Hello There, Guest! Login Register

Vand Espressor Dalla Corte Mini

Salutari dragi pasionati de cafea. Am la vanzare un espressor cu o istorie deosebita. Este un Dalla Corte Mini, espressorul castigat de Adi Iaslau ( ex Steam) la prima editie a concursului Man vs Machines 2018. Am intrat in posesia lui pentru ca Adi avea nevoie de o rasnita profesionala Compak PKE pentru shop ul sau, Onest Coffee, pe care foarte recent l-a deschis. 

Espressorul este ca nou, a fost extrem de putin folosit de Adi, avand in vedere ca el a lucrat ca barista aproape zilnic, nu i-au lipsit cafelele de dimineata Smile Nu cred ca are mai mult de 100 de extractiii. 

Avand in vedere starea excelenta, putem sa acordam noi o garatie pe firma de 1 an, deci practic conditiile vor fi ca ale unui espressor nou, mai putin pretul, care va fi de 2000 de euro, cu 500 de euro mai putin decat un Mini nou cu reducerea espressoman ( inca se mai fabrica) 

Daca sunteti interesati il puteti si vedea la Dropshot Coffee, momentan este expus acolo. Mai jos este si poza cand Adi a castigat premiul, alaturi de Paolo Dalla Corte si Liviu Fratila Smile 

[Image: N238Ct0.jpg]

[Image: NTLignF.jpg][Image: AX1QTzm.jpg][Image: VTG0WAL.jpg][Image: mGdQoM6.jpg][Image: 32K7GzJ.jpg]

[Image: UQ9jdvw.jpg]
Espresso : Dalla Corte STUDIO / MINA, Compak F8, Kompresso
Brew : Cafflano Kompact, Espro Press, KINU

Up 1700 euro

Vandut in afara forumului. Se poate inchide.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)