Hello There, Guest! Login Register


Uzina - micro prajitorie

#1
Thumbs Up 
Am dat de ei ieri la Beans and Dots in cadrul unui targ unde Catalin (fondatorul) m-a invitat sa degust cateva din cafelele expuse.
Prima impresie a fost una foarte buna. Au fost foarte prietenosi si mi-au dat de inteles ca sunt foarte pasionati de cafea si de proiectul lor (care din cate am inteles, a inceput in Decembrie 2018).
Cafeaua cel putin din punctul meu de vedere a fost foarte buna. A fost prima data cand am putut degusta cafea de specialitate (Columbia) preparata la ibric si am fost foarte uimit.

Sunt curios daca a mai incercat cineva din cafelele lor si daca da care au fost rezultatele. Planuiesc in Martie sa dau o comanda pentru o Etiopia (honey) care imi face cu ochiul.
Site-ul lor este: https://uzinacoffee.ro/
 
Reply
#2
Am băut, blind, într-o cafenea, un espresso extras din Nicaragua. Interesant și intens, iar apoi v60-ul din aceleași boabe a fost foarte bun. Recomand fără ezitare.
Profitec Pro 700, Profitec T64, Fellow ODE Brew Grinder, Mahlkonig Vario, Kinu M47
 
Reply
#3
Orice nou-venit in fenomenul asta, este binevenit, concurenta face bine la sanatatea industriei. Daca cafeaua lor e buna, se va vorbi de acum inainte pe forum. Oricum, bine ca s a deschis  topic dedicat, primii colegi curiosi isi vor spune degraba parerea.
Pe.De.Dienes 109 N, v60
 
Reply
#4
Eu am


Eu am auzit de ei de la @Cafeacudichis si am fost curios ce cafea au.
Am luat o Etiopia naturala si a fost delicioasa. Eu o beau in espresso dar sotia mea e mai pasionata de filtru. Mi s-a parut foarte parfumata. Dupa ce o rasnesti miroase a fructe ...in orice caz, noua ne-a placut.
 
Reply
#5
Si mie imi place cafeaua de la ei, am incercat o Nicaragua initial, iar acum am Etiopia Dur Feres, este foarte buna la espressor. planuiesc sa o incerc si la V60 in weekend.
 
Reply
#6
salut, e buna cafeaua, si eu mai cumpar de la ei. Acum vad ca si-au deschis si locatie de ceva timp, pe langa Amzei. Ma gandesc sa-i vizitez, vad ca mai au si seri muzicale ocazional.
Lelit PL91T & MahlkonigVario Grinder.
 
Reply
#7
Și eu am încercat single origins de la ei și au boabe de calitate prăjite mai tare decât la Yume sau Meron. Solubilitatea e foarte bună. Am fost foarte mulțumit.
Gaggia Baby Millennium, Macap M2M stepless, Eureka Mignon Manuale, Kinu M47, Aeropress, V60, Timemore B75, Acaia Pearl
 
Reply
#8
Si eu tot vreau de ceva timp sa fac un coffee brunch la ei.
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)