Hello There, Guest! Login Register

Vand prajitor Gene CBR101R

Photo 
Prajitorul este achizitionat de nou in Februarie 2023 din ro. A fost folosit conform recomandarilor producatorului. Am 251 de prajiri cu el.
Pret vanzare 2500 ron.

Fiorenzato F5, Eureka Mignon, Staresso Discovery, Soy C2G, AVX 3202, AeroPress, Staresso Mirage Plus, Phin filter, Ceado Hoop, Bullet R1 V2.

Reply
Zici că producătorul recomandă sa tragi 75kg cafea in 2 luni ?
Toper Cafemino + TC4ESP, ACS, Expobar, Gaggia, La Pavoni, Lelit, Bezzera, Ascaso, Astoria , SanRemo, BFC, La Cimbali, Sage/Breville, Cafflano Kompresso, Mypressi, Flair, DF-83, Niche Zero, ARCO-duo, Eureka, Mahlkonig,Kinu, 1Zpresso.

Reply
Un espressoman tipic nu prajeste/consuma atat poate nici in 3-5 ani, asa ca atribute "luat de nou" si "primul proprietar" isi cam pierd din relevanta... ca in reclamele cu masinile aduse din Germania :)
Prea multa sinceritate in prezentarea produsului poate sa si strice... :s

Reply
Nu ati inteles, colegul prajeste cat rasneste, poate asa a ajuns la acele valori intr-un timp asa de scurt  Angel
Lelit Diana PL60PLUSTR1 - Eureka Filtro (burr upgrade to Manuale)

Reply
Update pret 2250 ron.
Fiorenzato F5, Eureka Mignon, Staresso Discovery, Soy C2G, AVX 3202, AeroPress, Staresso Mirage Plus, Phin filter, Ceado Hoop, Bullet R1 V2.

Reply
Buna, am inteles de pe forum ca are nevoie de niste modari pt variatia de tensiune de la retea, la tine cum a mers la cele 75kg prajite?
Flair 58 - 18g VST basket, 9Barista - 18g IMS basket, Flair Pro 2, Kinu M47 Simplicity, Stagg EKG Kettle, Gene Cbr 101

Reply
(03-07-2023, 17:52)luciancerbu87 Wrote: Buna, am inteles de pe forum ca are nevoie de niste modari pt variatia de tensiune de la retea, la tine cum a mers la cele 75kg prajite?
Te salut! Eu l-am folosit fara nicio modare.

Reply
Nu pentru variatii de tensiune in retea isi modeaza lumea Gene-urile.

Reply
Prajitorul a fost vandut user-ului luciancerbu87 la ultimul pret solicitat. Transportul l-am platit eu.
Ii doresc sa il foloseasca cu placere si sa ii aduca bucurii!
Multumesc pentru gazduire si rog un operator sa dezactiveze anuntul.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)