Hello There, Guest! Login Register


Tamper Normcore v4 - Teflon white

#1
Am o luna si ceva de cand a venit si il folosesc zilnic asa ca am sa ii fac un mic review pentru cei interesati

1. Buying Experience

L-am comandat direct de pe site-ul lor pentru ca doar acolo se gasea atunci varianta asta alba. Am optat pentru livrarea din depozitul din Germania, care costa extra dar n-am vrut sa astept o luna pana vine din China.

Well, am fost anuntat printr-un email scurt:
"Please note that due to the White 58.5mm V4 Tamper is currently out of stock in Germany warehouse, we can only send you the item from China warehouse.
We will declare a lower value for commercial invoice, and also will refund you the shipping fee accordingly.
Thank you for your kind understanding."

N-am avut optiunea sa refuz, le-am raspuns ca e ok doar ca vreau o estimare de timp cand ajunge.
Nici un raspuns pe emai, dupa 2 saptamani nu primisem nici refund. I-am contactat si prin sistemul lor de suport de pe site, same story. 

La 15 zile dupa primul email, am primit alt email automat in care imi zciea ca s-a procesat refund-ul si am primt banii, iar apoi dupa un total de 22 de zile de cand am dat comanda, a ajuns tamper-ul la oficiul postal local, unde a trebuit sa platesc taxa standard de ~8 lei si asta a fost.


2. First Impressions 

Aveam niste dubii legate de ergonomie, dar se simte bine in mana. 
Este destul de ok finisat, dar albul are o tenta albastruie, e greu de vazut in poze. Nu-i o problema majoa dar daca il pun langa espressor, se vede o diferenta de culoare. 

Am citit pe net ca la unele normcores se simte o rezistenta ciudata cand il foloseste, de parca se agata ceva pe traseul lui - la mine n-a fost problema de asa ceva.
Are o baza cu care vine, si ea e din metal si in aceeasi culoare, dar s-au cam zgarcit la vopsea pe interior unde se nu-i aplicata uniform.

3. Usability

Il folosesc zilnic de cand a venit si pot sa zic ca auto nivelarea este foarte utila, nu mai am nici un stres ca nu tampez drept. 
Dimensiunea de 58.5 este foarte precisa, nu mai ramane marginea aia subtire de cafea pe basket(folosesc VST)

Cand am intrebat pe Reddit ce parere are de modelul asta pe alb am fost inuntad de glumite ca o sa fie murdar non-stop si ca e o idee proasta sa ai acesorii albe care intra in contact cu cafeaua. Well. am pus niste poze mai jos cu el cum arata dupa o saptamana de uz - nu aduna asa multe fire de cafea si alea se curata instant cu o perie pe care o am langa rasnita. 

Scuzati ptr dimensiunea pozelor dar nu reusesc sa imi dau seama cum se redimensioneaza pozele aici pe forum. 

[Image: P3Jwyao.jpg][Image: aA8XwcM.jpg][Image: e6SBmf8.jpg][Image: clWfmpS.jpg][Image: 8STZRK4.jpg][Image: ceYGfRC.jpg]
Ascaso Steel Duo PID / Niche Zero ----- Gaggia Classic 2015 / Mazzer Super Jolly
 
Reply
#2
Ca sa nu arate ca un butt plug folosit probabil ca trebuie sa il tii mereu curat
Lelit Anna, William
 
Reply
#3
Ce-i drept așa arată, sunt ambele în varianta alb și negru in spate acolo, e sigura fotografie ce o am Smile).

Uneori rămân cu reziduri in interior de la strung ce se lipește pe arc și de acolo senzația ciudata la folosire, se rezolva daca le desfaci și le cureți apoi gresezi foarte puțin arcul.

[Image: fd238bf66e7d3b224ce26b639e41c00c.jpg]

Trimis de pe al meu SM-S908B folosind Tapatalk
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)