Hello There, Guest! Login Register


Vand cold brew BRRREWER !!!

#1
Pentru ca tot vine vara si pentru ca tocmai s-a anuntat primul campionat national de cold brew Wink scot la vanzare un cold brew brewer, pe numele lui BRRREWER.
Echipamentul s-a nascut printr-o campanie de kickstarter si il folosesc de mai bine de 8 luni saptamanal (iarna) si de 2-3 ori pe saptamana (vara). Este extrem de bine construit: metal, lemn, sticla borosilicat si plastic.  Filtrarea se face printr-un mesh reutilizabil, foarte usor de spalat care se monteaza sub si deasupra cafelei (cu rol de dispersie uniforma). Regajul picaturilor de apa se realizeaza printr-o tija metalica ce prin infiletare blocheaza fluxul de apa. Cele mai bune rezultate le-am avut stabilind rata de 1 picatura pe secunda cu 200 grame de gheata in recipientul de sus.
Carafa are pereti dubli si un capac tot de sticla ce este si pahar in acelasi timp.
Echipamentul oferit la vanzare este nou, nefolosit. Eu am avut unul in perioada de testare, apoi am mai cumparat unul prin campania de kickstarter. Pe primul il folosesc in continuare, al doilea imi ocupa locul degeaba in dulap.
Informatii multiple gasiti pe pagina oficiala

Pret: 350 lei

                                                         

   
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar,  many more
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)