13-05-2024, 18:00
Salutare,
pentru ca s-au tot adunat, vand urmatoarele:
#1 Baratza Sette 270wi luata in iarna de pe forum, a rasnit cam 2-3kg la mine.
Este o rasnita misto si aspectoasa, lucrezi usor si precis avand cantarul Acaia integrat (e grind by weight), care e foarte acurat. De acolo si diferenta de pret fata de Sette 270. Iar gustul e cel putin reusit (vedeti review-ul lui James Hoffmann).
Motiv vanzare: am facut trecerea la Niche si mi-e mai la indemana flow-ul ei.
270wi vine cu:
- revizie completa la Barsharker in 2022 + cutite noi
- bonus cutite brew
Pret: 1,300 lei.
#2 Tamper dinamometric de 58mm via aliexpress
Isi face treaba bine, doar ca mi-am luat unul de la Bravo asa ca acesta nu-si mai are sensul.
Pret --> 70 lei
#3 Portafiltru naked de 58mm. Il dau cu 3 site: doua single, dintre care pe una o foloseam ca blind impreuna cu un cauciuc + una dubla de ~16-19g.
Posesorul anterior il folosea la un espressor cu grup E61, eu l-am folosit cu succes la Lelit Elizabeth.
Pret --> 170 lei.
Prefer predare personala in Bucuresti, insa pot trimite si prin curier in tara de sunt colegi interesati.
Toate cele bune,
George
pentru ca s-au tot adunat, vand urmatoarele:
#1 Baratza Sette 270wi luata in iarna de pe forum, a rasnit cam 2-3kg la mine.
Este o rasnita misto si aspectoasa, lucrezi usor si precis avand cantarul Acaia integrat (e grind by weight), care e foarte acurat. De acolo si diferenta de pret fata de Sette 270. Iar gustul e cel putin reusit (vedeti review-ul lui James Hoffmann).
Motiv vanzare: am facut trecerea la Niche si mi-e mai la indemana flow-ul ei.
270wi vine cu:
- revizie completa la Barsharker in 2022 + cutite noi
- bonus cutite brew
Pret: 1,300 lei.
#2 Tamper dinamometric de 58mm via aliexpress
Isi face treaba bine, doar ca mi-am luat unul de la Bravo asa ca acesta nu-si mai are sensul.
Pret --> 70 lei
#3 Portafiltru naked de 58mm. Il dau cu 3 site: doua single, dintre care pe una o foloseam ca blind impreuna cu un cauciuc + una dubla de ~16-19g.
Posesorul anterior il folosea la un espressor cu grup E61, eu l-am folosit cu succes la Lelit Elizabeth.
Pret --> 170 lei.
Prefer predare personala in Bucuresti, insa pot trimite si prin curier in tara de sunt colegi interesati.
Toate cele bune,
George
Espresso: Lelit Elizabeth v3 | Baratza Sette 270Wi/ Niche Zero| 3D & Bravo tools
Brew: Kinu M47 Classic with brew burr & V60
Brew: Kinu M47 Classic with brew burr & V60