De cand am inceput primele discutii despre expresor, ce si cum sa cumpar m-am lovit inevitabil de comparatii intre diversele modele contructive : SB vs DB vs E61 vs HX și asa mai departe.
In final m-am ales cu acest Lelit PL62T care sunt foarte multumit.
Ma bate gandul de ceva vreme sa ii fac un mic upgrade si anume sa pun pe el un termometru Eric.Inainte de a ma apuca de research, cum si ce sa fac am preferat sa postez aici, pt ca imi va usura/indruma actiunile urmatoare.Ma intereseaza cum se poate monta astefel in cat sa nu deteriorez nasinaria, unde se poate face si cum.Pe net am gasit deja cateva modele...Astept pareri mai ales daca sunt deja posesori.
In final m-am ales cu acest Lelit PL62T care sunt foarte multumit.
Ma bate gandul de ceva vreme sa ii fac un mic upgrade si anume sa pun pe el un termometru Eric.Inainte de a ma apuca de research, cum si ce sa fac am preferat sa postez aici, pt ca imi va usura/indruma actiunile urmatoare.Ma intereseaza cum se poate monta astefel in cat sa nu deteriorez nasinaria, unde se poate face si cum.Pe net am gasit deja cateva modele...Astept pareri mai ales daca sunt deja posesori.
Current: Rocket R91, Honne Slim Custome, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX