Espressoman infocat
Torremolinos/Malaga/Spania
Expobar Diamant base 2 gr, Expobar Brewtus IV, Baratza sette 270W, Mazzer Kony, Concept-art dinamometric, Reneka 16g+VST 7g, Espro toroid steaming picher.
Espressoman junior
Pitesti
(12-04-2014, 01:15)SudTeamRomania Wrote: https://m.youtube.com/watch?v=j1af0Y5bbqM
Ha ha tare asta, e foarte bun ca iti dai seama cu cata forta presezi acolo cafeaua!
Lelit PL42EM (rasnita incorporata), Tamper:Lelit, Site:nepresurizate, cantar MH-500.
:)
Voluntari
Uite inca un exces de electronica.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
Cantarul il am eu deja, o sa ii fac un review zilele astea. Dupa primele utilizari NU este un exces!
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar, Synesso, Mythos 1
:)
Voluntari
Ai participat la proiectul de pe
Kickstarter?
Astept review-ul tau. Oricum mi se pare scump.
Brewtus, Honne, Mazzer Major, Kinu M47 Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
Da, am prins o fereastra la un moment dat si m-am bagat. Nu am platit pretul de backer dar nici cel de acum. Pentru espresso nu e mare chestie, dar pentru cei pasionati de brew are cateva chestii interesante.
Aeropress, V60, Kalita wave, Kinto 01, Hario Syphon, Gabi Master A, Comandante Nitro blade, Hario v1 scale, Acaia Pearl, Acaia Lunar, Synesso, Mythos 1