Welcome Back Log In Create Account

Vând wdt,tamper și pe inel dozare

Vând temper MHW 3 Bomber extrem de puțin folosit,inel magnetic pentru portafiltru folosit de câteva ori și WDT Kaffia folosit de 5,6 ori.Pret 270 lei.Le vând pentru că am trecut la WDT spirometric,tamper cu vibrații și inelul pe care îl am acum e potrivit cu vasul in care râșnesc cafeaua.[Image: t7cfQHu.jpeg][Image: mrFh4kC.jpeg][Image: 64SjMec.jpeg][Image: Sw1Rcdr.jpeg][Image: 9tMCl7u.jpeg][Image: xZ7fBUw.jpeg][Image: CiVxZhL.jpeg][Image: mf41RNm.jpeg][Image: G5xNN3Y.jpeg]
Lelit Bianca ,Bentwood

Reply
Prețul nou este de 250 de lei.
.
Lelit Bianca ,Bentwood

Reply
Prețul nou este de 210 lei.
Lelit Bianca ,Bentwood

Reply
Prețul actualizat azi,200 de lei.Cam aici ma opresc,altfel ies din zona onerosului si intru in aceea a  liberalității.??
Lelit Bianca ,Bentwood

Reply
Salut, ti-am lasat mesaj :D

Reply
(06-01-2026, 11:50)nou si vechi Wrote: Prețul actualizat azi,200 de lei.Cam aici ma opresc,altfel ies din zona onerosului si intru in aceea a  liberalității.??

Mai este disponibil?
Astept un raspuns  Sick

Reply
(17-12-2025, 14:49)nou si vechi Wrote: Vând temper MHW 3 Bomber extrem de puțin folosit,inel magnetic pentru portafiltru folosit de câteva ori și WDT Kaffia folosit de 5,6 ori.Pret 270 lei.Le vând pentru că am trecut la WDT spirometric,tamper cu vibrații și inelul pe care îl am acum e potrivit cu vasul in care râșnesc cafeaua.[Image: t7cfQHu.jpeg][Image: mrFh4kC.jpeg][Image: 64SjMec.jpeg][Image: Sw1Rcdr.jpeg][Image: 9tMCl7u.jpeg][Image: xZ7fBUw.jpeg][Image: CiVxZhL.jpeg][Image: mf41RNm.jpeg][Image: G5xNN3Y.jpeg]
Salut, sunt interesat de produse

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)