar din noiembrie 2020 este impachetata in ambalajul original, fiind inlocuita de o Sette 270 Wi.
Am comandat un hopper SD de la Baratza dar m-au redirectionat catre Barshaker de unde nu am primit inca un raspuns: https://www.baratza.com/shop/single-dose-hopper

Pretul rasnitei este de 1000 lei cu predare in Bucuresti, ambalaj original si toate accesoriile incluse.
Pretul include si doua ore de teste, training, reglaje, etc. daca se vinde in Bucuresti  Smile

[Image: BiHXh49.jpg][Image: YRA7n2r.jpg][Image: NJWxofV.jpg][Image: GQYUBFG.jpg][Image: wFdUo0v.jpg][Image: DY7t6YW.jpg]
Sette 270 Wi, ProBarista DF64, Crem ONE Profiler, VST all range, OCD v2, AVX 58.5 mm, VST Tamper, Kazak Tamper 58.4mm, WDT Red Leverer Tool Needle Powder Dispenser

Reply
salut ! am si eu o vario de vreo 5-6 ani pe care am servisat-o (nu stiam de cuvantul asta:) singur anul trecut.
Eram curios ce ar fi putut pati motorul de a trebuit schimbat ?
--
expobar brewtus, baraza vario, espro calibrated tamper

Reply
Nu imi placea cum suna. Oricum nu e o avere. Doar ca echipamentele mele nu sunt din cele virgine de pe aici, gen, "am facut 2 cafele pe zi si doua latte in weekend".
Le folosesc pe masura capacitatii lor si le intretin pe masura pasiunii mele pentru ele.
La asta cu servisat-ul nu stiu ce sa raspund, sper ca nu s-a simtit nimeni ofensat.
Sette 270 Wi, ProBarista DF64, Crem ONE Profiler, VST all range, OCD v2, AVX 58.5 mm, VST Tamper, Kazak Tamper 58.4mm, WDT Red Leverer Tool Needle Powder Dispenser

Reply
(28-04-2021, 21:35)sirpet2001 Wrote: Nu imi placea cum suna. Oricum nu e o avere. Doar ca echipamentele mele nu sunt din cele virgine de pe aici, gen, "am facut 2 cafele pe zi si doua latte in weekend".
Le folosesc pe masura capacitatii lor si le intretin pe masura pasiunii mele pentru ele.
La asta cu servisat-ul nu stiu ce sa raspund, sper ca nu s-a simtit nimeni ofensat.

cool multumesc pentru raspuns. Sorry de aia cu servisat-ul eu chiar am fost sincer nu am vrut alte intentii. Am observat ca modelul tau nu are placa de metal cu suport de portafiltru, nici nu stiam ca exista fara.
--
expobar brewtus, baraza vario, espro calibrated tamper

Reply
We are cool  Smile

S-a vandut user-ului @gabb la pretul de 900 lei. Se poate inchide.
Multumesc pentru gazduire!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)