Welcome Back Log In Create Account

Upgrade Showerhead si sita IMS Nanotech E61

Question 
Merita facut upgrade la Showerhead si sita 18/20g IMS Nanotech E61? Sunt diferente sesizabile la rezultate fata de cele stock sau sunt exagerate review-urile celor de la WholeLatteLove?

Ce parere aveti? Multumesc

Reply
(18-11-2020, 11:17)dpvue Wrote: Merita facut upgrade la Showerhead si sita 18/20g IMS Nanotech E61? Sunt diferente sesizabile la rezultate fata de cele stock sau sunt exagerate review-urile celor de la WholeLatteLove?

Ce parere aveti? Multumesc
Salut,
De sita de dus sunt curios si eu ce beneficii aduce fata de cea standard, iar despre sita Nanotech pot sa-ti spun ca e ok, o folosesc, dar nu pot sa o compar musai cu cea stock pentru ca au geometrii variabile si e normal sa dea rezultate diferite. Stratul Nanotech se duce destul de repede si nu mi s-a parut ceva revolutionar, deci merge si un IMS fara Nanotech la fel de bine.
De incercat si "Superfine" de la IMS care iti permite o macinatura mai grosiera cu aceeasi curgere(lungeste curgerea cu vreo 3-4 secunde pentru aceeasi macinutar, din ce-am observat).
Lelit Bianca V2, Honne, Kinu M47 Phoenix, Bravo Tools, Felicita Arc, VST baskets

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)