Hello There, Guest! Login Register

Vând espresor DeLonghi și râșniță Ascaso I1 mini

Vând espresor DeLonghi Dedica EC685R și râșniță Ascaso I1 mini, carcasă aluminiu polișat, motor 250W, cuțite plate de 54 mm.
Ambele aparate au fost folosite cu intermitență, dar atunci când au fost folosite, s-au extras 1-2 cești pe zi. Funcționează în parametri, estetic arată foarte bine, prezentând totuși urme discrete de folosire. De asemenea, aparatele au fost întreținute periodic după specificul fiecăruia.
Pe lângă accesoriile incluse espresorului (portafiltru, două site, una simplă și alta dublă presurizate), se vând și următoarele: una sită simplă, 3 site duble de 14-16 g, o sită dublă IMS de 12-14 g, toate nepresurizate, un puck screen de 51 mm, două baze de tamper de 49 și 51 mm și mânerul interschimbabil, toate din inox.
Aparatele au fost achiziționate în stare sigilată în urmă cu 5 ani și sunt unic utilizator și proprietar. Trebuie să găsesc actele de proveniență pentru confirmare. Cutia râșniței o am, să mai fac săpături și după cea a espresorului.
Prețul de vânzare, pentru aparate și accesorii este de 1300 lei. Prefer vânzarea în bloc și nu doresc schimburi. Vă mulțumesc!

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Scuze ca intreb dar care a fost pretul de achizitie al espressorului? Mie mi sa pare ca se vinde la pret de "nou"
https://altex.ro/espressor-manual-de-lon...n-EALw_wcB

Spor la vazare!
Lelit PL41TEM * Arco Combo/Mazzer SJ/Sage Dose Control Pro 600SIL * Ibric turcesc * Moka Pot BERLINGER HAUS Emerald/ PETERHOF * Pour Over Hario V60-01

Reply
Am achizitionat rasnita si espresorul cu 1700 lei aproximativ. Rasnita a fost cam 1100, iar espresorul ceva peste 600 lei. Accesoriile au fost luate in etape.

Reply
(17-01-2023, 08:22)solusum Wrote: Am achizitionat rasnita si espresorul cu 1700 lei aproximativ. Rasnita a fost cam 1100, iar espresorul ceva peste 600 lei. Accesoriile au fost luate in etape.
Pret nou: 1100lei

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)