Welcome Back Log In Create Account

Vand profitec go negru

Aparatul are 1 an jumate aprox. deci probabil mai e in garantie, voi cauta factura e luat de la perfectespresso. A mers in regim de 2-3 espresso pe zi, folosit doar cu filtru bwt. Schimbat si sita de grup cu una ims si garnitura cafelat silicon de care am si una suplimentar. Dau bonus si un set solutie decalcefiere originala ecm , am luat-o sa o am pentru viitor dar nu am folosit plicurile si de asemenea niste granule de cafiza. Motiv vanzare, incerc din nou o presa manuala. Pret 3500 ron . Am si cutia originala la el, a stat pe balcon sa vad cum o pot refolosi in principiu pot trimite oriunde in tara
[Image: 2GiZ2Gg.jpeg]
Profitec Go, Mazzer Philos

Salutare. Ai fost multumit de el? Ma uitam si eu cu coada ochiului la un aparat de genu. Fata de avx em 1 lux pe care il am acum cred ca e un upgrade. Nu ? Ce parere ai? Multumesc.

(08-05-2026, 11:51)RaduBoc Wrote: Salutare. Ai fost multumit de el? Ma uitam si eu cu coada ochiului la un aparat de genu. Fata de avx em 1 lux pe care il am acum cred ca e un upgrade. Nu ? Ce parere ai? Multumesc.
Mi-e frica sa fac astfel de afirmatii ca ar fi un upgrade . Forumul are inclinatii de stanga. Ce pot sa iti zic ca sunt foarte multumit si e un aparat cinstit de la un producator cu istorie, care are cam tot ce ai nevoie inaintea unui upgrade major poate cu profilari si alte gimmikuri. Si e construit ca un tanc

La cat l-ai laudat eram sigur ca o sa il vinzi :)))

(08-05-2026, 11:51)RaduBoc Wrote: Salutare. Ai fost multumit de el? Ma uitam si eu cu coada ochiului la un aparat de genu. Fata de avx em 1 lux pe care il am acum cred ca e un upgrade. Nu ? Ce parere ai? Multumesc.

Alex este foarte fair play și probabil nu o să își laude puiul, însă îți spun eu ca este clar un upgrade! Asta dacă vrei un espressor serios, nemțesc, stabil, fără briz-briz-uri și alte avioane, care să treacă testul timpului pe blat. Dacă însă ești în zona de teste și încercări, altă opțiune ar fi AVX DB1 Pro; îl am eu la birou și până acum sunt mulțumit de el, însă mai are de trecut testul timpului, chiar dacă livrează zilnic între 6 și 14 cafele începând din ianuarie încoace.
Pavoni & Kinu Classic

Cum se transporta un astfel de espresor? Trebuie golit boilerul? Stie cineva cum se face aceasta provedura daca trebuie?

Eu nu l-as goli, dar dau exemplu de la PL41TEM. Pui boilerul in modul de abur, astepti sa ajunga la temperatura. Deconectezi rezervorul, curentul, tot, apoi rastorni aparatului si pui un furtun la teava de aburi cu iesirea spre un vas in care vei colecta apa. Cand deschizi robinetul de abur va iesi apa in boiler impinsa de presiunea acumulata. Va trebui sa avertizezi cumparatorul ca are boilerul gol si trebuie sa fie foarte atent cu umplerea lui.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Daca transportul nu se face la temperaturi sub 0°C (iarna) nu vad de ce ar trebui golit.
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Momentan se RETRAGE DE LA VANZARE!  
e mult prea valoros sa il vand

(Plus ca nu am de fapt alternativa in gama asta de pret, doream sa iau in flair 58 varianta noua care am mai avut dar mi-am dat seama ca as dori o presa suplimentar eventual nu ca espresor principal. Iar legat de profitec cum ziceam nu gasesc alternative la acesti bani. Candva daca imi voi permite probabil ceva cu profilare dar cum ziceam in alt topic inca studiez solutii mai accesibile, sau cand wpm va fi made in italy :) )

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)