Welcome Back Log In Create Account

Vand rasnita Kinu M68

Vand rasnita Kinu M68 in stare perfecta, fara urme de uzura.
A fost achizitionata in noiembrie 2016. Are incluse toate upgrade-urile ulterioare oferite de catre producator.
A rasnit in medie 2-3 duble zilnic.
Motivul vanzarii este upgrade-ul.

Pret 2.400 lei negociabil + transport

[Image: 4X3vvQP.jpg][Image: TM9jcyw.jpg][Image: vpMwque.jpg][Image: 8uDDmg1.jpg]
Expobar Brewtus IV | Honne

ultima poza cel mai probabil a fost editata ca sa nu i se vada tot ce are prin casa ovisod, rasnita e lucioasa.

evit sa fac reclama cuiva din cauza pozitiei de moderator, dar ovisod chiar merita sa-mi incalc principiul asta: am cumparat de la el prajitorul gene si pot sa spun e e un tip care tine la lucruri si sunt foarte multumit de prajitor.
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

"Am acasă, pă perete, o carpetă din poveste..."

Angel
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Fane, mulțumesc. Asa este, ultima poza este editata, am blurat sfera, metalul e lucios aproape ca o oglinda:)

Sunt sigur că viitorul proprietar se va ruga pentru sănătatea ta. Tot abroad cred că o dai.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Indeed, baga pe HB la Buy/Sell.

Pe KN a aparut un anunt de cumparare M68, aici https://www.kaffee-netz.de/threads/suche...68.110687/

Multumesc mult, @mirceat.

ce inseamna upgrade-uri ulterioare?
Macap MC42 Stepless, Kinu M47, Magica, VST 18, IMS Competizione 22.

Rasnita a fost vanduta in Germania pe kaffee-netz userului cu anuntul specificat de @mirceat mai sus.
Multumesc mult @mirceat :)

Pretul final a fost 535 euro (transport inclus).

Mii de multumiri lui @VladP si lui @alint care au facut totul posibil :)

Se poate inchide, multumesc.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)