Hello There, Guest! Login Register


Vand Mazzer Major + cutite SSP

#1
Salutare, 

A venit vremea sa ma despart de rasnita pe care am folosit-o in ultimul an, Mazzer Major.
Am luat-o tot de aici de pe forum si imediat ce a ajuns am comandat cutitele SSP (au exact 1 an de folisire, cu o medie de 1kg pe luna deci sunt noi) + acel 'capac' pentru motor, pentru a acoperi golul ramas la inlocuirea doserului. Pentru ca erau ieftine si oricum plateam transportul am schimbat si ambii rulmenti + picioarele.
In ultima vreme a primit un nou suport portafiltru, un buton cu led care e doar de forma pentru ca nu imi placea becul original si un switch care mi se pare mult mai comod de folosit decat al ei.
Ultimul upgrade pe care vroiam sa i-l fac era revopsirea asa ca daca se doreste pot oferi si materialele necesare, pe care le tin in debara de asta toamna: vopsea alba, primer si solutie pentru curatarea vopselei vechi. 

Eu am folosit-o in regim single dose, daca utilizati o pensula atunci in 9 cazuri din 10 scoate cata cafea ai bagat. De asemenea recomand rdt + wdt pentru optimizarea rezultatelor.
Momentan am o singura poza, facuta mai devreme in conditii de lumina nu prea buna, asa ca o sa ii fac zilele astea alte cateva si voi reveni.

In final: pretul este 2000 lei, cu mentiunea ca pretul nu este negociabil si momentan nu o pot trimite prin curier, asadar ne putem vedea in Bucuresti sau, mai rar, in Braila/Galati. 
Pentru orice alte detalii de auzim in privat, multumesc.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Lelit PL81T+Niche Zero
Ex: Lelit PL62S, Mazzer Major; Gaggia Classic, Vario
 
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)