Hello There, Guest! Login Register

Termometru Eric pe PL62t

De cand am inceput primele discutii despre expresor, ce si cum sa cumpar m-am lovit inevitabil de comparatii intre diversele modele contructive : SB vs DB vs E61 vs HX și asa mai departe.
In final m-am ales cu acest Lelit PL62T care sunt foarte multumit.
Ma bate gandul de ceva vreme sa ii fac un mic upgrade si anume sa pun pe el un termometru Eric.Inainte de a ma apuca de research, cum si ce sa fac am preferat sa postez aici, pt ca imi va usura/indruma actiunile urmatoare.Ma intereseaza cum se poate monta astefel in cat sa nu deteriorez nasinaria, unde se poate face si cum.Pe net am gasit deja cateva modele...Astept pareri mai ales daca sunt deja posesori.
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX

Reply
SB vs db vs e61 nu este un versus corect. Grupul E61 poate fi montat și pe SB, și pe db și pe hx. Iar lelit pl62 nu e hx? Nu este nimic dificil în a monta un termometru eric: desfaci șurubul din botul grupului, stabilești adâncimea termometrului conform instrucțiunilor de pe net și îl înșurubezi. Asta cu termometrul original al lui Eric... Cu alte modele nu știu ce sa zic. Nu ai ce sa strici dar, dacă nu îl montezi corect, riști sa îți sară în fata.
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Reply
@nickso ba da PL62T e Hx. Am dat doar un exemplu de întrebări si calcule pe care de are orice incepator înainte de a lua primul espressor.
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47

Reply
Se pare ca exista pe home-barista posturi cu aparate care au "explodat" având montat aceste tipuri de termometre... Probabil incorect...nu știu cat de simplu sau complicat este.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)