Hello There, Guest! Login Register

Vand Eureka Mignon Single Dose Oro

Vand o bucata Eureka Mignon Single Dose - culoare Neagra - inca in cutie - nedesfacuta din ambalajele individuale (sper ca se intelege de ce nu am poze fizice cu ea, are doar sigiliul taiat) - as prefera sa ii las aceasta placere cumparatorului. Am desfacut sigiliul doar sa ma asigur ca este totul ok si nu lipseste ceva sau sa fie ceva crapat/spart.

Pret: 2600 RON (pret de achizitie) - Valabil doar in Bucuresti + imprejurimi  - nu trimit prin curier, nu am incredere si prefer predare personala.  Contact PM

Motive vanzare:
Precomanda din 30.07.2021 - a venit azi 18.01 (se poate vedea factura ca este cu data de azi) Smile - am pastrat precomanda pt ca sunt om de cuvant insa intre timp am mers pe un Mahlkoenig X54 de care sincer sunt multumit dpdv gust, build quality si usurinta de folosire.

Daca nu se vinde pana pe 25.01 - o voi desface (pt totusi sunt curios sa vad ce am asteptat 6 luni) sa vad ce ii pot duce cutitele, satul fiind de review-uri pro/contra.

Am uitat sa mentionez - fac si schimb cu espresoare de genul ECM Classika pid sau BELLEZZA BELLONA 
+ diferenta din partea mea. In principiu ma intereseaza ceva cu grup e61(single sau HX). De la Lelit ma intereseaza doar Mara X.

Lelit PL162T Bianca, Flair Pro 2, Aeropress, Atom 75. KMax.

Sa ne spui de x54 cum e
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Sper sa am voie, am pus ochii pe un Bianca Smile deci pe termen foarte scurt, pretul scade la 2300 RON livrare personala oriunde in Bucuresti + imprejurimi.

De mentionat este ca acest pret este valabil doar cateva zile, pentru a putea lua acel Bianca.

@orwo - o sa fac acest lucru cu siguranta, doar ca am vrut sa am macar o luna sa fie si cu bune si cu rele.

I will take it. Iti dau mesaj privat.
Lelit PL41TEM + Eureka Mignon SD , sita IMS 12/18 g / Ascaso 14-20 g

rezervat pentru @mynameismada

ma inscriu si eu la coada, in cazul in care nu se materilizeaza

S-a vandut la pretul de 2300 RON - catre @mynameismada - sa o folosesti cu placere Smile

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)