Welcome Back Log In Create Account

Vand Dalla Corte Mini 2019

Fabricat in 2019, achizitionat in august 2019 de la importatorul Taste Crafters, pe site-ul lor gasiti si informatiile tehnice.  A functionat in regim casnic de la 2 la 4 espresso pe zi si cate un cappucino sau latte si s-a impacat bine cu un Compak K3, foarte bine cu Atom 75 si excelent cu EK43 ;). Am ajustat presiunea de la 9 la 6 bar si pentru asta am folosit un manometru(urias Smile ) care este montat pe portafiltrul single si care se poate livra ca atare daca se doreste.
Ceea ce-l face diferit fata de espressoarele aparent asemanatoare, este grupul saturat, acelasi cu cel folosit pe Mina si pe celelalte espressoare comerciale ale producatorului, exista in topicul dedicat filmulet care atesta stabilitatea termica deosebita. Preinfuzia este programabila la 2 sau 4 sec, de asemenea se pot seta butoanele pentru single si duble. Aburul a venit setat din fabrica la 1,5-1,7 bar dar fiind prea puternic l-am ajustat la 1 bar si impreuna cu diuza cu 3 gauri m-au ajutat sa spumez cu usurinta si repede. Fiind incepator, am vrut sa-mi imbunatatesc prepararea puc-ului, motiv pentru care am achizitionat si BravoTools(nivelator si tamper dinamometric). Alte upgrade-uri au fost timerul(cumparat de pe forum), discul de dispersie al apei, mai subtire fata de original, sita de dus IMS Competition, portafiltrul bottomless. L-am folosit  cu apa filtrata prin cana Britta combinat cu Bucovina. Curatat cu sita blind la cateva zile, cu detergent special la 3-4 saptamani.

Pretul este de 1800 eur, prefer vanzarea directa, dar livrez si prin curier in anumite conditii.

Espressorul se va livra insotit de urmatoarele ca si bonusuri :
- Bravo Tamper + Bravo nivelator - 1300 lei:
- portafiltru bottomless Dalla Corte - 80 eur;
- thin dispersion disc + IMS Competition shower screen - aprox 200 lei
- timer - 200 lei
- sita tripla IMS - 100 lei.

Nu sunt interesat de schimburi decat daca-mi propuneti un Speedster si o mica diferenta din partea mea  Smile :D .

Vinzi separat portafiltru bottomless ?
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Deocamdata nu, prefer sa dau pachetul asa cum e, contactele cu curierii din ultima perioada mi-au dat fiori.

sa-mi spui daca decizi altceva
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Sansele sa-l vand separat sunt mici, in general fiecare ne testam espresoarele, rasnitele, cafelele si aptitudinile :), cu naked, asa ca e aproape sigur, viitorul proprietar sa-l va dori. In caz contrar, te anunt ;).

Up, 1700 eur cu toate accesoriile(aprox. 400 eur) incluse. Aici un test efectuat de Razvan de la Taste Crafters, care demonstreaza stabilitatea termica deosebita a lui Mini, cu PID montat e drept, care se poate insa instala foarte usor. Am tot amanat sa-l trimit la Bucuresti, avand rezerve legate de curieri, ulterior aparand pandemia iar lucrurile devenind si mai complicate. Chiar si fara PID, cu reglajul din fabrica, ofera rezultate excelente.

LCM activeaza-ti mesajele private

Valabil

pret nou 1600 eur

Valabil

Anuntul se poate inchide, a avut loc un schimb de echipamente cu diferenta din partea mea, am ramas tot in curtea Dalla Corte :)

Multumesc.

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)