18-04-2024, 22:42
Salut,
Pachetul a fost cumparat prin reducerile espressoman in aprilie 2022 la ~5000lei fara accesorii.
La espressor garniturile de grup au fost inlocuite acum aproximativ 2 luni comanda fiind direct din service-ul lelit. Se afla in stare foarte buna, a fost folosit la aproximativ 1300 cafele (aprox. 3-4 cafele pe zi). Nu am umblat la el, la pompa sau altceva.
Mentenanta a fost facuta astfel:
Se vinde cu urmatoarele accesorii:
Rasnita a fost curatata la fiecare 4kg de cafea cu puly grind crystals (mai am aproximativ 10pachete). Cutitele au fost reglate dupa tutorialul de aici. Acum ofera o rasnire mai consistenta. Detalii despre rasnita importante: cutite plate 64mm, 1400rpm, stepless ondemand.
Espressorul cu rasnita, fara accesorii la espressoman sunt aprox. 5800lei (stiu, PL81T nu se mai fabrica, e singurul corespondent gasit).
Pret pachet: 4500lei - prefer sa vand tot pachetul.
Prefer sa vand in Bucuresti, asa sunt sigur ca ajunge intreg pachetul.
Pachetul a fost cumparat prin reducerile espressoman in aprilie 2022 la ~5000lei fara accesorii.
La espressor garniturile de grup au fost inlocuite acum aproximativ 2 luni comanda fiind direct din service-ul lelit. Se afla in stare foarte buna, a fost folosit la aproximativ 1300 cafele (aprox. 3-4 cafele pe zi). Nu am umblat la el, la pompa sau altceva.
Mentenanta a fost facuta astfel:
- curatat grupul la final de zi
- backflush saptamanal cu apa
- backflush lunar cu puly caff
- decalcifiere la 2 luni (cu schimbat filtru)
Se vinde cu urmatoarele accesorii:
- Tamper stock, lingura de dozaj stock
- 2x site presurizate, sita single dose si double dose Lelit
- Sita blind
- Tamper lelit 57,35mm
- WDT tool
- portafiltru stock Lelit 57mm Linia VIP cu 2 scurgeri (PLA572V)
- portafiltru fara fund Lelit 57mm Linia VIP (PLA570V)
- Inel dosing facut la imprimanta 3D cu magneti pentru fixare buna pe portafiltru
- sita Ascaso Precision Competition AISI 304 14-20g - 1.280
- Nivelator skidd 57,4mm
- Pensule pentru curatat grup, rasnita, portafiltru
- 2x garnituri grup
- puck screen
- Filter Locking Spring
- latiera 300ml
- cantar
- tamper de presiune cu arc, aprox 15kg
- puly caff aprox 700g
Rasnita a fost curatata la fiecare 4kg de cafea cu puly grind crystals (mai am aproximativ 10pachete). Cutitele au fost reglate dupa tutorialul de aici. Acum ofera o rasnire mai consistenta. Detalii despre rasnita importante: cutite plate 64mm, 1400rpm, stepless ondemand.
Espressorul cu rasnita, fara accesorii la espressoman sunt aprox. 5800lei (stiu, PL81T nu se mai fabrica, e singurul corespondent gasit).
Pret pachet: 4500lei - prefer sa vand tot pachetul.
Prefer sa vand in Bucuresti, asa sunt sigur ca ajunge intreg pachetul.