Welcome Back Log In Create Account

Vand espressor Lelit MaraX v2

Espressorul l-am cumparat de nou în Noiembrie 2021. A fost și este folosit zilnic pt prepararea a 1 sau 2 espresso. Apa am folosit doar Bucovina. Nu s-a umblat în el și merge perfect. Pachetul este complet. Prefer predare personala în București sau Ilfov. Pot trimite și în tara dar as prefera predarea personala. Este destul de greu, aprox 20kg. Pt expedierea în tara, costurile sunt suportate de cumpărător.

Pretul este de 4300 lei, negociabil.

Attached Files Thumbnail(s)

ex Lelit PL62X
ex. Lelit PL41TEM | Ascaso Precision Competition Filter 57mm | Lelit PL100

Reply
Update de pret, 2000 lei, pret fix. Il vand la acest pret pt ca intre timp a aparut celebra problema cu supraincalzirea si oprirea automata. Se pot gasi detalii pe internet despre aceasta problema la mara x. Espressorul functioneaza doar ca din cand in cand apare aceasta problema. El este inca folosit zilnic. Se poate rezolva usor la service, eu nu am timp sa merg cu el si de aici pretul mult mai mic. Reparatia nu costa mai mult de 1000 lei daca este si atat. Va stau la dispozitie pt intrebari. Prefer predare personala dar trimit si in tara cu costurile transportului suportate de cumparator.
ex Lelit PL62X

Reply
(22-07-2025, 12:05)bogdan01 Wrote: Update de pret, 2000 lei, pret fix. Il vand la acest pret pt ca intre timp a aparut celebra problema cu supraincalzirea si oprirea automata. Se pot gasi detalii pe internet despre aceasta problema la mara x. Espressorul functioneaza doar ca din cand in cand apare aceasta problema. El este inca folosit zilnic. Se poate rezolva usor la service, eu nu am timp sa merg cu el si de aici pretul mult mai mic. Reparatia nu costa mai mult de 1000 lei daca este si atat. Va stau la dispozitie pt intrebari. Prefer predare personala dar trimit si in tara cu costurile transportului suportate de cumparator.
Salut, ma intereseaza. Am trimis mesaj. Mersi
Lelit Anna PL41TEM & Eureka Mignon Specialita (ex: Gaggia Classic Pro Evo)

Reply
(22-07-2025, 13:27)BogdanMihaiDinu Wrote:
(22-07-2025, 12:05)bogdan01 Wrote: Update de pret, 2000 lei, pret fix. Il vand la acest pret pt ca intre timp a aparut celebra problema cu supraincalzirea si oprirea automata. Se pot gasi detalii pe internet despre aceasta problema la mara x. Espressorul functioneaza doar ca din cand in cand apare aceasta problema. El este inca folosit zilnic. Se poate rezolva usor la service, eu nu am timp sa merg cu el si de aici pretul mult mai mic. Reparatia nu costa mai mult de 1000 lei daca este si atat. Va stau la dispozitie pt intrebari. Prefer predare personala dar trimit si in tara cu costurile transportului suportate de cumparator.
Salut, ma intereseaza. Am trimis mesaj. Mersi

Multumesc! Espressorul s-a vandut. Se poate inchide.
ex Lelit PL62X

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)