Hello There, Guest! Login Register

Vand rasnita Ascaso I-mini i2 Basic Black

Rasnita e in perfecta stare de functionare. Accept orice proba. A fost folosita in mod uzual pentru 2-4 cafele pe zi, pentru un interval de 3-4 luni. Este in garantie. Este stepless cu cutite conice. Rasneste bine si singurul motiv pentru care o dau este ca am trecut la Vario ca urmare a reducerilor de la Black Friday. Cateva consideratii tehnice:
Cutite: Otel, plane sau conice
Capacitate container cafea: 600g
Setari rasnita cafea: Timer electronic
Carcasa: ABS
Viteza: 700-1200 rpm
Functii suplimentare: Cutite conice / Timer electronic / Container boabe.

PRET: 600RON / 0xxxxxxxxx
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5

(19-06-2012, 18:24)okayo Wrote: Rasnita e in perfecta stare de functionare. Accept orice proba. A fost folosita in mod uzual pentru 2-4 cafele pe zi, pentru un interval de 3-4 luni. Este in garantie. Este stepless cu cutite conice. Rasneste bine si singurul motiv pentru care o dau este ca am trecut la Vario ca urmare a reducerilor de la Black Friday. Cateva consideratii tehnice:
Cutite: Otel, plane sau conice
Capacitate container cafea: 600g
Setari rasnita cafea: Timer electronic
Carcasa: ABS
Viteza: 700-1200 rpm
Functii suplimentare: Cutite conice / Timer electronic / Container boabe.

PRET: 600RON / 0xxxxxxxxx
Am un client ce doreste o rasnita mai ieftina ,cred ca usor , usor o sa-l convertesc , ai putea sa o aduci la magazin .
Prajitor Probat, Rasnite Mahlkonig si Bunn

Sigur Mihai, chiar trebuie sa fac un drum la tine sa iau cafea... Comanda speciala ptr mama soacra.
Intrebarea ar fi cand poate fi si prietenul tau acolo, ca sa nu fac mai multe drumuri cu ea.
In week-end si inclusiv marti sunt plecat la mare. De trecut, trec sigur sapt asta.
Expobar Office Leva + rasnita DIP DKS-65 + Vst 18gr + pitcher Motta + Hario Skerton Pro + Frenchpress Espro P5

Multumesc pentru gazduire.
Rasnita a fost vanduta unui coleg forumist din Timisoara.

Se pare ca aria aceasta si-a atins scopul, si nu odata :) Ti-a venit Vario?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Da. da a venit. Altfel nu scoteam Ascaso la vanzare.
Nu stiu de ce dar am o mica nostalgie fata de Mini.
Anyway Vario isi face treaba. Reglarea e facila prin prisma usurintei reglajelor. La inceput am fost un pic in dubii fiind obisnuit sa invart rotite... acum e ok.
Permanent in cautare espresso-ului perfect prin reglaje, insa de aici se naste tehnica si experienta.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)