Welcome Back Log In Create Account

Vand pachet espressor Profitec GO

Vand espressor Profitec GO cumparat in august 2022 de la perfect espresso, folosit ocazional, uneori trecand luni fara sa trag nici macar un shot.
Espressorul a fost folosit doar cu apa de calitate, si decalcifiat in vara aceasta. Tot in vara a avut o vizita in service unde i-a fost curatat complet boilerul si schimbat manometrul (cel vechi ramasese blocat pe 0).

Accesorii originale:
- manual
- tamper
- perie
- 3 site
- sita blind
- portafiltru cu 2 scurgeri
- manometrul original :)

Extra:
- portafiltru naked ECM
- sita IMS Precision Nanotech
- puck screen AVX
- tool WDT + suport tamper (3d printed de colegul dijon)
- tamper dinamometric Normcore
- inel dozare magnetic
- ~600 ml solutie decalcifiere
- ~300g pudra curatare puly caff

Il vand deoarece nu il folosesc - prefer mai mult filter coffee, iar pentru un espresso pe saptamana sau pentru musafiri probabil voi opta pentru Flair Neo Flex sau Staresso.
Predare/livrare in Oradea si imprejurimi (nu mai detin cutia originala si nu-l pot trimite prin curier).

Pret 4300 RON

[Image: XOpf34G.jpeg][Image: aE2mxgL.jpeg][Image: S21USqu.jpeg][Image: 38pix3g.jpeg][Image: reZAfkF.jpeg][Image: ZAs15QU.jpeg][Image: E6KxdLL.jpeg]
Flair 58 | Cafesing Orca GO Ghost | Ceado Hoop | April Brewer | Hario V60 Switch

Reply
Adaug pachetului si o latiera Rhinowares:
[Image: diSqYLz.jpeg]
Flair 58 | Cafesing Orca GO Ghost | Ceado Hoop | April Brewer | Hario V60 Switch

Reply
Inca disponibil
Pret 4100 RON

Reply
Inca disponibil  Smile urmeaza sa ma mut si nu l-as mai lua dupa mine.
Pret 4000 RON

Reply
Inca disponibil  Blush Accept si unele schimburi, cu espressoare mai ieftine (GCP, Flair, Cafelat Robot, etc.) plus diferenta.

Reply
Ca idee doar : 

https://edream.ro/produs/profitec-go/
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

Reply
La un calcul rapid, accesoriile costa în jur de 700-800 de lei. Dar pot sa ofer si eu black friday, na  Smile  

Pret nou 3751 RON.

Reply
salut, ma intereseaza doar portafiltrul naked ecm, il vinzi separat? multumesc

Reply
Salut! Deocamdata nu vreau sa il vand separat. Daca gasesc un cumparator pentru espressor care nu are nevoie de toate accesoriile, le voi vinde atunci separat.

Reply
@mihaitza ți-am trimis un mail. Am eu pf ecm
Espresso:ProfitecDrive|MahlkonigE65Gbw
Filtru:LagomCasa|V60|Orea
Deplasare:Kinu|Picopresso|Pipamoka
Foste:Bellona|BezzeraUnica|BentwoodV63|Niche|Sculptor64|Atom75|Df64&83|Libra&Oro|Ode

Reply
Cyber monday: preț nou 3500 RON

Reply
Salut, am eu un GCP modded din Dec. 2023, de la coffee-sensor.com(PID kit, dimmer kit, gauge adapter, OPV 9 bar spring, custom steam tip, IMS shower screen, wood steam knob) daca cumva doresti schimb cu diferenta.
Gaggia Classic Pro Modded // DF64v2

Reply
Se poate inchide. Am facut schimb cu Flair 58 (plus diferenta) al colegului Eratyu.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)