Hello There, Guest! Login Register

Vand espressor LELIT PL41 TEM

Photo 
Vand espresor Lelit PL41 TEM
cu toate accesoriile din setul original: portafiltru cu 2 cai, sita pentru dublu, sita pentru single, sita pentru capsule, tamper plastic. Achizitionat in 2013 din Ro, eu l-am cumaprat in Martie 2015 de la userul hhanu. De azi este disponibil pentru un alt entuziast.
Functioneaza ireprosabil, nu are zgarieturi sau alt defect estetic. Singurul minus posibil, de care stiu, este ca sita din plasa metalica de sub capacul dus, este ciupita de surubul de prindere in corpul dusului, insa nu afecteaza distributia uniforma a apei - se poate vedea numai  la decalifiere cand se demonteaza capacul si sita dusului pentru curatare. Din acest motiv apreciez ca este de nota 9 din 10. L-am decalcifiat cu solutie pentru espressoare la fiecare 3 luni si degresare/backflush lunar cu detergent special espresso Italia (ofer cumpatorului o portie consistenta pentru 1 an.)
Bonus: 
- tamper 57mm din inox alim, manerul din textolit
- sita blind Lelit 57mm
- baza pentru tampare
Motivul vanzarii : upgrade la Vibiemme Junior 2B...in asteptare livrare [Image: smile.gif]

Pret : 1450 lei. Predare personala in Bucuresti, altfel trimit cu FanCourier.
PS: Nu stiu cum sa pun pozele... eventual trimit pe email celor interesati?

Am uitat sa mentionez. Presiunea este reglata la 9 bar, pentru cei interesati fac extractie live pe skype?
Daca aveti intrebari va rog PM, am sa ma stradui sa dau raspuns complet.
Multumesc,

Narcis

Attached Files Thumbnail(s)

Catinel-catinel: Vario Mahlkonig, Silvia Rancilio, Vibiemme Junior 2B, MACAP M7A, Hario Mini Mill

Reply
(29-07-2016, 09:34)Narcis Barbarii Wrote: Vand espresor Lelit PL41 TEM
cu toate accesoriile din setul original: portafiltru cu 2 cai, sita pentru dublu, sita pentru single, sita pentru capsule, tamper plastic. Achizitionat in 2013 din Ro, eu l-am cumaprat in Martie 2015 de la userul hhanu. De azi este disponibil pentru un alt entuziast.
Functioneaza ireprosabil, nu are zgarieturi sau alt defect estetic. Singurul minus posibil, de care stiu, este ca sita din plasa metalica de sub capacul dus, este ciupita de surubul de prindere in corpul dusului, insa nu afecteaza distributia uniforma a apei - se poate vedea numai  la decalifiere cand se demonteaza capacul si sita dusului pentru curatare. Din acest motiv apreciez ca este de nota 9 din 10. L-am decalcifiat cu solutie pentru espressoare la fiecare 3 luni si degresare/backflush lunar cu detergent special espresso Italia (ofer cumpatorului o portie consistenta pentru 1 an.)
Bonus: 
- tamper 57mm din inox alim, manerul din textolit
- sita blind Lelit 57mm
- baza pentru tampare
Motivul vanzarii : upgrade la Vibiemme Junior 2B...in asteptare livrare [Image: smile.gif]

Pret : 1450 lei. Predare personala in Bucuresti, altfel trimit cu FanCourier.
PS: Nu stiu cum sa pun pozele... eventual trimit pe email celor interesati?

Am uitat sa mentionez. Presiunea este reglata la 9 bar, pentru cei interesati fac extractie live pe skype?
Daca aveti intrebari va rog PM, am sa ma stradui sa dau raspuns complet.
Multumesc,

Narcis
Multumesc pentru gazduire! Espressorul este vandut.
Catinel-catinel: Vario Mahlkonig, Silvia Rancilio, Vibiemme Junior 2B, MACAP M7A, Hario Mini Mill

Reply
pret?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(09-08-2016, 19:28)orwo Wrote: pret?

Salut Orwo,
pretul de vanzare a fost 1450 lei pentru toata configuratia si accesoriile incluse.
Tranzactie incheiata. 
Anuntul poate fi inchis.
Multumesc
N

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)