Hello There, Guest! Login Register

Vând espressor Bezzera unica pid SB

Espressorul este cumpărat de la barshaker din decembrie 2023. De atunci il folosesc aproape zilnic la prepararea a 3-4 cafele pe zi.
Vine cu următoarele îmbunătățiri:
-Chit pentru profilare de debit de la coffee sensor (am și chitul original)
-Presiunea a fost scăzută la 9 Bari
-Sita de dus IMS Showerhead - E61 200 RNT - 60mm
- Portafiltru fără fund bezzera ( în pachet a venit cu 2 portafiltre cu 2 respectiv o picurătoare)
Trecerea in mod abur durează aproximativ 40 secunde, aburul este un pic mai puternic decât Bellezza Bellona durează aproximativ 10 secunde să frotezi 250-300 ml de lapte.
Îl vând deoarece mă tentează să trec la ceva cu Levier sau Dalla Corte
Preț 5500 lei
https://imgur.com/a/CEuiZAu
Profitec700Drive|BezzeraUnica+CS|BentwoodVertical63|KinuM47|Acaia|OreaV4&Cafec|ForceTamr
Ex: Bellona EurekaSd Comandante NicheZero OdeV2 Atom75 DF64 Zp6

Reply
salut, mai este valabil?

Reply
(12-06-2024, 21:00)ionutmuntianu Wrote: salut, mai este valabil?

@ionutmuntianu ai pm
Profitec700Drive|BezzeraUnica+CS|BentwoodVertical63|KinuM47|Acaia|OreaV4&Cafec|ForceTamr

Reply
Îl retrag de la vânzare. Se poate închide, mulțumesc!

Reply
Revine la vânzare preț nou 4600 lei

Reply
Accept schimb și cu kinu classic + diferența

Reply
Schimb și cu flair 58; 58+

Reply
Update preț 4500 lei

Reply
Preț nou 4400 lei , se poate testa în Constanța

Reply
Din curiozitate o să duc la următorul nivel acest espressor, pe lângă kit-ul de profilare îi voi face în service autorizat următoarele update uri:
-Izolare boiler
-Izolare fonica carcasa
-Montaj silencer la pompa de apa
-Decalcificare
-Ungere
Anunțul se poate închide, mulțumesc

Reply
(19-09-2024, 14:16)tektbar Wrote: Din curiozitate o să duc la următorul nivel acest espressor, pe lângă kit-ul de profilare îi voi face în service autorizat următoarele update uri:
-Izolare boiler
-Izolare fonica carcasa
-Montaj silencer la pompa de apa
-Decalcificare
-Ungere
Anunțul se poate închide, mulțumesc

Daca ma intrebi pe mine, nu cred ca upgrades-urile iti vor imbunatati gustul în ceașca, poate doar gândul ca pompa de apă nu se va mai auzi la fel de tare?! N-aș irosi banii așa; la ce rasnita ai, m-aș orienta către next level la espressor. Ca asa degeaba îi dai vopsea noua, tot aceeași mașină e, tot acolo te duce.
Coffe Sensor La Pavoni Pro Post Mill •  Ceado E37SD Opalglide

Reply
Clar nu e pentru gust, sunt foarte multumit de rezultat, dar daca reusesc sa mai reduc din zgomot, m-ar face foarte fericit Blush
pe viitor am de gand sa trec pe ceva cu levier

Reply
Așteptăm cu interes un follow up, ulterior accesorizarii aparatului.
Poate părerile ulterioare ajuta și alți colegi de forum, interesați de acest aspect.
Coffe Sensor La Pavoni Pro Post Mill •  Ceado E37SD Opalglide

Reply
Sigur! Mâine voi măsura decibelii pe gol, dar și în timpul extracției.

Reply
Salut! 
Eu am izolat boilerul+ calibrat PID-ul iar asta mi-a oferit o stabilitate termică mult mai bună. Am abateri de 1-2 grade vs 3-4 înainte.
Dpdv gust, cel mai mult s-a cunoscut când am redus presiunea la 6bar. 
In ceea ce privește decalcifierea, eu zic să nu te grăbești. I-am făcut anul acesta (după app 2 ani de utilizare) o decalcifiere totală și nu era bau bau in boiler. Grupul necesită întreținere mai frecventă dar evită excesul de PulyCaf. Eu curățam săptămânal cu PulyCaf si a afectat piesele din grup, a trebuit să le schimb cu totul.
Bezzera Unica PID | Niche Zero | CS-001 | Eureka XL | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics | VST 

Reply
Mulțumesc pentru sfaturi, am folosit doar de 3 ori PulyCaf într-un an, am încercat să evit uzura, decalcificarea o fac pt ca folosesc apa destul de dură, 6 luni am folosit Bucovina apoi am trecut la TDS 100+ iar daca tot ajunge in service (este destul de mare distanța Constanța- Suceava, am încercat și la un service din București, dar mi au zis ca sunt f aglomerați perioada asta).
Legat de diferențele de temperatură, am înțeles ca modelele mai vechi au avut ceva abateri (mai ales cele cu grila tip fagure), dar o să testez și asta. Dacă vreau să cobor la 6 bari mai e nevoie de o piesă, dar voi face și asta. Ar trebuii mutată discuția în topicul dedicat Bezzera Unica, dacă vede un admin, mulțumesc!

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)